Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
kolajnicky, tak predsa som sa dockala, minula som uz vsetky testy ktore som mala doma vsak na co si ich nechavat 🙂 teda mam este 2 digitalne ale tie si spravim neskor nakolko na prvy scan mozem ist az v 10-12 tt ale ja verim ze dovtedy bude vsetko tak ako ma🙂
@sunshine5 ahoj velmi ti drzkam palceky nech je to tehu 🙂 mne test ukazal ducha uz na 25 DC a to moj posledny cyklus bol 32DC tak drzkaaam palceky
@tanickaskorokubikova nie som moja ....musim pockat an termin mrchy a potom ked nepride bude to jasne 🙂 teraz mi stale ukazuju negativne
@moni1007 este stale merias? ak ano skus si dat jeden mesiac pauzu a snazilkujte bez toho ze by si sa pozerala na teplomer, ja som otehotnela presne v tedy ked som si nesledovala ovu, neviem u niekoho to funguje u niekoho nie 🙂 ale u nas to zabralo, ja neviem kedy som mala ovu kedze dusika som uz mala 24-25DC co je pomerne skoro kedze mavam tak 30 a viac DC
@mirkamirkaa teraz mam ovu aj ja....a zatial nic 🙂 a le vidim ze nam tu pribudaju tehule
@drobcek11 no moja mi sme pol roka tak snazilkovali, ze som sa vobec nesledovala, nic neriesila. to nam nepomohlo. tento mesiac som si chcela dat pauzu od merania, ale uzivala som fytosoju na podporu ovulacie a chcela som vediet ako mi to ovplyvni ovulku, tak som merala 😝 ale nabuduci mesiac uz nebudem 😉
@moni1007 velmi ti to prajem 🙂 ja som este stale pomerne v soku sama zo seba no asi je to tak ked su testy pozitivne akurat priznaky co mam tak to ze ma obcas boli podbrusko kruti sa mi hlava jem aj za styroch a trosku som sa zagulatila hned na zaciatku 😲 do rana sa mi znivalo ze sme mali chlapceka drahy chce skor dievcatko ale je nam to akosi jedno len nech je zdravuckee 🙂
@depi neboj, aj my sa dockame.. 🙂 najhorsie je, ze tie co to uz maju za sebou radia "nesustred sa na to", ale to je ze sakra tazke... 😎 ze?
@drobcek11 gratulujem
@depi pribudaju pribudaju, aj ja uz chcem byt len som nachladnuta tak dufam,ze to nebude mat ziaden vplyv na to drzim ti prsty nech sa vam podari
@drobcek11 Gratulujem, obom prajem najma vela zdravicka 🙂
tsk sa mi ruky trasu davam lepsiu

@sunshine5 ahoj pockaj a uvidis ja som si nakoniec dnes nerobila tedt urobim si ho v nedelu