icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

azzura
17. sep 2012

@mata_ba jasne

lenn1101
17. sep 2012

@sunshine5 ahoj moja 🙂 mnooo...tak všelijako 😒 tento mesiac to nevidím ružovo...s mm máme od piatku tichu domácnosť (aspoň ja s ním) veeeeľmi ma nahneval 😒 takže sme prešvihli aj ovu ....tak nevem...
ty ako? 🙂

sunshine5
17. sep 2012

@lenn1101 Ajoj moja, no my nemame sice tichu domacnost, ale nejak sa nam nepodarilo vtedy, ked si ja myslim, ze bol ten spravny cas. 😎 ale mozno sa mylim, ale moja intuicia mi hovori, ze tento mesiac to asi nebude, takze tiež to nevidim ruzovo. Tak budeme v tom teda zatial stale spolu 🙂

lenn1101
17. sep 2012

@sunshine5 ale nebooj...o chvíľku budú 2 // 😉 Ono to nemusí byť presne v deň ovu...deň pred alebo po .....takže ver, že o pár dní sa budeš vytešovať 🙂 Držím pršteky... Ja to nevidím ružovo tak skoro...Budúci týždeň mm odchádza mimo asi na 3 týždne, bude doma len cez víkend, takže je min.šanca.....achh....

ivka219
17. sep 2012

Ahojte baby, tiež by som sa rada pridala, tiež snažilkujeme druhý mesiac🙂

tanickaskorokubikova
17. sep 2012

@depi ahoj citala som ze prestavas fajcit? ide ti to? ja by som tiez chcela prestat skor nez sa podari ale nejako sa neviem prinutit 🙂 a dufam ze to ty si pisala ze som sa nesplietla :D

sunshine5
17. sep 2012

@lenn1101 Ja viem, ze netreba len priamo v ten den, ale vravim, ze intuicia mi hovori, ze ee 🙂 A ja som solidarna a pockam na teba a budeme spolu :D :D

sunshine5
17. sep 2012

@ivka219 Ahoj Ivka, tak vitaj medzi nami... ja sa snazim uz 3-4 mesiace 🙂 tak dufam, ze v same pozitivne spravy v najblizsom case 🙂))

depi
17. sep 2012

@tanickaskorokubikova jasne ja som pisala...snazim sa ale tak jednu, dve tri za den si dam ..niekedy ani jednu 🙂

ivka219
17. sep 2012

@sunshine5 no verime aj my tomu ,zaroveň si robim aj preventívku u lekára

sunshine5
17. sep 2012

@ivka219 Ja som este nebola u lekara. Ako planujem ist niekedy na klasicku preventivku opat po roku... Ale zatial kvoli tomu, ze sa snazime, som este neplanovala..
Neviem, kedy by som si to mala presne vypocitat, kedy je najlepsie ist k nemu... 🙂

tanickaskorokubikova
17. sep 2012

@depi tak to ta obdivujem, ja to stale odkladam 🙂 aj ked som citala ze vraj fajciarky ked otehotneju nemali by naraz prestat fajcit... takze idealne by bolo prestat pred.

depi
17. sep 2012

no ja viem ze by som nemusela ani tu jednu za den ale niekedy mi to neda....snazim sa hlavne nevyfajcit vela za den uz mi to prestava chybat 🙂 a hlavne ked uz budem vediet ze budeme rodinka nepotiahnem nic a nedam na reci a clanky o tom ako nemam prestat fajcit...nie? 🙂 kolko sa uz snazite?

ivka219
17. sep 2012

@sunshine5 ja som si menila lekara, tak aj preto som šla, a hned ma poposielala aj na sono panvy a prsníkov a teraz idem ešte na hematologické vyšetrenie, na trombofýlny stav, kedže otec mi zomrel v mladom veku, tak aby sme predišli potratom ...

sunshine5
17. sep 2012

@ivka219 fuuha, to ani neviem, co to znamena... ale tak verim, ze vsetko dobre dopadne... 🙂
Ja an vysetrenia krvi, chodim pravidelne, kedz moja mama s tym pracuje takze som pod dozorom 🙂))
minule ma cielene vysetrovala na hcg, ci jej nieco netajim 🙂 som sa pobavila na nej 🙂))
lebo urcite kebyze jej nieco tajim vedome, tak by som dobrovolne sla na krv 🙂)) no ale tak to su mamy 🙂

tanickaskorokubikova
17. sep 2012

@depi no my vlastne este len teraz zaciname, dvakrat sme sme skusili len tak na "necisto" pocas neplod. dni a teraz mam uz po, tak ideme na to 🙂 a vy ako dlho?

lenn1101
17. sep 2012

@sunshine5 🙂 🙂 🙂 🙂 Ďakujem moja....cením si to 🙂 🙂 🙂 🙂 snáď sa dočkáme ešte tohto roku 😀 😀 😀 ale niiee...žartujem....verííím, že čoskoro 😉

sunshine5
17. sep 2012

@lenn1101 No nemusis zartovat, ja som povedala, ze do vianoc chcem byt! 🙂 to je moj deadline 🙂

depi
17. sep 2012

@tanickaskorokubikova asi tak mesiac 🙂 atkze tiez zaciname ..prave sa chystam do lekarne ze ci nahodou

franzziska
17. sep 2012

@ivka219 vitaj 😉 ja sa snazim uz takmer rok...

@depi drzim palce aby si to zvladla prestat 😉 😉

tanickaskorokubikova
17. sep 2012

@depi jeee tak to drzim palceky silnooo 🙂

drobcek11
17. sep 2012

@mata_ba jejooo no vyzera to ze sa ides pripojit ku mne 🙂 straaasne drziim palceky aby silnela ale na tom spodnom som videla dusiiika aj ked iba takeho slabunkeho ale prajem ti aby silnel 🙂

drobcek11
17. sep 2012

a sme silnejsi a silnejsi 🙂

tanickaskorokubikova
17. sep 2012

@drobcek11 jeej gatulujem :D

franzziska
17. sep 2012

@drobcek11 pekny test 😉

mata_ba
17. sep 2012

@drobcek11 jeeeej gratulujeeeem...a uvidime,ci sa pridame alebo nie...ale ty to mas supeeer...tak sa pekne setri a zelam bezproblemove tehulkovanie..

drobcek11
17. sep 2012

@mata_ba dakujem krasne silnie a to je najhlavnejsie 🙂 drzkam palceky daj potom vediet, dnes si netestovala?

mata_ba
17. sep 2012

@drobcek11 dam 🙂 testovala,ale ziadna vyhra...dam tomu dva dni a hlavne zalezi co povie teplota..

timmulienka
17. sep 2012

ahojte pridávam sa k prvosnažilkám 🙂 doteraz sme to tiež skúšali len tak či sa podarí ..ale už poctivo pijem alchemilku a meriam teplotu. novým tehulkam gratulujem 🙂

drobcek11
17. sep 2012

@mata_ba vsak ani tie moje prve testy neboli boh vie co a o tri dni uz silnejsie zajtra alebo pozajtra cakam na vlak 😀