icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sunshine5
25. sep 2012

@lenn1101 ty si teraz moc naspeedovana svojim zistenim 🙂))) Neviem, ci ti mozem verit 😀 😀 😀

lenn1101
25. sep 2012

@sunshine5 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Musííííšššš 😀 😀 😀

sunshine5
25. sep 2012

@lenn1101 Kebyze viem, ze mam presne 28 dnovy cyklus... ale ja mam raz 29, raz 26,27, tak si vyber dokelu 🙂 🙂 🙂 🙂
Chcem ti strasne verit, ale viem, ake som mala vzdy sklamanie v ten den, ked to nebolo to, co som chcela vidiet na tom bielom papieriku. A ty mas aj nejake priznaky alebo mala?

klaudia2425
25. sep 2012

tak dneska si ho pojdem kupit ked nedostanem mrchu poobede 😉

lenn1101
25. sep 2012

@sunshine5 to neva...pozri, ja som sa ani do ovulky netrafila...a nejak to vyšlo.... 😉 Ak to tento mesiac nevýjde (v čo neverím) tak skús Femibion 800 a alchemilku....Myslím, že to mi pomohlo.... Priznaky vôbec žiadne, okrem pichania v ľavom a pravom vaječníku a bolesťami v podbrušku....ani len prsia ma nejak extra nebolia ....

moonica
25. sep 2012

@sunshine5 aj ja uz mam plny nos :D mna asi slak trafi...

moonica
25. sep 2012

Baby co myslite femibion ci macu? JAa som si vcera Macu kupila a alchemilku, pockam ci MS dostanemk ak ano, tak to zacnwm brat.

sunshine5
25. sep 2012

@lenn1101 a ten Femibion je fakt taky dobry? Ale to asi potom kyselinu listovu mozem vynechat. Pozeram co obsahuje ten femibion a ten uz ma vsebe kys.listovu... no ale to aby som zacala uzivat hned teraz 🙂 pisu, ze ucinky ma az po 4 tyzdncoh uzivania 🙂

janielka2
25. sep 2012

ahojte babulky, ako dlho sa uz snazilkujete? 🙂

sunshine5
25. sep 2012

@lenn1101 Ja som po ovu mala bolesti v podbrusku a par dni to trvalo...a vtedy ked som mala tie bolesti som si spravila test a vysla mi tam slabulinkaaaaa druha ciarka, ale to bolo urcite moc skoro... a potom to ustupilo a teraz nemam nic, ani prsia ani pichanie...

sunshine5
25. sep 2012

@janielka2 ahoj, ja som zacala pred 4 mesiacmi (ak mi pride mrcha teraz niekedy v tychto dnoch). Ty?

janielka2
25. sep 2012

@sunshine5 no my uz 9-mesiac, predvcerom mi skoncila mrcha :(

moonica
25. sep 2012

@sunshine5 ta slaba ciarka a potom si si robila aj dalsi?

sunshine5
25. sep 2012

@janielka2 Nooo takze zacííína nove snazilkovanie a TERAZ to vyjde.
A merias si teplotu alebo nejake pomocky? Papas kys.listovu alebo cajik pijes?

moonica
25. sep 2012

@janielka2 takze teraz uz len pockat na ovulku a sup ;)

janielka2
25. sep 2012

@sunshine5 si zlata 🙂 ze TERAZ to vyjde si hovorim kazdy mesiac 🙂 a vzdy nic, teplotu si nemeriam, papam vitaminy calibrum a aj alchemilku pijem ked mam mrchu , pomaha mi trosku lebo mavam dost bolesti, buduci tyzden chcem ist k doktorovi, nech nas niekam posle na vysetrenia, nebudem cakat rok-sice zachvilu to bude uz aj rok

sunshine5
25. sep 2012

@moonica Ano, este v ten den iny druh a nic, uplne biely pasik (ale to uz bol poobedny moc) a potom o dva dni na to a tiez cisty biely pasik. Ale vravim, bolo to velmi daleko od mrchy... ale aj tak som bola sokovana tou slabuulinkou ciarkou.
A odvtedy som si nerobila ziaden test, uz cakam len mrchu.

janielka2
25. sep 2012

@moonica veru tak sup na to 🙂 a ty sa ako dlho snazis cica?

moonica
25. sep 2012

Baby ja som naspa super clanok o bazalnej teplotr. http://www.fertility.sk/?m=plodnost-a-zdravie&s...
A pod tym v suvisiacich clankoch aj o hliene a kks tam su aj obrazky hlienu, doteraz som lepsie clanky nevidela.

sunshine5
25. sep 2012

@moonica HNED si to idem precitat... a ideme si zacat merat?

moonica
25. sep 2012

@sunshine5 takze aby sme spravne vedeli na 3 den ked je vyssia teplota tak je ovu? Lenze jabsa casto budim nad ranom a chodim cikat, neviem ci to bude presne 🙂
Pockam si MS dostanem, ak ano pojdem si hned kupit teplomer na bazalnu teplotu, urobim si graf a budem zapisovat.

sunshine5
25. sep 2012

@moonica dobre, ked dostanem aj ja, tiez si ho pojdem kupit a budeme sa spolu trapit otazkami, ze co to znamena a neznamena... Ja som si to vytlacila a este nestihla precitat, ale beriem si to domov a prestudujem 🙂

moonica
25. sep 2012

Oki ale radsej by sme sa mohli bavit, ze to nebude treba ☹

sunshine5
25. sep 2012

@sylvia2012 a ty ako dnes? Neschovavaj sa pred nami 🙂

misselin
25. sep 2012

@ivnik ahoj no tiez si myslim lebo my nikdy neprisli kramy o tyzden skor a to bolo take 10 minutove bolenie v krizoch a hned dosla 😢

ivnik
25. sep 2012

@misselin lepšie teraz ako neskor, dieťatko sa vyvíja 9 mesiacov a keď niečo nie je v poriadku, može odísť kedykoľvek, moja kamarátka prišlao dieťatko v 7.mesiaci , je to oživote a my s tým nič nenarobíme ☹ Skúšajte ďalej , nemyslite na to zlé, len na to dobré 🙂

misselin
25. sep 2012

@ivnik no ved to nikto s tym nic nenarobi 😖 moja teta prisla o mimi v 9 mesiaci zomrelo jej este pred porodom ☹ len vravela ze prestala citit pohyby a ked prisla bolo uz neskoro ☹ a prajem ti stastne tehulkovanie 😀

sylvia2012
25. sep 2012

@sunshine5 ahoj moja ja som ok len ma zabija alergia tak som to riesila aj s gynekologom aj s mojou alergologickou co mozem a co nemozem uz som druhy noc nespala tak mi je tak unaveno a teraz som v praci ale som tu stale neboj vsetko to sledujem inak sa mme v klude len ta alergia aaaaaaaaaaaaaa blaznim sa nemozem dychat

lenn1101
25. sep 2012

@sunshine5 Ja som sa o femibione dopočula od pár holiek tuna, a kazdá ho odporúčala....tak som skúsila 🙂 A ešte som ho ani nedobrala....jj obsahuje kys.listovú aj ďalšie potrebné vitamínky pre tehu 😉

penelope111
25. sep 2012

Baby prosím vás čo beriete ten femibion má zmysel ho začať užívať 1 deň pred ovu? Bude to mať nejaký vplyv? Ďakujem za odpoveď 🙂