Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
tak zajdem do tej lekarni dneska ,, mrcha stale stale nic a brucho ma pobolieva uz len sem tam , napriklad teraz mam pokoj 😉 aky by ste mi poradili test ked chcem ho vyskusat aj vecer , myslite ze ten z lekarne dr. max citlivy za 2 eura by mohol byt dobry ?
@pepina001 To uz bolo velmi davno 🙂
@klaudia2425 urcite staci aj taky. hlavne si ich kup dva 🙂 tesim sa na vysledky... a duuuuufam 🙂))
@sunshine5 och moja normalne som nervozna 😉 stale si myslim ze este pride ale uz ani mne to neda netestovat 🙂
@klaudia2425 Aj ja som bola vzdy pred kazdym testom... normalne sa mi triasli ruky... 🙂 hlavne vydrz chvilku nepit, aby sa ti naakumuloval viac ten hormonik 🙂))) ja mozno budem takto zajtra alebo pozajtra...
Zienky drzim Vam palce aby ste tam mali tie vytuzene 2 pallicky ...pretoze viem ako sa citite aj ja som bola na to rovnako :/ a zrazu to prislo necakane ....a sama som tomu neverila lebo som sa furt citila ako by mala prist ta mrcha a bola som v 7 tyzdni 🙂 drzim vsetky palceky 🙂
@adka11
@sunshine5
@klaudia2425
@klaudia2425 ALE URCITEEEE NAPIIIIIIS 🙂 Kedy si ho spravis?
@penelope111 Ahoj Femibion by si mala zacat uzivat 3 mesiace pred otehotnenim, su to vitaminy, ktore zabezpecia tvojmu telu dostatocne mnozstvo vitaminov pre teba a aj pre babo. V Amerike boli robene studie a kyselina listova (ktora je hlavnym komponentom Femibionu) zamedzuje vzniku vrodenych ochoreni babetka - rastep chrbtice, poskodenie CNS, ochorenia srdca a dokonca sa preukazalo, ze u zien, ktore brali kys. listovu bolo menej narodenych deticiek s downovym syndromom. A este samozrejme vela inych ochoreni....
@misiacik44 Dakujeme 🙂 Dufam, ze coskoro aj nam ten test ukaze dve palicky 🙂
@sunshine5 No mrcha mrchata dosla aj nedosla. Ja ju mavam za normalnych okolnosti tak, ze prvy den slabu a druhy den sa rozbehne na plno, ze by som najradsej sedela stale na zachode a bola PN 🙂 Ale teraz ju mam treti den taku slabu - tak neviem, ci si moje telo robi zo mna zarty a chce ma natahovat. Zda sa ti to podozrive?
@sunshine5 No z toho co citam sa mi zda, ze uz si tehulka 🙂 Clovek sem uz ani nemoze chodit, ved otvorim stranku a same foto dvoch paliciek - plakat sa mi chce...Ale ja sa nevzdam zahajila som kruty boj, Femibion uz beriem uz 4 mesiac a vcera som zacala pit alchemilku a samozrejme manzela som tiez donutila a kupila mu Selezin ACE - ved aj chlapov musime podporit a rozmyslam, ze zacnem cvicit Mojzisovej cviky . nevzdavam to 🙂
@lenn1101 Veeeelka gratulacia 🙂 teším sa s Vami 🙂
@adka11 No neviem neviem, z nicoho to vobec nie je take iste ako sa ti niekedy aj moze zdat.
Ano, niekedy taketo stranky vedia tak dobre vydepkovat, ale aj podporit, aby si konecne aj ty mohla dat foto s // palickami.
Ale je pravda, cim viac info, tym viac mas pocit, ze sak toto mam aj ja a aj ja mam taky priznak apotom nakoniec je test negativny... :( ale hlavne sa treba drzat psychicky a verit.
No ja to mam tak, ze si musim davat nahradne plany, aby som stale nemyslela na tehulkovanie. Teraz ideme robit kuchynu, tak si hovorim, ze predca tehulka v prachu nemoze existovat 🙂 A na buduci rok mam uz rozplanovane dovolenky, aby som sa stale na nieco tesila a nebolelo ma ze nevidim tie dve palice na teste 🙂 A odkial z BA si vlastne?
@sunshine5 No ja to mam tak, ze si musim davat nahradne plany, aby som stale nemyslela na tehulkovanie. Teraz ideme robit kuchynu, tak si hovorim, ze predca tehulka v prachu nemoze existovat emoticon A na buduci rok mam uz rozplanovane dovolenky, aby som sa stale na nieco tesila a nebolelo ma ze nevidim tie dve palice na teste emoticon A odkial z BA si vlastne?
@adka11 Ďakujem pekne za odpoveď 🙂
Ja byvam v Devinskej🙂 Takze to nemame od seba daleko, ked nam to nevide ani po pol roku, tak sa budeme chodit podporovat do eurovea 🙂
Ahojte baby 🙂 Mozem sa pridat? Aj ja som prvosnazilka, ale uz rok a pol ☹ Mam dost vela problemov, tak sa nam zatial nedari. Asi mi hrozi laparka alebo CAR ☹ Ma tu s tým niekto skusenosti?
Pekny zvysok dna vam prajem 🤐
@sunshine5 ye najstarsia cica ja mam 35 to ty davas s okresu BA
@sylvia2012 tak pardooon, len vzdy ked som si klikla na profil niektorych dievcat, tak mali okolo 21-23... Tak som si myslela ze asi sim sa neskoo zahlasila na tuto stranku 🙂
Prepaaac :(

@sunshine5 tak to teda nebudete - hlasim sa k vam🙂