icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
14. sep 2012

@lenn1101 ahaaa....no v kazdom pripade drim paste..a skus si dat grepovy cajik..ten zabera rychlo 😉

@sunshine5 aj ja sa veru tesim..zajtra ideme na posvadobnu garden party 🙂 a v nedelu budem leeeen oddychovat 🙂

penelope111
14. sep 2012

@drobcek11 Oficiálne gratulujem 🙂

sunshine5
14. sep 2012

@mata_ba A preco prave grepovy dzus? Co on take vyvolava v tele, ze tak pomaha? To ma len zvedavost nuti sa pytat 🙂

mata_ba
14. sep 2012

@sunshine5 grepovy dzus je super na hlienik 😉 je ho viac a je kvalitou taky,ako ma byt plodny hlien...alebo aspon tomu napomaha..odporucam z vlastnej skusenosti

sunshine5
14. sep 2012

@mata_ba sak pijem ho pijem, necham si poradit,a le preco prave grep a nie napr. pomaranc? 🙂

mata_ba
14. sep 2012

@sunshine5 grp je vseobecne tusim citrusove ovocie s jednym z najvacsich poctov vitaminov 🙂 ale jasne,ze mozes skusit aj pomaranc,ci citron

lenn1101
14. sep 2012

@sunshine5 veď to 😒 ...mne by mala prísť mrcha 27...pevne verím, že nepríde 😉 😉

lenn1101
14. sep 2012

@mata_ba nemám čaj...iba džús 🙂 už som dnes vypila 0,5 litra...aj včera....no zatiaľ nezaberá 🙂

mata_ba
14. sep 2012

@lenn1101 jejda..dzus som myslela 😀 fakt?mne hned zabera..

lenn1101
14. sep 2012

@mata_ba 🙂 keby som vedela skôr, tak si ho nakúpim do zásoby 🙂 🙂

drobcek11
14. sep 2012

@penelope111 dakujem 😀

drobcek11
14. sep 2012

@mata_ba uz som si dnes kychla minimalne desat krat tak dufam ze doslo az k tebe 🙂 dakujem za gratulaciu a ty ako kolky DPO?

mata_ba
14. sep 2012

@lenn1101 keby ti to naaaaaaaaaahodou nevyslo (co dufam,ze vyjde),tak uz budes vediet 😉

@drobcek11 jeeej,dakujem 🙂 no ja som 7 dpo... www.fertilityfriend.com/home/mata_ba

drobcek11
14. sep 2012

@mata_ba tak drzkam palceky 🙂

mata_ba
14. sep 2012

@drobcek11 dakujem velmi pekne

franzziska
15. sep 2012

prajem krasny vikend 😉 😉

inviav
15. sep 2012

@mistisa @mata_ba Ahojte, uz sice oficialne do tejto temy nepatrim, ale chcem aby ste vedeli, ze sme boli na prvej kontrole a ze sme v poriadku...velkost zopoveda tt, takze sa tesime a s nami aj nasa rodina...prajem Vam z celeho srdca, nech sa ku mne coskoro pridate...starka mi vcera hovorila, ze ked su problemy s pocatim, je dobre sa pomodlit k sv. Rite...tak sa pomodlim aj za Vas 🙂

ondatra2
15. sep 2012

baby, co myslite, je dobre sa snazit, ked je mazel chory? myslim tym, ze ma nadchu, prechladnuty a neuziva antibiotika? Ci je to rizikove? Tento mesiac aj tak uz nic z toho nebude, ovulaciu som mala vcera alebo dnes, lebo bol z tej choroby aj unaveny, typicky chlap...ale tak do buducnosti ma to zaujima. a este ma zaujima, ovulaciu som mala bud vcera alebo dnes, malo by este vyznam zajtra sa snazit? ci len ten jeden den je zena plodna?

franzziska
15. sep 2012

@inviav jasne ze sem patris 😉 😉 😉

fifitko25
15. sep 2012

@ondatra2 snažiť sa môžete, len choroba bude mať vplyv na spermie - nebudú také "kvalitné" 😅 😅

ondatra2
15. sep 2012

@fifitko25 ved toho sa prave bojim, aby sme zase nemali nejaky poskodeny plod, ci to riskovat alebo radsej kaslat na to a pockat o mesiac.

fifitko25
15. sep 2012

@ondatra2 nie, to nemá vplyv na bábätko alebo plod, len spermie budú pomalé a neaktívne, takže šanca otehotnieť klesá

ondatra2
15. sep 2012

@fifitko25 vdaka za info. tak sme mohli skusit. skoda, ze klesla aj manzelova chut 😀

moonica
16. sep 2012

Ahojte baby, ja som tu nova 🙂 Momentalne sa druhy mesiac snazime o babo, tento mesiac viem presne kedy som mala ovulku, tak snad by to mohlo vyjst. Len mam vela stresov v praci, tak sa bojim, ze kvoli tomu sa nam to nepodari :( Ked sa citim kazdy den utrapena a vystresovana...

aduska_ba
16. sep 2012

Ahojte babulky.Prosim Vas ma uz nieco @vardzikova????Dakujem za kazde info 🙂

chorucka
16. sep 2012

halooo kde ste vsetci?

depi
16. sep 2012

ja som sa dnes tri krat za hovadinu rozplakala 🙂

petrusska
16. sep 2012

@drobcek11 pripájam sa s gratuláciou, veľa šťastíčka 😵

franzziska
16. sep 2012

@depi preco?

depi
16. sep 2012

@franzziska neviem 🙂 nejaka som precitlivela....drahy hovori ze som na isto v tom a smeje sa