Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@janielka2 daj si vyhladat medzi temami je tu o tom pisane ;) alebo na www.femibion.sk
@janielka2 🙂 🙂 aj Tebe sa podarí neboj 😉 😉 😉 Teraz sa to podarilo na 1x...ale pred prvým tehu sme snažilkovali 4 mesiace a nedopadlo to dobre..... 😒
A čo sa týka Femibionu...odporúčali mi ho babenky z MK...tak som skúsila a podarilo sa 😉 aj alchemilku som pila cca 3 mesiace...ale nepravidelne 🙂
Držím palce
@moonica No mojko uz je rano a ja som este neni ani v robote. Sme zaspali, rano som hned sla vencit, nic nestiham a samozrejme ze zbalim si test do roboty. Ale jasne ze som za udla v tom zhone. :(
No ale mrcha nikde ale opat ma bolia krize ako sprievodny jav. Rano som sa zobudila na to, ze mam mokro a tak som uz vedelaaa, ze je to tu. Ale nebolo. Mozno cez obed sa mi podari kupit testik. A gned dam vediet.
@klaudia2425
@lenn1101 akobsa dnes nase cerstvo tehulky citia? 🙂 uz si asi ani nejdete robit testy, nieee? 🙂
krasne ranko kocky zelam
@franzziska aj tebeee 🙂
@azzura ajoj moja..ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e akosi som si aj ovu odsunula..alebo fakt nechápem..najskôr mrcha každých 21 dní..a teraz ani nestúpnem???to čo toto?? 😀 😀
@mattuliatko30 ahojko, možno ešte len stupneš, alebo budes mat anovulak....takžko takto dopredu povedat, počkaj a uvidime.....hlavne nestresuj 🙂
@franzziska aj tebe krasny den
@lenn1101 ja tak normalne... Nic ma neboli, uz som nie ani taka naladova... Rozmyslala som test zopakovat ale doslo mi,ze je to zbytocne, tak sa len saaa doma nudim, muz v praci.. Citam si tu fora.. A cakam zajtra kym pride MS 🙂 a ty uz sa tolko lenocka nelakaj, malemu je dobre 🙂
@moonica No ale ked nebudu dve ciarky? 🙂 Tak co potom? My sa snazilkujeme momentlane 4 mesiace, toto je stvrty esiac, na ktory cakam... takze uvidime... Hned po svadbe sme sa zacali snazit, najprv len tak lightovo a a tento mesiac som to uz brala tak trosku vaznejsie. Lebo mm si myslel, ze na prvykrat to vsetko hned vyjde 🙂
Ked nebudu, tak prepac dvojnasobne zo spolupatricnosti a spolucitenia.... :( inac to si vsetci muzi myslia!!! Ze hned. Aj ten moj si myslel.. Ziadny problem, mavne rukou. Jaaaj.... 😠
@moonica No ale ten mm este sa ma opyta, ako je to mozne, ze nie som tehotna 🙂 ako vsetko v ramci srandy... zatial ... ale tak vzdy rata, ze sak sme vsetko robili co sme mali 🙂 No proste niekedy je mi velmi vtipno, ako si to lahko predstavuju. Je to sranda a pritom spravne nacasovanie je podla mmna zaklad. ana to niekeedy treba aj viac skusok 🙂
A vy sa kolko snazite?
Mon a ja si myslim, ze aj ta neopustim 🙂 Niekto tu musi ostat na tejto stranke :D

@moonica uz 9 mesiacov, vies co jem Calibrum akurat, a sem tam vypijem alchemilku, a ty?ja som bola v juni na preventivke a mala som vsetko v poriadku, ale chcem ist buduci tyzden k nemu nech nas niekam posle alebo neviem,az vieme ako sme na tom