icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zelovocka
8. dec 2011

@palculienka2011 k tvojej otázke ohľadom ovu v grafe na ff: podľa mňa ti ju nemá ako vyznačiť (keďže si si začala merať až v čase // na ovu teste), pretože ff ti vyráta ovu spätne po troch za sebou stúpajúcich teplotách (+musíš uviesť plodný hlien, buď eggwhite, alebo watery). ak má ff pochybnosti o tebou uvádzaných vstupných údajoch (napr. nezaznačíš si hlien, meriaš v inú hodinu a pod.), tak ti vyznačí ovu a cover line len prerušovanou čiarou 🙂

lucecita
8. dec 2011

@vardzikova myslím si, že to ti vypočítala to platenie po novom, ak to gašpi podpíše 😀 😀 😀 ale fajne, že si tam bola, máš to naskok na sociálku? ja som sa práve zobudila 😀 😀

zelovocka
8. dec 2011

@aknedz keď budeš mať zvýšenú teplotu minimálne 18 dní DPO, si tehu 🙂 tak meraj meraj 😉

lucecita
8. dec 2011

@palculienka2011 kde si to kukla presne? aj ja sim chcem kuknúť moju materskú kdyby neco 😀 😀 😀

momamo
8. dec 2011

Zienky rozmyslam ci sa testovat mamatestom 10 ktorym som sa aj rano lebo tam ma este jeden test aleboo nejakym inym ??? prosim poradte...🙂))

vardzikova
8. dec 2011

@lucecita neviem ako mi to vypočitavala ale bolo jasne že v tom nevie chodiť 😠 teraz si sa zobudila? akosi skoro 😀 😀 😀

vardzikova
8. dec 2011

@momamo no jasne ešte raz testni a potom nam to pridaj ako dôkazovy material

momamo
8. dec 2011

@vardzikova ale mam testnut tym mamatestom 10 ...???? nhooo ak to tu budem vediet dat ..🙂

vardzikova
8. dec 2011

@momamo jasne jasne testni sa 🙂 inak ja som si ho zabudla kupiť, a to je ako normalny test ? alebo je v niečom vynimočny ? 😎

momamo
8. dec 2011

@vardzikova nie nie podla mna normalny ale jeden z najlepsich ktory dokaze zachytit aj male mnozstvo hcg

delideli
8. dec 2011

@momamo : ja by som testla rovnakym ako dnes rano,nech mozes pekne porovnat ako ti tmavne ciarocka 🙂 a ides testovat teraz ci zajtra rano? lebo v priebehu dne nemusi byt este hladina HCG vmoci taka vysoka ako rano a od rana este asi nestihla vyraznejsie stupnut..
ozaj a co prsia,este ta bolia?

vardzikova
8. dec 2011

@momamo jaaaaaj 🙂 tak ja si ho pojdem kupiť 🙂

momamo
8. dec 2011

@delideli nhoo bolia ale uz menej, ako kedy ... Nie nie hned ako pridem z prace domov testnem ...🙂))

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita max. vymeriavaci som si hodila do googlu, ten mi to povedal 😀 ale sak materska bude teraz 65%platu, tak si vies podla svojho lahko vyratat 😉

lucecita
8. dec 2011

@nativanativa pekny grafik, uz si sa testla? ja by som to nevydrzala... ja mam takto http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita jeeej, tak my sme na to priblizne rovnakoooo...ja sa tiez odhadujem na cca 2-3dpo.... 🙂

nativanativa
8. dec 2011

@lucecita nie este nechcem , casu dost , az do nedele je casu habadeeeeeej 🙂 🙂 🙂
ty mas tiez pekny , ja som ti hovorila ze budes mat ovu tak ako ja 😉 😉 , pekne , aj teplotu mas fajn

palculienka2011
8. dec 2011

@zelovocka dakujem za info k ff grafu....znacim si tam hlieny, znacim si +/- ovu testy a k dnesnemu dnu mam len 4. meranie, ktore vyzera nasledovne http://www.fertilityfriend.com/home/397d7e cize uvidime, co sa z toho vykluje

lucecita
8. dec 2011

@nativanativa ale krčok som si nahmatala už druhý deň nízko a mám bolesti ako pred krámami a trápi ma výtok, doteraz bol krémový a dnes je taký vodovo-krémový a to o takomto čase 21DC nemávam žiaden výtok a to mi je akési divné...tak sa teším na nedeľný výsledok, pretože z toho grafu očakávam //

lucecita
8. dec 2011

@palculienka2011 no tak super, a koľký deň DC si? ja 18DC....tak spolu ovulujeme a možno aj kočíkovať budeme 😀 😀 😀 😀

nativanativa
8. dec 2011

@lucecita no ja si hmatam krcok , vlastne ani ho skoro nehmatam , tak je vysoko , 😀 😀, a to mam sakra dlhe prsty , ja som zas pocula ze ked je uz vytok vodov kremovy , tak dojdu jahody , sama som to tak mala minuly mesiac
ja krce zatial nemam , ale prsia ma bolia dost 😕 😕 , uz len cakam ... 🙄 🙄

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita ja 17dc, ovula bola asi na 14-15.den a dnes a vcera som mala eggovy hlien, dneska trocha viac kremovy ale je ho mrteeee a neviem, co si mam o tom mysliet. totalne ma boli brucho jak na kramy, akoze uz mi asi totalne zasibava 😀 😀 😀 😀 😀 😀

delideli
8. dec 2011

pre dnesok vas baby opustim ,svistim domov a tam sa hodim do postele a do rana sa ani nehnem 🙂 som nervozna ako 100 certov, ale co,nejak to uz dopadne..pekny dnik 🙂
@nativanativa : tiez by bolo idealne keby som vydrzala do nedele..len tak teraz uvazujem co ma vystresuje viac, cakanie,alebo negativny test..uz aby sa to rozlusklo, lebo mi to lezie pekne na nervy..drzim palce,nech mas do nedele aj dlhsie pokazeny teplomer 🙂

nativanativa
8. dec 2011

@delideli no ale jak tak pozeram na ff grafy potvrdene tehotenstvon , ani jeden tam nie je taky , co by sa rovnal mojmu , tak ja som urcite neni v tom 😉

lucecita
8. dec 2011

@nativanativa ja viem že dôjdu, ani nič iné nečakám 😠 😠

nativanativa
8. dec 2011

@lucecita 😢 😢 😢 😢 ja viem , drzim ti palce , dofsm ze nedojdu , ja len dedukujem z toho co tu babizne pisali 🤐 🤐

l_e_n_o_c_k_a
8. dec 2011

dnes som bola zas na gynde, som tam kazdy druhy den, uz mi je z toho vsetkeho zle, a doktor chce cakat 2 - 3 mesiace a sledovat ma... ide ma porazit 😠

l_e_n_o_c_k_a
8. dec 2011

ozaj babulky, tie co pijete cajiky, tak si ich prisladzujete, ci ich pijete "surove"?

palculienka2011
8. dec 2011

@lucecita to je spravna taktika, pripravit a cakat zle a potom byt prijemne prekvapena 🙂 ja uz napr. kujem plany, ako by sme mohli plodit na dalsiu ovulu, ktora vychadza zhruba na silvestra 😀