Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba @lenn1101
Tak ja idem stvrtok ku gyndosovi, som objednana na obycko preventivku po roku, ale uz sa vidim, ako nanho spustim zaplavu otazok 🙂)
Baby? Su po ovulacii nejake stopy v tele? Ked nedoslo k oplodneniu? Myslite, ze mi bude vediet povedat ze uz mate davno po ovu alebo mozno ste pred 🙂))) neviete nahoodu? 😎
@mata_ba No vies, ja si myslim, ze uz mam po. Takze by tam uz nic nemal vidiet (za predpokladu, ze nedoslo k otehotneniu), ak sa nemylim.
Avsak kamoska mi dala internetovu stranku, kde ti vypocita Jonas, kedy dojde k otehotneniu zadara. Ze ona si to chuda objednala, zaplatila a presne to sedi na ten internet.
No ale k veci a ten Jonas mi tvrdi, ze moj den, kedy by som mala ist na vec je tato nedela, ktora pride. (co je podla mojich prepoctov az tyzden po ovu). Takze asi sa ho opytam, ci uz mam po alebo pred a potom sa potvrdi, co ten Jonas rozprava alebo nie...
@sunshine5 uvidíš čo ti doky povie...ale tak treba skúšať..keď to Jonáš tvrdí...niečo na tom bude...aj švagriná má podľa neho..a aj chlapec sa jej podaril 🙂
@mattuliatko30 no sak ten bude smerodajny, co povie on... 🙂 Len bude to pre mna zvlastne, ze nejakch 5 dni pred ocakavanou mrchou a vtedy by som mala otehotniet podla neho... 🙂
ale tak ak by mi to doky potvrdil, tak odpadnem aj z celeho jonasa 😀 😀 😀
Ahojte kocky tak ja vam poviem ako som dopadla lebo sme skusali vselikedy ale zamerali sme sa na ten den ako urcil JOnas a tiez to bolo davno po mojej ovulacii ale bola som aj u lekara a ten mi povedal ze on co vidi tak ovulacia len bude a to uz mi nesedelo s vypoctom minali sa tam skoro 5 az 6 dni lebo bola som na sone a uplne sa na mna bavil ked som mu povedala ze ja podla mojich vypoctou mam vtedy a vtedy plodne dni len mi povedal ze ani na telotu sa nemozem spolahnut ze kedy som to chcela presne tak dva krat do tyzdna k nemu a pozre to on a podla toho urci na dalsi mesiac plodne dni,. tak som mu povedala ze ked sa to tento krat nezadari co by bolo cca okolo 21 az 23 mam dostat mrsku / dufam ze nepride / tak potom tam skocim tak vam dam vediet ako sme dopadlil ale hlavne nic na sebe zatial nepozorujem a to som uz tehu bola dva krat ale ani jedno nebolo uspesne tak dufam ze tento krat uz to bude a hned to pride lebo uz velmii moc chceme ale asi kazdy v tejto teme a mojmu priatelov. uz asi idem tak trosku dost na nervy , tak preto sem pisem a tesim sa s kazdou jednou tehulkou a drzim palce
@sunshine5 a koľko to stojí?::dávala si si to robiť?...dal ti viac termínov na otehotnenie?..či len tento mesiac?
ahojte, ja len keď spomínate toho Jonáša 😎 keď sme sa my snažili tak sme sa posnažili aj na ten deň, ktorý bol vyrátaný od neho a mrcha už neprišla 😉 ale ťažko povedať či to má súvis alebo sme sa trafili do ovulky, mesiac predtým sme sa snažili cez ovulku a nič z toho nebolo ... 😕 jediné čo nevychádza je, že podľa Jonáša to mal byť myslím chlapec a v brušku nosím slečnu 🙂
@dany85 tak ale hlavne,že sa bábenko zadarilo 🙂 🙂 a koľko ti vyrátal termínov? či dal ti len ten jeden?..čo tam potrebuješ mu zadať?..ako to funguje?
@mattuliatko30 ja som iba skúšala z tej stránky kde si to vypočítaš zadarmo, už neviem presne aká bola ale google ti to nájde 😉
@dany85 tak to veru netušim..kde to je zadara...viem,že sa mu nejaké udaje posielajú......myslím dátumy...aj čas tušim
@mattuliatko30 http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... a ešte bola lepšia jedna nemecká stránka ale tú už fakt asi nenájdem, je to dávo 😅
@mattuliatko30 No ja som si to nedavala robit, ale moja kolegyna a aj par kamosiek. Stalo to okolo 21 eur na rok. Cize ak by si si to dala robit v oktobri 2012 tak do oktobra 2013 budes mat vypocitane presne dni, kedy by si mala pocat.
Dava aj info, ci to bude dievca alebo chlapcek a ci porodis cez den alebo v noci.
Ale je to aj na nete auplne sa to zhoduje, teda min. den, ktory je najdolezitejsi.
http://najdise.cz/doktor-jonas/jonasova-metoda-... paci sa link. Takze nemusis zbytocne vyhadzovat peniazky.
Mojej kolegyni tym padom vyratal presne 12 dni (za ten rok- cize kazdy mesiac jeden den) kedy je to najlepsie obdobie 🙂
@dany85
este aby som upresnila info ohladom pohlavia babatka. Ked si to nechas len cez net vypocitat, tak ti tam sice napise ze chlapcek. Mojej kolegyni, ktora za to zaplatila, tiez napisal, ze baba a caka chlapceka. Ale v pokynch priamo od neho je napisane, ze ak sa ti niektore dni prekryvaju (ovulacne dni a prave ten jeho jeden den), tak pravdepodobnost pohlavia je neista. 🙂 Mojej kolegyni sa prekryvali tieto dni a preto sa pravdepodobmnost ze bude mat dievcatko velmi znizila. Neviem ci je to pochopitelne, ale prosto v tych pokynoch on pise viac ako je na nete 🙂 ale datumy sedia s tym co je na nete. Do bodky 🙂
@milacik3 Ja si osobne myslim, ze presne tu hodinu nemusis dodrziavat. Ja som si spravila taky rozptyl, ze 12hod pred tou hodinou a 12 hodin po tej hodine. Cize ak mas uvedene, ze 21/9 o 15:00 ... tak ja by som to tak zobrala ze najlepsi cas je od 20/9 od 03:00 rano do 21/9 do 3:00 v noci 🙂))
@milacik3 No sak to je to... Ze som pocula o vela babach, co si to dali aj od neho priamo vyratat, ze im to vyslo akurat pocas. A ked mi niekto chce tvrdit ze mozes otehnotniet pocas, tak sa mi tomu nechce verit... A mas pravidelny cyklus? Pozri sa na dalsi mesiac a skus to odhadnut priblizne, ci by ti to opat tak rovnako sadlo...
@mata_ba 😎 nooo... zatial to ide slubne, kedze si vravela, ze coskoro ocakavas ( resp.neockavas) mršku. Ja by som to asi nevydrzaa a kazdu chvilku si robila testy 🙂))
vlastne kebyze mi moja intuicia nehovori, ze to nevyslo, uz by som si spravila aj ja 🙂))) aj ked este by bolo zavcasu 🙂 šišina som, no čo už 🙂

@drobcek11 no na moje ani lupa nepomoze 😀