Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica nenaslo
@lenn1101 jeej moja no vidis 😉 ja som sa dnesika tak prelakla , som mala mokro nejako idem na wc a to len ten hlien 🙂 🙂 🙂
@klaudia2425 🙂 🙂 tešíím....ja som sa tak včera preľakla....od kedy som vstala, ma bolí v podbrušku...vieš, taká bolesť ako pred mrchou hnusná 😒 😒
Ahoj potrebujem poradit, kedze som prechladnuta pila som citronove teraflu mohol mi ten zblbnut cyklus kedze mrcha mala dojst 25. a mala som iba spinenie a vcera a dnes nic .... Som z toho zmetena z mm sme sa snazili iba 15 dc... Dakujem za radu
@lenn1101 no to poznam dobre ale uz musim zaklopkat dneska ma uz neboli mozno uz je uchytene tak prestalo boliet 😉 😉 😉 len nech maly rastie a uz sa nelakajme
@klaudia2425 kúpila si nejaké vitamínky včera?
@lenn1101
@klaudia2425 lenusik krasa, gratulujem. Mna uz boli podbrusko, tak chodim kazdu chvilu kukat ci s 😠 om nedostala a to mam len volaky hlien zatial. Bojim sa zas test urobit, akurat sedim v cakarni u doktoroa, takeho normalne co som chorak tak sa idem vypisat PN a ked uz doma dnes budem, mozno aj otestujem... Len to sklamanie potom.... :( jaaaaaj mrcha mrchata :D klaudiba ty nas aky hlien? Ako vyzera? Nech porovname 😀
Pardon za chyby. Pisem cez mobil, tak preklepnem obcas. Tie dotykaaaace 😉
@moonica
@lenn1101
@klaudia2425
No takze po vcerajsich pocitoch a priznakoch mrchy som si bola na 100% ista, ze rano sa zobudim a mrcha sa prejavi. Mrcha sa zatial neprejavila. Ale vcera v noci ma tak zacalo pichat na jednej strane vajecniku, ze kychat a kaslat nemozem, lebo to strasne boli. Ako keby straaaasne silna svalovica alebo pruh alebo take nieco. Celu noc som nespala a teraz som uplne KO. Kolegyna uz ma nahovara, ze nech si spravim test, ale ja stale vaham.
@moonica
@lenn1101
@klaudia2425 A teraz sa mi zda, ze krcok mi oproti vcerajsku zmakol, takze mrcha pride, aj ked nemam ziadne spinenie ako zvyknem mat. No ale kedze makne, tak bude zbytocne si robit test,. uvidim dnes ako Mon 🙂
@lenn1101 super stale silnie
@sunshine5 krcok ti nic nepovie ako je mozne ze som ho mala uplne makky a som tehu alebo to ja neviem kukat az teraz stvrdol aspo mne sa to tak zda
@lenn1101 ano moja mam calibrum babyplan a aj cajik mam tehotensky
@moonica ja ? ta taky pekny 😀 😀 😀 ciry a v tom je take biele vraj je to tehotensky hlien
@sunshine5 joj moja tak este pockaj a ked tak sprav si test tak sa len budes trapit a tak budes vediet na com si ,,, a aj keby si nebola tak co opat ta caka pekne snazilkovanie ,, hlavicku hore ja verim ze tam budu 2 ciarocky
@klaudia2425 calibrum ti odporúčali? 🙂 čajík mám tiež 😉
@lenn1101
@sunshine5 no ja som vypisana na PN, dmam super lekara, ktory mi dal antibiotika take co sa v teh.mozu, ale dohosli sme sa,ze si ich dam len v konecnom pripade ak sa mi nezlepsi a pockame do soboty ci pridu ci nie. Zatial si davat nebudem pre istotu a aby som nedavala zbytocne a ak nepride nedam si a v pondelok kontrola a ak pride ms nasadim si. Akurat ma od rana boki podbrusko ako klasika MS, tak ozaj neviem, citim sa ako vzdy ked mam MS dostat. Teraz rozmyslam ci si dnes alebo zajtra rano si spravim podla by uz musel ukazat a aspon budem menej dni v ocakavani co sa stane. Ak bude negat.hned budem vediet ze mrchu cakat. Nie?
@lenn1101 ano a nedobre calibrum ? a cajik fajny 😉

@sunshine5 musim sa ale priznat,ze bojujem s tym aby som rovno teraz z roboty nesla kupit ;)