Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mattuliatko30 ahoj. testnem este raz neskor, dufam, ze vydrzim do pondelka. no ved to, ze graf zas pekny a bojim sa, ze zas nic z toho 😒 a ty? ze by sa uz hlasila mrcha? snad to nie. dufam, ze sa uz najde nieco co ti pomoze... kedy zacinas s tou ant?
@moni1007 joj..moja..už by ti to mohlo vyjsť...budem moc držať palčeky.....len pekne stúpaj.....moja neviem..akosi neviem čo mám z tým mojim telom....dúfam,že ešte mrcha nie....veď to je nehorázne skoro....aspoň tých 21 keby to vydalo..lebo ideme preč. do rakúska...aj do aqaparku tam....a do linzu...do múzea..a do čiech telč. taký výletík z práce....tak nechcem mrchu ☹
@mattuliatko30 dakujem. no ak to teraz nevyjde, silno uvazujem, ze prestanem merat, ajked zas ma to laka vediet na com som. ale aky to ma zmysel, ked vzdy mi vyjde pekny nadejny grafik, ja si robim nadeje a potom buuuum ☹
jaj, tak to dufam, ze ta mrcha vydrzi, to by si mala pokazeny cely vylet a veru mavat takto casto mrchu nie je sranda.... 😒
@mattuliatko30 ajoj moja..ja takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba ...vcerajsi ovu test silnejsi,uvidim co dnes..
@lola7712 kolko Ti mešká?? ja som si robila až po troch týždňoch meškania a príšerne ma bolelo brucho ako menštruačné kŕče, preto som si myslela, že dostanem každú chvílu,len som si myslela , že som prechladnutá ,ale to už som bola tehulka, HCG začneš produkovať až po nejakom týždni, takže aj tak ti ešte tehotenský test neukáže nič, aj keď si tehu,musíš ešte počkať , lebo HCG máš ešte slabučké ☹ ale je to na dobrej ceste, držím palčeky, a z ktorej časti Bratislavy si ???
Ahojte baby 🙂 Tak aj ja sa s priateľom snažíme o bábätko už tretí mesiac ... Tento mesiac to vyzeralo celkom nádejne MS mi meškala vyše dvoch týždňov. Po týždňovom meškaní som robila test a vyšiel negatívny no Ms nebola stále nikde tak som chcela ešte počkať no predvčerom som dostala MS včera som mala tiež slabunkú a dnes to vyzerá tak že už skončila tak uvidím čo bude ešte do večera ... Neviem čo si myslieť ☹
@ivnik ....akurát dnes som mala dostať........a to ja mávam vždy presne........už v noci sa mala objaviť krv a je 11.30 a stale nič.................mrsku som mala naposledy 6.8.......a snažili sme sa naposledy 17.8...........potom odišiel do prace.............tak ak je moje tušenie správne mala by som byť v 3 tt............neviem no dufam, že zajtra rano najdem na teste // 🙂
Pekny dnicek prajem vsetkym...dnes som volala lekarovi a on ma objednal az na buduci piatok na vysetrenie a mne sa to zda tak strasne daleko...toto cakanie je este hadam horsie ako ked som cakala, kedy si urobit test...urobila som si vcera poobede este jeden a tam bola uz testovacia ciarka ovela silnejsia ako kontrolna...ale neda mi to, stale musim na to mysliet, ci je vsetko ok...a vy co mate nove? je tu nejaka nova tehulka? @lola7712 drzim ti palce...ja som mala mrchu naposledy 4.8. a test mi ukazal // uz 1.9....sice bola este slabsia ale bola tam...tak dufam, ze ju zajtra uvidis aj ty a budes taka stastna ako som ja 🙂 🙂 🙂
@fifitko25 .....dakujem............neviem kedy bola ovulacia........poslednu mrchu som mala 6.8...............snažili sme sa len 17.8. a 18.8...........a dnes mala prist mrcha a neprisla...............tak ja neviem..........ale bola by som taká štastná ......🙂))))))))))))))......už nech je zajtra ráno 😀
@fifitko25
@inviav ..............dievčatáááááááá....o pol 6 som to už nevydržala a urobila si test....a najprv len taky duch, ale je to stale silnejšie a mame // ........................je to neuveriteľné......................ale čakame BABATKO...........................🙂)))) ...........dnes je najkrajší deň.....................Bože dakujem Ti..............🙂))).........tak sa tešim
ahojte kocky, tak tento emsiac zacnem aj ja s prirodnymi pomockami 😉 😀 asi skocim po listovku a soju...ak to babam pomaha
@inviav ........ved to je na tom to neuveritelne, že sme sa snažili len jednu jedinu noc, lebo manžel chodí na týžden do prace a doma je len na víkend......a ked sme si povedali v júli ze ideme na to, tak.....budsom bola chora....potom som mala mrsku tak sme sa ani nemohli snažiť a ked sme sa konečne mohli, vyšlo to doslova na prvý šup,............tešiiiiiiim sa mooooc.........a manžel teraz odišiel na 2 tyždne............neviem či čakať kym sa vráti a potom mu to povedať..........alebo mu poslať MMS s fotkou testiku...........🙂
@lola7712 no my sme sa na to dali tiez iba v auguste a sa mi ani len nesnivalo, ze sa mohlo na prvykrat podarit...ale sme velmi stastny...moj nastastie bol doma..tak som ho hned zobudila, nech sa pozrie na dve ciarocky...ale urcite keby nebol, tak by som mu tu mms-ku poslala...este termin nemam...mna objednali az na 14.9....ale to usudzujem podla mrchy, ked sme mali skoro naraz 😉 my sme sa s manzelom dohodli, ze to nikomu zatial nepovieme az ked budeme vediet ze je vsetko v poriadku...tak okolo 10tt...tak teraz drzim bobrika mlcanlivosti...ale je to velmi tazke, lebo pracujem s mojou maminou a sestrou...no ale drzim sa zatial 🙂

@mistisa joj..to by ma tiež nebavilo..keby mrcha nechodila...a bola by som nervózna.....a nevieš akú ti dá?:..aj ja som rozmýšľala...ale veľa báb ma odhovára..tak neviem....
@mata_ba ahoj micka ako dnes?
@moni1007 monička....no vyzerá to fajne...len tak ďalej.....ja by som skúsila o dva dni testík na tvojom mieste 🙂
ahojte....ja som na čiare..dúfam,že to neveští už mrchu http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e ešte nemôže prísť..až min. v pondelok.... 😠 😠