Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@drobcek11 a ty?
@mattuliatko30 ja vitaminujem, inak nic...uf pockaj musel ist von? :/
@drobcek11 Tiež vidím ducha na obidvoch tehu testoch 🙂 Držím palce aby zosilneli 🙂
@drobcek11 uvidíš.....alebo skús aj zajtra...možno bude silnešia...držím moooc palčeky..isto to vyšlo....máš krásny ovu ....a aj slabul.tehu..takže je to jasnééé 🙂
@mattuliatko30 aj mam taky vnutorny pocit ze to vyslo no dufam len ze bude ciarka silniet , a tebe sa ako dari??
@mata_ba ja mozno aj dlhsie budem 😝 😀 😀 😀 fajn dnes som doma..tak oddychujem..co ty?
@mattuliatko30 no 20dc
@franzziska a koľký si deň ???neboj raz budete mať všetky...// čiaročky...
@drobcek11 tak super...aj máš iné pocity?.nejaké tehu? neboj..zosilnie..uvidíš 🙂
@mattuliatko30 mna najma prekvapilo ze uz na 12DC ma zacali boliet prsia,malicko a zo dna na den viacej a viacej ale tak akoby inaksie nez kedykolvek pred tym, obcas ma tak zamoce ale pririsovala som to unave kedze robim nocne smeny teraz a obcas ma tak akoby napne nezvraciam len ma napne, mam horku chut v ustach a obcas ma zaboli podbrusko ako na ms ale neni to celodenna bolest len taka chvilkova inak som uplne vpoho
@franzziska no moc dlho nie,ked zacne brusko trcat 😉 tebe je dobre..ja sa tu trapim so sefom 😀 zastupujem speditera,no hrooza...ale aspon sa nasmejem..
@drobcek11 nooo,ak by ta to mohlo ovplyvnit na zdrav.stave,treba to povedat...a dakujem..snad sa zadarilo..uvidime...
@sunshine5 najlepsie je 3 dni pred ovu,v den ovu a den po ovu 🙂 ale co som pozerala grafiky,veeela malo sexik den pred ovu a den po ovu...je to lepsie,ak by boli spermosky nahodou pomalsie..maju cas sa dostat na spravne miesto 😉
a vlastne ani neviem..zruba od stredy do soboty buduceho tyzdna...neviem,ci sa mi napravila LF..
@drobcek11 Ahoj Drobcek.
Zacitala som sa do tejto temy, a pisala si, ze si mala bolesti prs uz od 12 dc, a tento cyklus nemerias 🙂 V tomto sme si velmi podobne- ja som sa tento cyklus na to vykaslala, uz to nerobilo dobre psychike. a presne ako ty pises- od 12-13 Dc ma zacali pobolievat prsia a zvacsili sa- co som nikdy predtym necitila. Ale myslim si, ze je to priskoro na priznaky, nie?
Hned som zacala sondovat na nete, co to moze znamenat- a moze to byt zvyseny prolaktin, ako som sa docitala.....
a medzitym som navstivila doktora, ktory mi nakazal merat, tak som zalaca "telotovat" od 16 DC... a dnes som 23 DC- necitim nic zvlastne, len sem tam ma pichne vo vaju jednom, alebo druhomn a trosilinku citim v podbrusku tlak ako na mrchu.... ... ale nemyslim, ze to vyslo.
Ale tebe kazdopadne drzim palceky 🙂)))
@mata_ba hm baby najhorsie je ked clovek nevie kedy je ovu tak radsej to nemam rozdelene na dni, skusam furt 😒 😒
@figurka1985 mna bolievaju prsia tak vacsinou hned po ovu kedze som si neodledovala ovu tento miesiac neviem kedy bola ale prsia ma boli od 12 Dc takze mozno ze to bolo po ovu len teraz posledne dni ma bolia akosi viacej nez obvykle .tak ak snazilkujete drzkam palceky nech sa cim skor zadari 🙂a dakujem dufam ze sa budeme cim skor tesit z dvoch paliciek 🙂
@franzziska neviem co by som robila...asi len skusala obden furt...a bt nemerias,ze?
@mata_ba ja som merala a mala som nejake blbe teploty a naposledy mi doktor povedal ze nemam ovulaciu a to bolo tych par mesiacov dozadu..tak enviem ci sa v tom daco pohlo...odvtedy som unho s tym nebola

@drobcek11 tak to máš čas ešte...na tehu....vidieť ti to môže byť až okolo toho 28dc.,,tak držím palčeky
@franzziska ahoj..mám sa fajne...až na to ,že ma bolí po tom vytrhnutí zuba tá rana..ale inak ok...a ty???čo máš nové?