Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@klaudia2425 a mala si uz aj pred vynechanim ms nejakeho tusaka, alebo priznaky ?
@chica_chica ja som mala aj tusaka pretoze v zivote ma nenapadlo idem si kupit test a zrazu idem a hned som curala a uz to bolo ale mne aj bolo zle na zaludku a aj hlava sa mi pokrutila sem tam a dost ma pichalo do vajecnika
@sunshine5 netestla,este nie som doma. Bola som s kamoskou na skusku svadob.ucesu, buducu sob. Idem za svedkaml.
Cikat mi uz 2h treba, nikde som nebola lebo chcem skusitm brucho ma boli furt, myslim,ze to budu vyhodene peniaze. Za nejaku hodku som doma, napisem sem ale isto negativny bude :(
@klaudia2425 aj mna riadne smadi :D:D:D kiezby to ozaj bol priznak :D
@moonica mozno ze je 😉 😉 😉 😉 ja uz som si aj zmrzlinu dala som dostala chut, papat vela nepapam ale take si dam 😀
@moonica NEBUDE NEGATIVNY ,, tesime sa na 2 palicky
@sunshine5 ahoj ovobec sa necitim ako predtym ma bolelo vsetko aj prsia a teraz nic dokonca som aj schudla chuti mi to co mi aj chutilo bsetko je ok len nemam mrchu
teda jedine ze som smadna a vypijem nose toho
@mattuliatko30 ale si mladsia než ja 😉
Jasne,ze je negativny... Biely ako sneh. Ja nikdy nebudem vidiet ako vyzeraju // ach, kaslem nato 😉
@lenn1101 teba moja bolia bradavky ? mna vobec
@klaudia2425 troška....také citlivé sú dosť 😉 😉 😉
@lenn1101 ja ich ani necitim 😀 😀 😀
@klaudia2425 možno to ešte príde 😉 😉 😉 buď rada 😀 😀 😀
@lenn1101 ja som rada 😉 😉 a uz ani brusko ma neboli 😀 joj ale aspon to mame 😵
@klaudia2425 🙂 ešte bude...keď sa bude rozťahovať maternica ....no zatiaľ si to užívaj 😉 😉 😉
@lenn1101 a ja myslela ze ked som mala take bolesti ze sa roztahovala to asi len na urcitu velkost este bude rast postupne 😉 😉 😉 😉
jj ..presne tak 🙂 🙂 🙂

@sunshine5 strasne ale strasne ma smadi 😉 a okrem toho ma uz len sem tam pichne do vajecnika ale uz je to dobre a este ma nafukuje dost 😉