Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa juj to ma mrzí...že mrcha zase prišla taká silná...to asi preto ,že sa stále vyvoláva..aj ja som ju takú mala po vyvolávačke raz.....no som zvedavá aká príde teraz mne..mohla by slabá....už mám dosť tých bolestí pri nej...a závratov...leze mi to na nervy..že takto musíme stále trpieť....
@drobcek11 jeeeej..to faaaaakt???????,tak gratulujém mojááááá....a koľko ti to ukázalo??? daj grafík
dakujem este raz kocky tak na piaty mesiac nam to vyslo a to som sa uz strachovala ze neni daco v poriadku 😀 je mi trosku luto vas ktore este cakate ale zaroven som sa potrebovala podelit s niekym o moj ranny objav , vsetkym vam z celeho srdiecka prajem aby sa vam cim skor podarilo a moja rada je kaslite na teplomery na vsetko a uvidite zadari sa 🙂
@drobcek11 grafulujem ešte raz.....je to super....predsa ten duch niečo znamenal..mne sa nikdy duch neukázal 😀 takže niečo na tom bude
@drobcek11 juj..čo by som ja za takého ducha dala..aspoň jediný raz....keby sa objavil 🙂 tak ale teším sa z tých vašich duchov...a koľajnííííc 🙂
@drobcek11 skúsiš ešte potom testovať..či zosilnie.?kedy sa chystáš ku dr?....až neskôr?
@ronika123456 veronicka ja uz neskoro som hotova 🙂 sa mi nechce...ale dnes poobede mozme dat urcite...alebo na vecer..branci ide o 18hod na nocnu tak ta o 18hod aj cakam 🙂 bo o 20hod farmu musim pozerat
@mattuliatko30 videla som ze uz mas dve deticky takze planujete tretie? velmi ti prajem aby si si aj ty nasla takeho dusika ale naozaj skus jeden dva cykly bez merania testovania a uvidis 🙂
@franzziska no kukam hlavne ten debilny jano mi leze na nervy...si mysli ze ich tam vsetkych oblbne ale pri tom robi sam sebe zle...ked na to dojdu ho ukamenuju a hlavne ich obera o jedlo ..magor
@drobcek11 moja s tým ja problém nemám...ja skôr s mm...on nechce 😠 takže ja som pripravená vždy...takže u mňa to je horšie...
@drobcek11 moja...argumentujem to už asi vyše roka...všetko by som preto urobila...tie dva roky by zvládol potiahnuť...aj v práci....našetrila by som si na plienky..na všetko.. on dobre vie...čo mi chýba ku šťastiu..aj niekedy mám pocit..že nad tým rozmýšla..a dal by sa..ale čosi ho brzdí 😖 😖 a povie si zase ,že nie..a bohužiaľ bez neho to nepôjde 😠

@sunshine5 jasne,poisti 😉 drzim paste