icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

franzziska
13. sep 2012

@mata_ba ee vobec.. 😀 diikes

@azzura jakoze by to vykecal?

mata_ba
13. sep 2012

@franzziska no naozaj nemas za co 😀 a ak by ti to sedelo zhruba s lutealkou,urcite to bude ono

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 neviem, ale vsak uvidis, musis verit že sa uz dostavas do starych kolaji

azzura
13. sep 2012

@franzziska mam ten pocit 😝

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura verím verím...možno som mala len taký blok...a už bude dobre

majinka81
13. sep 2012

Ahojte babule, tiež som prvosnažilka 😉 S mm sa snažíme o bábo, ale nedarí sa ☹ Momentálne riešim zmenu gynekologičky tu v BA. Neviete mi poradiť ?môže byť aj chlap.
S mojou terajšou nie som spokojná - úplný nezáujem 😢 a hneď odporúča centrum. Pritom som jej vysvetlila, že sa nesnažíme pravidelne - mm chodieva na týždnovky.
Budem veľmi vďačná. Držím vám všetkým palce v snažení. 😉

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 asi si bola vo velkom strese a moc si chcela babo a tak zacal organizmus blbnut

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura no hej..možno ..uvidíme...nie že by som teraz nechcela...ale tak teraz som si povedala,že už nebudem do mm rýpať...možno o rok 😀

azzura
13. sep 2012

@mattuliatko30 a možno sa stane zazrak 🙂

mattuliatko30
13. sep 2012

@azzura možno možno 🙂

sunshine5
13. sep 2012

@mata_ba @lenn1101

Baby, nevedeli by ste mi poradit?! Som pred ovu a teraz podvecer som mala take hnedkaste spinenie.
Vobec netusim co to moze byt! Poradite? Zeby nejake prekrvenie maternice alebo tak?

mata_ba
13. sep 2012

@sunshine5 niektore kocky to maju bezne..nemali ste sexik?aj vtedy to moze byt..alebo uz prasklo vajko..

ronika123456
13. sep 2012

@depi môžme ak nevadí tak na večer?

mistisa
13. sep 2012

@mattuliatko30 ahojcek moja aj u nas stale prsi.take ospate pocasie je . mam mrchu a opat silnuuuu nechutnu hnusnu a chcem aby skoncila uz 😠 😠 😠 😠 😠 este som aj chora takze mam sa super hm. nooo moja ale ty mas docela zaujmavy grafiiik. aj si testovala hm? 😉
@drobcek11 ajoooj miciiiik no ja ako odbornik na duchov ti mozem povedat ze na tom spodnom krasne vidim. budem moc moc drzat palceky aby len silnela.to si robila hned rano? 😉

mistisa
13. sep 2012

@franzziska
@mata_ba
@sunshine5
@lenn1101
@penelope111 ahojkajte kocky a vsetky ostatne ako sa mavate? co je tu nove ? ja som chora este mam aj silnu mrchu tak hnusno oddychujem a lehnim v bolestiach . idem si uvarit majorankovy odvar matik ten mi vzdy pomoze 🙂

lenn1101
13. sep 2012

na mňa lezie asi chrípka ,,,,celý človek ma bolííííí ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ teraz niiiieeeee ☹

mata_ba
13. sep 2012

@mistisa ajoooj..jasneee,overena klasika 😉 ale mri ma,ze ti je naprd ☹ ja nove nic..akurat vyzeram takto www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

penelope111
13. sep 2012

@mistisa Ahoj moja. Ja po starom čakám na mrchu dnes v noci by mala prísť teda podľa príznakov aj príde 😒 Takže nepomohla ani dovolenka. Nevadí ešte jeden mesiac skúsim a potom kašlem na to už ma to nebaví aj keď ja som na dovolenke už na to kašlala len mm nie 🙂 Bolo mi divne že keksikujeme na dovolenke každý druhý deň, že si to neužívame a keď som sa mm pýtala prečo tak mi povedal však si povedala, že treba každý druhý aby to vyšlo 🙂 Takže aj keď som ja vypla tak mm nie 🙂 Keď som čítala, že si ideš robiť čaj tak ma napadlo, že mne vždy pomohol na bolesti mätový čaj 🙂

franzziska
13. sep 2012

@mistisa pocuj ale aj mne tusim daco je 😒 idealne pocasie na to...tak oddychuj 😉 😉

mistisa
13. sep 2012

@mata_ba no nevadi nejak to snad vylezim.musim zajtra mi pride synovcek 🙂 ma rok 🙂 tak musim byt fit aby som s nim mohla byt 🙂 a v sobotu neterka tak sa vytesujem na tento vikendik 🙂 nooo moja ale ved celkom zaujmavo ci? 🙂

mistisa
13. sep 2012

@penelope111 je to super ked vypnes po takej dobe.ja som to tiez vzdala a mm tiez ani nas nenapadne sa o tom bavit 🙂 dorobili sme si obyvacku tak sa tesime teraz z toho a rozmyslam co este nove pekne si do bytiku kupim 🙂 drzkam ti palceky aby vam to bud vyslo co najskor alebo aby si uz bola tehulka 🙂 no idem si aj matovy veru uvarit ked som aj chora musim sa kuryrovat aby som sa vyliecila 🙂 😉 😉 😉

mistisa
13. sep 2012

@franzziska no je veru take na prd pocasie.ja uz od pondelka beriem antibiotika.ale musim chodit do roboty ked som bola tak dlho doma. hm nejak to snad odozeniem odomna 🙂 a ako prerabky? 😉 😉

mata_ba
13. sep 2012

@mistisa jeeej,tak to bude radostiii 🙂 my sme vcera dosli domov a boli tam svagrovci s malinkym a ked som dosla,bol tatovi na rukach a reku ajooooj...nahodil nenormalny usmev a hned sa ku mne tahal..vsetci smiechy,ze to uz co je 😀 esteze mame tie nase lasky male 🙂 a ci zaujimavo...uvidime..

mistisa
13. sep 2012

@mata_ba je to nadherny pocit. ja som volala segre a dala mi malu a mala mi povedala ze je uplakana v skolke lebo ze maminka pre nu nechodi.a segra ze ty trulko maly ved chodim.a mala ze ano ale slubis mi vzdy ze do pol hodinky prides a vzdy prides az poobede .opica mala a to je tyzden v skolke chichi 🙂 uvidime bodaj by len dobre 🙂

mata_ba
13. sep 2012

@mistisa deti si vymyslia baaarsco 😀 ja sa tesim,ked ten nas dubak zacne tarat..to budu perly 😀

mistisa
13. sep 2012

@mata_ba no to ano 😀 a kolko ma dubak? nasa ma 3 roky a to su take trepy ze si brucha drzime. a ked vidi Pata a Mata tak automaticky povie ze aha miska a majko 😀 tak ja s mojim mm sme Pat a Mat.to jej asi ostalo ked ich videla ze sme ich mali na svadbe 😀

franzziska
13. sep 2012

@mistisa ahoj ja zatim nic s prerabkou 😀 😀
@mata_ba jej vy sa mate..ja nemam nikoho takeho maleho v okoli

drobcek11
13. sep 2012

@mistisa ahoj, rano ale po nocnej 🙂

sunshine5
13. sep 2012

@mata_ba
Ano, mali sme den predtym sexik a kedze si napisala ze je mozne ze vajicko aj prasklo, tak som sexik zaistila aj dnes 🙂)) nikdy nevies. Kazdopadne, neviem co to bolo ale pretrvalo to cely vecer az do noci. No dak uvidime.
Poistim to aj v dalsich dnoch 🙂)

mata_ba
14. sep 2012

@mistisa jeej,nas bubacik ma este len polroka..ale uz teraz hadze xichtiky 😀 a vieme sa spolu strasne jasit.. 🙂

@franzziska urcite budes mat..a nie v okoli,ale doma 😉