Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenn1101 a aky test si si kupila ? a ver ver aj za mna :D
@klaudia2425 veríím verííím 🙂 🙂 budeme spolu tehuľkovať 😉
Woman secret baby....ten som už mala a myslím, že spoľahlivý 🙂
@lenn1101 ja mam ten od dr. maxa snad aj ten je dobry :D a si tehuolkovanie uzijeme v klude
@klaudia2425 určite je dobrýýý...a kedy plánuješ íst k dokymu? Už si povedala manželovi? 😀
@lenn1101 ano ten tiez nemoze uverit,, ze mam ocurat este zajtra 😉 neviem kedy ,,kedy by som asi tak mala ist ?
@barborka1446 vidim vidim...a veru ze to nebol duch
@klaudia2425 😀 😀 😀 super pocit nie? Neviem kedy sa odporúča...ja plánujem ísť budúcu stredu... 😉
@lenn1101 aj mna napadlo ze tak pojdem,ved to nam zobere asi krv ze na ultrazvuk bude skoro ? skoda ja ze mi uz nieco vytlaci :D tesi sa ale neda mu to ako mne :D ved ty tomu mozes uverit ? :D
@klaudia2425 myslím, že aj ult.bude robiť-vaginálny....gestačný vačok už by malo byť vidieť 😉 už pomaličky veríím 🙂 🙂 🙂
@lenn1101 a vytlaci nam nieco domov ? :D pomalicky verme ,,,
@klaudia2425 hmmm neviem....myslím, že to záleží od lekára...ak nie, tak skús popýtať 😉 tešíím sa,,,,,tešííím
@klaudia2425 jasne ze si gratulujem
@lenn1101 ja hned popytam 😉 😉 on je velmi zlaty,,, aj ja sa tesšíííííííííííííím
@sylvia2012 dakujem krasne 😉
@klaudia2425
aj ja ...aj ja.... 😉 😉 😉 😉
joooj ja nezaspim dneska 😉 😉 a co sa tam robi ze ma boli brussko
@klaudia2425 tj normálne....to sa ti rozťahuje maternica 😉
Idem off...pozrieť nejaký filmík 🙂
@moonica
@sunshine5
@klaudia2425
Brú noc babenky 😉
@lenn1101 dakuujem krasne za pisanie , dobru nocku
@klaudia2425 ja so mala mat mrchu 19 az 21 a do dnes nemam ani uz necakam mrchu volala som s doktorom urobila 4 testy uz tomu verim ale termin mi nedal skor ako 16.10 povedal ze vtedy uvidi pekne srdiecko a dostanem ked bude vsetko ok aj knizku len mam hned dobehnut kedy sa nieco stalo alebo nejake komlikacie tak asi tak ohladom doktora lebo ze skor nic moc neuvidi moze ti len zobrat krv a potvrdit to co testy a na testy mi povedal ze su vsetky skoro tak stopercentne ako on tak to ma ukludnilo, lebo samozrejme som mu povedala ze som urobilam 4 testy a ze ci si mam spravit este lebo ze nemam priznaky normalne sa pobavil do telefonu sa uplne rehnil ale tak aspon on sa bavi no nie
@sylvia2012 tak to hej jemu to je smiesne ale nevie co prezivame my ,, a ty sa neboj si to krasne uzivaj ja viem aj ja by som mala ale ked ja stale neverim 🙂 🙂
@pepina001 Tak to teda nie 😅 Obrovsky je na svoj vek ! 😀 Uz test to naznacoval 🙂
@lenn1101
@klaudia2425 kočky, nič z toho 🙂 mala som pravdu, že ja a zázrak dokopy nejdeme 🙂 boli to určite vadné testy 🙂 tak ja si už dnes mrchujem.....držte sa a dávajte pozor na drobčekov 😉
@kikaneu moja to nic podari sa to urcite, mozes sa uz tesit na snazilkovanie

@christie12 dakuujem ti krasneee 😉 verim,ze mas pravdu