Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa ahoj micka..ako?...aj meriaš stále..či nie?...tak mrcha stále neprišla?koľký dc si?...ja tiež skáčem...takže neviem ako mrcha príde..a kedy a či bola ovu http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e tiež chcem ísť na antiku...aspoň na polroka....ževraj to upraví cyklus krásne...a aj mrcha bude slabá....a pravidelne...tak vyskúšam...aj keď tiež som nikdy ju nebrala...a ani som nechcela
@lagunasa a akú si mala antiku?..nemala si problémy?...je to pravda,že mrcha býva slabšia...a aj kratšia...a pravidelne vlastne?
@azzura ahoj mojka..dúfam,že sa vyvráti ...a budeš pripravená na zákrok......už to musí vyjsť...budem ťa tu sledovať...keď budeš už po tom.....zväčša sa to podarí.....už vieš koľko by si si dala vložiť vajíčok, keď je pravdepodobnosť na dvojičky a viac?
@mattuliatko30 ahoj mojaaaaaaaaaaaa, ja dokym pojdem na IVF tak bude aj buduci rok. Ak nam schvalia ziadost cca v novembri, tak chcem ist na umele až buduci rok, lebo este si chcem uzit vianoce a pred vianocami je kopec roboty a ja sa nechcem setrit. Vsetko závisi kedy schvalia. Pocet vlozených vajicom závisi aj kolko vysedim a v akej budu kvalite, ale ak sa bude dat tak chcem 2, ale to vsetko je este daleko 🙂
@mattuliatko30 ahoj kamartka brala antiku na upravenie, tiez chcela otehotniet. a povedala, ze keby vedela, tak nikdy v zivote si ju neda.
@mistisa sestra má tiez antiku na úpravu cyklu lebo jej mrcha chodí tak ráz za 3 mesiace. ale ona nechce otehu.
já dnes takto www.fertilityfriend.com/home/lagunasa teplota si so mnou pohrava.
@mattuliatko30 tak nazory doktorov na HAK su rozne...a ja mam k nemu tiez negativny
@mattuliatko30 s antikou to bolo super. přesna ako hodinky, trvala tak 3-4 a bola slabsia. a já neviazala mi vodu v těle a vyzerala som dobre. aj na vyrazky bola dobrá. ťažko som sa jej vzdavala. brala som Yadine.
jej to doktor tiez poradil. nakoniec vysadila. zacala pit a kupat sa v bilinkach a ostala tehotna. pocas tehotentva mala problemy a skoro prisla o babatko a to koli antike ktoru mala pred tym. takze polku tehotenstva bola v BA v nemocnici
@azzura juj moja...tak ti to želám....a budem sa strašne tešiť..keď napíšeš ,že sa to podarilo.....a niekedy dáš fotečku aj s brušinkom...a potom aj toho malého drobčeka....uvidíš....ešte si chvíľku počkáš..ale podarí sa..a pomôžu ti...
@mattuliatko30 jej to doktor tiez poradil. nakoniec vysadila. zacala pit a kupat sa v bilinkach a ostala tehotna. pocas tehotentva mala problemy a skoro prisla o babatko a to koli antike ktoru mala pred tym. takze polku tehotenstva bola v BA v nemocnici
@anuska3107
@franzziska tak to neviem prečo každej antika robí inak...niekto si ju chváli..iné by ju nebrali.....
@mattuliatko30 🙂 dakujem za povzbudive slova......mas pravdu, raz bude vsetko, iba clovek nevie kedy, ale ved si pockam, ked uz som tolko cakala.....cim viac to trva, tym viac je clovek viac zmereny z osudom, uz ani tak nepanikari...aspon ja 🙂.
@mattuliatko30 ja osobne by som ju nechcela. antiku nieje ani dlhodobo dobre brat. ved to je vsetko chemia...ja som radsej za tie bilinky
@anuska3107 a aké bylinky teda radíš....?....musím upraviť cykly...mávam tak 21dňové...už asi od novembra...striedavo tak 23,22 ... mala som teraz na 2 mesiace Lutenyl.....predlžil LF mala som cykly 33 a 31 dňový..ale po vysadení....prišla teraz na 21dc....a teraz čakám asi opäť krátky...viď graf http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e aj keď tu je ovu neskôr zaznačená...mne sa zdá ,že bola skôr...neviem fakt ovu testy som nerobila
@azzura juj..dúfam,že mi dáš hneď vedieť...ak sa zadarí ...budem stále na teba myslieť
@mattuliatko30 jasne, hned sa pochvalim ale len potichu, aby som si to nahodou neoplasila 😀 😀
@mattuliatko30 ja mam taktiez problemy z nepravidelnym cyklom. mala som lutenyl na zaciatku roka a vylepsilo sa mi to ale iba na 3 mesiace mi chodila pravidelne. takze ani tomu sa neda verit. teraz som dostala skoro po 2 mesiacoch a pijem alchemilkovy caj. vela zien ho odporuca na upravenie cyklu. ja beriem iba ten tak som zvedava ci to napravi a cudujem sa ze ziadne menstuacne bolesti som nemala, zevraj ten caj tlmy bolest. a tomu grafu sa ja moc nevyznam, kedze sama to nemeram ani nepozeram kedy mam ovu. aj ked ma to zaujma ale asi by to boli stresy naviac. kamoska co som ti spominala co mala antiku, tak pila alchemilku a striedala ju s mysim chvostom a aj sa v alchemilke kupala a??? ostala tehotna po dvoch rokoch snazenia.
@anuska3107 ajoj.to ma mrzi..a fitko odporucam,je to super 🙂 a stale nic..aj ked mam ovulku..vcera sme snazilkovali a poistime aj dnes 🙂
@mata_ba vcera som zacala doma cvicit aby som vydrzala vo fitku :D takze od buduceho tyzdna idem na to...aj mi sme vcera snazilkovali ale nervy ak svina. ja som si ani neni ista kedy mam ovulku. iba len tak od oka. ale v podstate snazilkujeme cele mesiace a je jedno aky je den :D
ahojte kocky. ako sa mate? moj grafik http://www.fertilityfriend.com/home/3c1d02
ahojte, vidím, že ste tu skusené meračky bt, chcem sa spýtat či je za jedno meranie v ustach alebo tam dolu ? ešte som si nemerala....dakujem
@klaudia001 nie je to rovnake, ale odporuca sa merat dole a v tu istu hodinu a predtým než vstanes z postele
@mistisa tak pekne 😉 😉 ja som zas chytila druhy dych a opat sa sustredujem na snazenie...pojdem ku gyndovi na vysetrenia mozno car uvidim...zas som nasla staru nadej 🙂
@red_kika ahojky no stale nic.prestali sme riesit.teraz sa sustredime na obyvku 😉 a od januara nanovo 😉 a ty ako moja?
@mattuliatko30 ajojko no moja veru nemeram a ked ti mam pravdu povedat ani neviem kolky DC som.minimalne 50 😉 ale neriesim dnes vyvolavacka pockam na mrchu a skusim antiku 😉
@azzura okiiii drz drz v januari som tam ako na koni 😉
@franzziska no super mojka budem moc moc drzat palceky urcite to uz vide 😉
Inak baby mame vymalovane a podlahu polozenu jupiiii uz len nabytok zajtra 😉

@mata_ba ahoj matka, tekze som tu po dlhej dobe. sme dovolenkovalia a snazilkovali a nakoniec po dvoch mesiacoch meskania mi prisla mrcha. sklamanie ako svina. ale nevadi idem dalej a snazime dalej. aspon teraz viem, ze kedy mozem pit alchemilkovy cajik. A rozhodla som sa, ze zacnej aj ja chodit do fitka nech sa trosku odreagujem. a co ty??? stale nic?