Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenn1101 Ajoj moja, no my nemame sice tichu domacnost, ale nejak sa nam nepodarilo vtedy, ked si ja myslim, ze bol ten spravny cas. 😎 ale mozno sa mylim, ale moja intuicia mi hovori, ze tento mesiac to asi nebude, takze tiež to nevidim ruzovo. Tak budeme v tom teda zatial stale spolu 🙂
@sunshine5 ale nebooj...o chvíľku budú 2 // 😉 Ono to nemusí byť presne v deň ovu...deň pred alebo po .....takže ver, že o pár dní sa budeš vytešovať 🙂 Držím pršteky... Ja to nevidím ružovo tak skoro...Budúci týždeň mm odchádza mimo asi na 3 týždne, bude doma len cez víkend, takže je min.šanca.....achh....
@depi ahoj citala som ze prestavas fajcit? ide ti to? ja by som tiez chcela prestat skor nez sa podari ale nejako sa neviem prinutit 🙂 a dufam ze to ty si pisala ze som sa nesplietla :D
@tanickaskorokubikova jasne ja som pisala...snazim sa ale tak jednu, dve tri za den si dam ..niekedy ani jednu 🙂
@depi tak to ta obdivujem, ja to stale odkladam 🙂 aj ked som citala ze vraj fajciarky ked otehotneju nemali by naraz prestat fajcit... takze idealne by bolo prestat pred.
no ja viem ze by som nemusela ani tu jednu za den ale niekedy mi to neda....snazim sa hlavne nevyfajcit vela za den uz mi to prestava chybat 🙂 a hlavne ked uz budem vediet ze budeme rodinka nepotiahnem nic a nedam na reci a clanky o tom ako nemam prestat fajcit...nie? 🙂 kolko sa uz snazite?
@ivka219 fuuha, to ani neviem, co to znamena... ale tak verim, ze vsetko dobre dopadne... 🙂
Ja an vysetrenia krvi, chodim pravidelne, kedz moja mama s tym pracuje takze som pod dozorom 🙂))
minule ma cielene vysetrovala na hcg, ci jej nieco netajim 🙂 som sa pobavila na nej 🙂))
lebo urcite kebyze jej nieco tajim vedome, tak by som dobrovolne sla na krv 🙂)) no ale tak to su mamy 🙂
@depi no my vlastne este len teraz zaciname, dvakrat sme sme skusili len tak na "necisto" pocas neplod. dni a teraz mam uz po, tak ideme na to 🙂 a vy ako dlho?
@tanickaskorokubikova asi tak mesiac 🙂 atkze tiez zaciname ..prave sa chystam do lekarne ze ci nahodou
ahojte pridávam sa k prvosnažilkám 🙂 doteraz sme to tiež skúšali len tak či sa podarí ..ale už poctivo pijem alchemilku a meriam teplotu. novým tehulkam gratulujem 🙂

@mata_ba jasne