Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenn1101 tak ja som bliziacu sa ovu spoznala len podla bolesti... Minule sa mi tak stalo, ze rano som v pohode vstala, naranajkovala som, pripravovali sme sa na varenie 20litorveho gulasu a zrazu som si musela ist na hodku lahnut, lebo ma bolelo podbrusko a v polohe lezmo mi bolo najlepsie... a potom to ustupilo 🙂
@mirkamirkaa jasne ze ano 🙂 ak nie paniku z toho robit nebudem
@ronika123456 uz som lehnila 🙂 dnes dame caj u mna?
@dominika1516 tiež mávam migrény, ale počas tehotenstva som nemala ani raz, až po pôrode ma to znova chytilo, lenže keď kojíš, tak tiež nič okrem paralenu nemôžeš, a paralen je strašne slabý, takžč si to užijeme ☹ a prešlo ťa to?
@mata_ba ked ja sa nechcem velmi na to upinat ved vies co som si prezila 2 cykly dozadu ale kazdopadne tento dusik je trosku silnejsi tak hadam len bude silniet ale neviem ci je to ok normalne som dostala strach ked som uvidela toho dusika zaroven sa tesim a mam strach je to zvlastne 😀
@susanerose nezobrala som ho lebo ho nemam doma az dnes mi ho drahy bezi kupit ja som mala migreny uz davno pred tym ale vzdy som si dala novalgin a bolo dobre ale pocas tehu sa neodvazim take silne brat a pochybujem ze mi zaberie paralen ked hovoris ze je slaby ale taka aka bola dnesna noc uz dufam nebude a hlava ma boli stale akurat slabsie no pridali sa zuby na pravej strane takze neveselo mi je :-\ .. mas pravdu uzijeme si
@mistisa ahoj micka..ako sa máš v tomto nečase???tu leje a leje...nič sa mi nechce....akosi sa neviem rozbehnúť...včera som bola u zubára...trhali mi zub..tak ma to teraz bolí...už som si dala tabletku...čo ja teda nemusím..ale nechcem trpieť... ako mrcha..už dorazila?..ja čakám že zajtra http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e trošku sa mi podaril cyklus natiahnuť...tak som rada...tak uvidím..aký bude teraz...ale hlavne,že nebude 21dňový ako minule 🙂
@drobcek11 ahoj máš aj grafík?meriaš?..na tom poslednom je už dúšik vidieť..tak testni o dva dni..bude isto už silnešia..koľký DPO si?
@drobcek11 ozaj ten ovu testík ti vyšiel hneď taký ?..alebo sa čaká až tých 10min. a až keď zaschne sa to ráta...tehu viem že do 3 min. ale ovu?
@mattuliatko30 ahoj takze nemeriam nemam grafik 🙂 ani neviem kedy bola ovu doteraz som si robila testy ale sa nam nedarilo pol roka takze som teraz prvy mesiac nerobila testy a dako sa nam mozno trafilo 🙂 ovu test mi naskocila ciarka do minuty ale asi az tak do 3 minut bola tak viditelna ako na fotke to mi neslo do hlavy lebo ked som mavala ovu testy mi vysli pozitivne a viditelne asi tak do minuty tento do 3 min, a tehu bol foteny taktiez po 3 minutach robila som ich naraz...neviem ako to je s ovu testami ale si myslim ze maju vacsi limit nez tehu
@mattuliatko30 neviem kedy bola ovu presne kedze som netestovala ale dnes som 25 DC a mavam tak ako kedy 28-32DC
@mattuliatko30 ako sa mas moja?
@mata_ba 😉 😉
@drobcek11 pockaj na tom dolnom nieco vidis? lebo ja na mojom pc asi nic... 😕
@franzziska ja to vidim aj na foto aj nazivo len zatial to neni to co ocakavam 😀

@sunshine5 podľa mojej "kalkulačky" by som mala mať ovu v piatok....mrchu mám dostať 27meho.....Tak dúfam, že je to blížiaca ovu.... 🙂 Ale nepamätám sa, aby ma tak niekedy pobolievalo...vždy som poznala ovulku podľa hlienu 🙂 nikdy som nemala bolesti....hmmmm...