Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lenn1101 a vies co je na tom najlepsie ? ze sme mali 8.9 svadbu a sa nam asi podarilo na svadobnu noc :D :D joooj
@lenn1101 a stale si poviem uz n wc nepojdem nepojdem a stale idem :D :D :D chorotky dve :D
@klaudia2425 waaauuuu...gratulujééém.... noo....my sme mali prvé výročie 10.9....a taktiež si myslím, že sa nám to podarilo práve v tento deň 😀 😀 😀 😀 😀 😀
koľko náhod medzi nami nie? 😉
@sunshine5
@lenn1101 ja som mala leni dostat v nedelu, dnes ale pozeram, ze aplikacia v MT mi to posunula na sobotu, neviem preco.J mam taku inteligentnu aplikacii v mobile a vzdy je presna, len nechapem ten denny posun. Lenze vcera vysiel negat.a podla mma by uz ukazal keby nieco, nie? :( sunshine chapem ta, ja sa citim rovnako, ja si ani nejdem robit uzμ pockam do sob.aj tak si myslim,ze dostanem ako vzdy...
@lenn1101 tak to ti poviem, ze ano krasne nahody 😉 stale si napiseme ako to u nas pokracuje 😵 ja som potrebovala svadbu a ty asi vyrocie a pozri tu 😉
@moonica A aku to mas aplikaciu? Aj ja mam par aplikacii v telefone 🙂 Ja pockam, ked pride mrcha a budem taka menej smutna ako ked si spravim test a bude negativny.
A podla mna este tvoj negativny nemusi byt negativny. Ja uz fakt budem testovat len vtedy, ked zacne mrcha meskat. Uz nebudem skor.
@klaudia2425 🙂 🙂 🙂 to je úžasnéé 🙂 🙂
@lenn1101 Leni a kupujes si nejake vitaminy ten calibrum ? ja premyslam lebo mam malo zeleza tak asi nieco budem potrebovat
@lenn1101 je to uzasne a aj uz bude 😉
@klaudia2425 moja, stále užívam ten femibion...on sa môže brať do 3.mesiaca tehotenstva...a potom zmením 🙂 🙂
@lenn1101 tak co si uz mam kupit ? mozem aj ja ten femibion ?
@klaudia2425 Skús sa opýtať v lekárni čo ti poradia...ale myslím, že femibion je ok 😉
@lenn1101 a vidis ma este napadlo mate jarmok teraz v lubovni ? 🙂 myslim vikend
@lenn1101 opytam sa hned dneska tam nabehnem 😉
@klaudia2425 ok...daj potom vedieť čo odporúčali....Ten femibion stojí 13e...možno nájdeš niečo lepšie...potom hoď info...budem tu asi až poobede... pa pekný dník 😉
dobre, pa pa a pekny dnicek aj tebe , davaj pozor na vas 😉
@klaudia2425 neries je tam neries to ale klud a pekne sa tes potichucky objednaj sa lekarovi
@klaudia2425 ahoj ja ja az ked som videla na tom digitalnom co a ako az vtedy mi to prislo tak daj fotecku velmi sa tesim drz sa a posielam silne objatie tak ked bude vsetko ok tak aj tehulkovat aj rodit budeme spolu a skoro naraz
@mistisa ahoj micka..ako sa máš?.čo nové?..ja rovnako..čakám na ovu.akosi som si ju posunula 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e takže tento cyklus bude asi tiež dlhší
@sylvia2012 jej 😉 dakujem krasne ,,, jasne ja tu hned dam fotecku, idem vyvencit psicka a idem do mesta 🙂 tak sa drzkaj a tak si napiseme a este raz dakujem 😵
@moonica to kde si si stiahla ajja chcem taku aplikaciu a citam že je to na android
@mirkamirkaa v obchode play tj.stary andoroid market
baby máte skusenosti s kvapkami gynex a nevypadávaniu vlasov ? dakujem

@lenn1101 BODAJ BY!!!