Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
viete mi niekto poradit do kedy displey na digitalnim teste ukazuje stav viete to niekto
@sylvia2012 baby vy ste sa faktr ako rozbehli aj tebe moja gratulujeeeeem pomaly studujem a uz som aj pri tebe 🙂 joooj super 🙂 🙂
@sylvia2012 ja ked som si robila digi tak jeden den mi ukazoval vysledok potom to zmizlo 🙂 a gratulujeeem
@mistisa komu m&slis ze vsetkym sa dari? 🙂 myslim ze vsetkym nie
@mistisa velmi pekne dakujem si strasne zlata zelam ti len to naj teraz len aby to vydrzalo a bolo vsetko ok ale ja som presvedcena ze je aj bude to ok... po dvoch neuspechoch a po mesiacoch cakania a testov ma vysledkov od lekarov sme sa dockali skoda ze o vasej skupine som sa dozvedela az na koniec ale su tu supernkocky a vsetkym moc moc drzim palce a len optimizmus treba aj ked niekedy cloveka prepadaju strasne myslienky ale ide to ja som taky maly priklad baby drzim vam palce a krasny vecer
@drobcek11 dakujem no mne sa to tiez stalo ale nava mame papierkove na odlozenie
@franzziska asi myslela vsetkym novým sa dari, vsak @mistisa.
@klaudia2425 Ahoj. No ja som dostala mrchu takze u mna nic a kedze moj muzicek je teraz na 3 tyzdne na sluzobke ani najblizsi mesiac to nevypada nadejne ale potom to ideme skusit znova tak sa celkom na to snazenie tesim🙂. Ma to prist kedy ma prist. A ty ako? prisla mrcha ci sa mozes pochvalit pozitivnym testom?? daj vediet
Krásne ránko prajem 🙂 🙂 🙂
a všetkým snažilkám ktoré by mali dostať mrchu tento týždeň, prajem aby nedorazila a našli si krásne // 😉 😉 😉 😉
@tanickaskorokubikova No tak teda sup sup plodit 🙂))) vikend je cas na to idealny... ja cakam mrchu v priebehu tohto tyzdna... a uz nech je to za mnou, aby som mohla aj zacat snazilkovat a tentokrat to vyjde!!! 🙂
Baby ja som volaka smutna z toho celeho.. Viete niekedy mame naladu a hovorime si,ze na buduci mesiac alebo raz sa to podari..... A niekedy sa zobudim do hnusneho uprsaneho dna ako dnes, totalne unavena, lebo cely vikend som bola v praci a pokracujem cely tyzden.... Tento mesiac ma cez ovulku dost boleli prsia co pred tym nezvykli, cely mesiac som nejaka divna, tak citovo. Ako pred MS precitlivena ale ja to mam cely tento mesiac, muz si o mne musi mysliet,ze mi preskocilo... :( vsetko mi vadi, vcera som bola vecer na omsi a to som nie celkom veriaca a celu omsu sa mi chcelo revat... Prsia ma uz zas zacali boliet ako pred MS, posledny tyzden mi je furt zima a dnes sa zobudim a tak strasne ma boli hrdlo.. Neviem co sa deje ale viem,ze teh.to asi nebude lebo to som tak skoro nemala ziadne priznaky... Tak neviem co je toto za mesiac ale ako prichadza jesen tak s nou aj depka. Tak velmi by som chcela zdobit vianocny stromcek s malym v brusku.. Uz mi z toho sibe! !!! :( a tym ze som ochorela a vela pracovala pochybujem,ze tehu budem... Tak mi je smutno. Sibe mi,ze? :( zas som taka precitlivena...btak prepacte ak vas zatazujem, dufam,ze len ja som v takej depresii a vy nie.....
@moonica a ako dlho sa snazis?
@jalaura ahooooj, zatial ju este nemam ale myslim si ze je iba otazkou casu kedy pride 😉 a ked pride tak to mam tak isto ako ty ze moj manzel nebude doma lebo pracuje v zahranici , trafit sa presne ze ja mam ovulaciu a on je doma je niekedy na nezaplatenie
@moonica mojaaa....nebuď smutná...musíš myslieť pozitívne 🙂 🙂 🙂 🙂 aj keď viem, že niekedy je to ťažké...ale skús....pozitívne myslenie robí zázraky 😉
Test som ešte neskúšala...spravím si v stredu...aj keď to nevidím pozitívne....ani len prsia ma nebolia ☹ nehovoriac o ďalších príznakoch kt. samozrejme nemám.....
Hlavu hore...pekný dník prajem 🙂
@moonica Moniii, nebud smutna... vzdy aj za oblacikmi sa nachadza slniecko, ktore sem tam vykukne 🙂. Teraz v nasledujucom obdobi ho bude menej a menej... ale o chvilku pride babie leto, ak nie tento tyzden a nacerpas silu, ktoru si budes postupne cerpat az do vianoc. 🙂 A potom ani sa nenazdas a zrazu budes nosit maly zazrak pod srdcom.
Su obdobia, kedy mame depku a kedy sa aj ja potrebujem len tak vyplakat a noazja nemam ani dovod, ale to je nas sposob. Potrebujeme sa vyplakat, vyspat a opat je zas dobre. to je nas ventil.
A urcite ti nesibe, len vela veci asi na teba dolieha, aj vela roboty, aj velka tuzba mat babo a telo aj psychika niekedy tiez potrebuju reset a ten sa prejavi tak, ze sa ti chce plakat. Takze sa vyplac a opat bude dobre. 🙂 to sa nemusis bat! A hlavne svojho manzela velmi miluj a vysvetli mu svoje pochody a on ti porozumie, vypocuje a apson budes mat pocit, ze nie si na to sama. Pretoze ani nie si. 🙂 Drzkaj sa a teeeraz... odpocitam a ty sa usmejes aj na monitor dobree....
5...... 4...... 3.... 2.................jednaaaaaaaaaaaaaaa a UUUUUUUUUUUUUUSMEV 🙂
@franzziska od decembra neberiem antikoncepciu, nedavali sme si pozor ale ani nijak nesnazili a nesli cielene, nechali to na nahodu. A cielene treti mesiac je toto. Ale aj to na naaahodu je take,ze vzdy viem kedy mam ovulku a smerovala som to vtesy k tomu datumu a nic. Tak to mi pride prilis dlho aby ani nahoda nezabrala ani snazenie...
@sunshine5 ty strasne zlata. Ako som citala tvoj prispevok tak mi vysli slzy do oci a na konci som sa naozaj usmiala... Dakujem. Baby pre tieto komenty sa ozaj oplati tu byt a zdielat spolu problemy nazory. Dakujem <3
A akurat som citala o mace prvy krat, takze vstavam z postele a idem si ju do lekarne kupit.
Babenkyyyyy......mám si spraviť test??? myslíte, že mi niečo ukáže keď mrcha má prísť vo štvrtok???
@lenn1101
@sunshine5
Dakujeeem 🙂
prvy test som robila v stredu vysiel negativne, teraz som si urobila mamatest a toto... Dnes 29DC, vcera alebo dnes mala prist MS, vcera ma strasne bolelo v podbrusku cely den som sa len povalovala... nemala sosm naladu ani obed varit tak ho navaril manzel 🙂 no a dnes mi to nedalo spravila som si test, a vysla druha ciarka slaba, zopakujem asi o tri dni 🙂

@chorucka moja ja sem malo čo chodim, vačšinou čitam ip, alebo pozeram nove fotočky 😉