Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moni1007 tak verím, že toto horšie obdobie rýchlo vyfučí a už sa budete len tešiť...niekedy boli také dni, že aj ja som bola smutná, že sa nedarilo otehu, že v práci ma štvali, že som musela ďaleko chodiť...potom sme začali s rekonštrukciou, všetko bolo naplánované, roboty ako na kostole a v tom bum a tehu bolo tu a hneď som bola v nemocke...a drahý sa išiel zblázniť, čo to sám nestíhal, kopu upratovania a ja v nemocke s neistotou...a až potom sa začalo všetko zlepšovať a teraz konečne keď som sa rozhodla, že idem kus do práce, tak mi ponúkli miesto rovno v našom meste, aby som nemusela dochádzať...takže konečne sa teraz cítim dobre...a aj u Teba to tak bude...vyjde slnko a budete happy 🙂 🙂 🙂
@moni1007 dala som sa na vitaminy 😵 😀 berem listovku a cakam na MS kvoli soji 😀 😀 tak uvidim ci to upravi cyklus a pojde mi to...
@franzziska dufam,ze hej. drzim silno palce. ja uz vitaminy beriem davno, aj kadeco ine, aj mm. a nic zatial ☹ ale dufam,ze tebe to pomoze 😉
@franzziska pozri v albume.mam tam jednu fotku toho co beriem aj s mm... aj ked nieco tam na tej foto ani neni, co som brala predtym 😉
@franzziska ja ani neviem, jednu tabletku denne, ale teraz mam taku, co obsahuje aj zelezo a Bckove vitaminy. inak, som pila aj zihlavovy caj, kotvicnik, jem celaskon. skusala som grepy, ananas, kadeco fakt. uz neviem, co by som skusila
@lagunasa no asi od 5-6tt (28,mája) som bola PN do konca augusta (tak do 18-19tt)...ale nazačiatku mi hrozil potrat, mala som hematóm a potom mi bolo neskutočne zle, len som ležala...tak teraz na nejaké 2 mesiace som ešte chcela skočiť medzi ľudí, veď budem potom domka dlho...držím pästíky!!!! 😉
@su_san aha. takze na ten tazky zaciatkok. ved dobre si spravila. aj ja si to tak nejak predstavujem, ze ked to raz pride tak na zacatku doma, v strede este mozem troska popracovat a zase pred porodom doma. ved sa tusim aj hovori ze ten druhy trimester je pre zenu nejkludnejsi a tam si vie najlepsie uzivat tehotenstvo.

@su_san mas pravdu, tak som to chcela napisat, som ja ale trubka 😀 😀 😀 chcela som ist dnes k zenskemu,ale nakoniec som sa rozhodla, ze pockam ci pride mrcha a ked pride, tak tam pojdem, nech uz zacne nieco robit 😝 😝 uz ma to ubija, takto cakat, dufat, verit a potom byt zas a zas sklamana 😒
tie oci zatial nic, stale este nemam termin. nejak sa nam momentalne nedari, ani mm v praci, vobec ich nevyplacaju, sme z toho akurat tak na nervy 😠
ale som rada, ze u vas je vsetko v poriadku. drobciatko rastie do krasy 🙂 a ze ste zdravucki. no tak to verim, ze to museli byt riadne fajnotky 🙂