Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@jalaura ty moj anjelik dakujem ti krasne 😉 velmi si aj ty mna potesila a jasne, ze vsetko co bude nove tak napisem 😉
Čaute babule,
tak moja mrcha si povedala, ze necha na seba cakat a mna tak malinko necha v napati. Ako na just sa rozhodla, ze nebudeme mat 25-26 dnovy cyklus ale dlhsi... kazde rano cakam, ze dnes to bude a stale nic. Nie nadarmo ju volame MRCHA 🙂
@klaudia2425 VOOOOBEC nie je slabsia... je velmi viditelna a jednoznacnaaaaaaa!!! NEPOCHYBUJ! Trosku sa potichucky zacni radovat 🙂)) naozaj ver tomu! si tehulka
@klaudia2425 si tehu 😉
ale vas pribuda sa roztrhlo vrece s tehulkami ale tesim sa s vami
@sunshine5 este skusim dneska ten digitalny clear blue a tak sa uz budem naozaj radosvat slubujem 😉 😉 😉
@klaudia2425 gratulujem!!! davaj na seba teraz pozor!!!
@scandya dakujem ti krasne, budem budem 🙂
@klaudia2425 vôbec nie je svetlejšia... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si jasná tehuľka 😉 😉
@lenn1101 ale v skutocnosti naozaj je svetlejsia nez ta vcerajsia ale je tam no :D :D asi to je hlavne :D
@klaudia2425 určitee...tešíím tešíím sa s tebou 😉
@lenn1101 a ty ako moja ? inac ja som tiez Lenka 😉 😉
@sunshine5 testuj a cakame 2 ciarky 😉
@klaudia2425 jééé vážne?? supeer...menovkyne, rovnako tehu 😉 😉 😉 😉 😉 Ja v pohodke....dnes nerobím testík, spravim zajtra ráno...no bolesti v podbrušku mám 😒
@lenn1101 tak to sme pekne dopadli 😉 o tom nepochybuj vies ake mam ja bolesti ako keby som ju mala dostat 😉 takze si aj ty tehulka 🙂
@moonica
@klaudia2425
@lenn1101 Ja nechcem byt smutnaaaaa... fakt sa toho bojim... ja by som aspon do zajtra pockala. A vravim, ze nemam ziadne priznaky a ani v podbrusku ma neboli. Nic mi nie je.
@sunshine5 tak moja ked nechces tak pockaj do zajtra , ved pozri ja som tiez pockala nejako ma to nelakalo nikto som si test nekupovala vcera bol moj prvy nieco mi vravelo ze si ho mam ist kupit 🙂 a ja verim ze to bude tak aj u teba , hlavicku hore
@klaudia2425 🙂 🙂 🙂 🙂
mi niečo hovor...každé 10 min behám na wc v strachu, že sa spustila 😒 😒
@lenn1101 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 toto iste robim aj ja .. no vidis tak to sme tehulky potom uz fakt nie je pochyb
@klaudia2425 😀 😀 😀 😀 😀 😀 je to normálne? 😀 😀 😀

@klaudia2425 jeminee velmi velmi gratulujem a nech mas krasnych 9 mesiacov...budem urcite rada ked sa budes delit so zazitkami ako ti to ide! hned z rana som sa tak potesila z teba ze dnes ma nic asi nerozladi🙂. aj ked ta moc nepoznam - strasne strasne sa z teba tesim. tak uzivaj a davaj dalsie spravy🙂