icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

janielka2
27. sep 2012

@moonica uz 9 mesiacov, vies co jem Calibrum akurat, a sem tam vypijem alchemilku, a ty?ja som bola v juni na preventivke a mala som vsetko v poriadku, ale chcem ist buduci tyzden k nemu nech nas niekam posle alebo neviem,az vieme ako sme na tom

moonica
27. sep 2012

@janielka2 ja som si kupila Macu,ze zacnem uzivat ked mi MS dojde, ale teraz tam jedna pani napisala koment ako to nie je dobre..... Tak rozmyslam,ze si kupim ten femibion 800 aj tuto nasa Lenn to berie a hned je tehu na prvy krat.

janielka2
27. sep 2012

@moonica ten femibion to som este nepocula, tam su tiez vsetky vitaminy v tom??no tej prialo stastie 🙂 v dobrom je zavidim 🙂

moonica
27. sep 2012

@janielka2 daj si vyhladat medzi temami je tu o tom pisane ;) alebo na www.femibion.sk

janielka2
27. sep 2012

@moonica no idem to kuknut pockaj 🙂

janielka2
27. sep 2012

@moonica kolko stoji nevies? mozem ho vyskusat, mozno sa stane zazrak :D aj ked uz prestavam dufat

moonica
27. sep 2012

@janielka2 ze okolo 13 e na mesiac. Dost..

lenn1101
27. sep 2012

@janielka2 🙂 🙂 aj Tebe sa podarí neboj 😉 😉 😉 Teraz sa to podarilo na 1x...ale pred prvým tehu sme snažilkovali 4 mesiace a nedopadlo to dobre..... 😒
A čo sa týka Femibionu...odporúčali mi ho babenky z MK...tak som skúsila a podarilo sa 😉 aj alchemilku som pila cca 3 mesiace...ale nepravidelne 🙂
Držím palce

lenn1101
27. sep 2012

@moonica je troška drahší, ale myslím, že sa oplatí investovať 😉

janielka2
27. sep 2012

@lenn110 dakujem bodaj by si mala pravdu :D len vies ked uz 9 mesiacov a nic, kazdy mesiac cakam a vzdy mrcha pride :( no ja alchemilku pijem ked mam mrsku, pomaha mi ked ma boli brucho, ale inak ma to ani nenapadne 🙂 ked mna uz niekedy napada vselico ked sa nam nedari 🙂

janielka2
27. sep 2012

@moonica no ja co mam Calibrum stal 6 eur a zevraj uz stoji 10, tak to je skoro rovnako ako ten Femibion,vyskusam ho teda uvidime 🙂

lenn1101
27. sep 2012

@janielka2 🙂 a ako často snažilkujete? Taktiež mi tu bolo odporúčané 😀 😀 😀 😀 po mrche každý 2 deň 😉

janielka2
27. sep 2012

@lenn1101 ako kedy , robime obidvaja na 4 smeny, niekedy kazdy den, niekedy kazdy druhy -treti, ako to pride :D

moonica
27. sep 2012

@sunshine5 rano cakam, je ti to jasne 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 uz je rano a stale cakam ;)

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No mojko uz je rano a ja som este neni ani v robote. Sme zaspali, rano som hned sla vencit, nic nestiham a samozrejme ze zbalim si test do roboty. Ale jasne ze som za udla v tom zhone. :(
No ale mrcha nikde ale opat ma bolia krize ako sprievodny jav. Rano som sa zobudila na to, ze mam mokro a tak som uz vedelaaa, ze je to tu. Ale nebolo. Mozno cez obed sa mi podari kupit testik. A gned dam vediet.

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 dobre, ja som doma PN cely cas, tak budem cakat 🙂

sunshine5
28. sep 2012

@moonica dufam, ze mi to odprepacis 🙂 Ty sa vyzdrav. Ja som na ceste do roboty, snad nebude vela aut a prezistim stav a uvidim, ci budem moct vybehnut cez obed von 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 ja ti odprepacim vsetko ked mi napises,ze mas 2 // !!! 😉 ked uz takto spolu bojujeme....ani neviem ako dlho sa snazis 🙂

moonica
28. sep 2012

@klaudia2425
@lenn1101 akobsa dnes nase cerstvo tehulky citia? 🙂 uz si asi ani nejdete robit testy, nieee? 🙂

franzziska
28. sep 2012

krasne ranko kocky zelam

moonica
28. sep 2012

@franzziska aj tebeee 🙂

mattuliatko30
28. sep 2012

@azzura ajoj moja..ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e akosi som si aj ovu odsunula..alebo fakt nechápem..najskôr mrcha každých 21 dní..a teraz ani nestúpnem???to čo toto?? 😀 😀

azzura
28. sep 2012

@mattuliatko30 ahojko, možno ešte len stupneš, alebo budes mat anovulak....takžko takto dopredu povedat, počkaj a uvidime.....hlavne nestresuj 🙂

sylvia2012
28. sep 2012

@franzziska aj tebe krasny den

lenn1101
28. sep 2012

@moonica bré ránko moja 😉 Ja som sa dnes tak preľakla....zobudila som sa na to, že mám mokro....a vybehla som z postele ako perún 😀 😀 😀 ale bol to výtok.... a ináč v poho... Ty ako ?

moonica
28. sep 2012

@lenn1101 ja tak normalne... Nic ma neboli, uz som nie ani taka naladova... Rozmyslala som test zopakovat ale doslo mi,ze je to zbytocne, tak sa len saaa doma nudim, muz v praci.. Citam si tu fora.. A cakam zajtra kym pride MS 🙂 a ty uz sa tolko lenocka nelakaj, malemu je dobre 🙂

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No ale ked nebudu dve ciarky? 🙂 Tak co potom? My sa snazilkujeme momentlane 4 mesiace, toto je stvrty esiac, na ktory cakam... takze uvidime... Hned po svadbe sme sa zacali snazit, najprv len tak lightovo a a tento mesiac som to uz brala tak trosku vaznejsie. Lebo mm si myslel, ze na prvykrat to vsetko hned vyjde 🙂

moonica
28. sep 2012

Ked nebudu, tak prepac dvojnasobne zo spolupatricnosti a spolucitenia.... :( inac to si vsetci muzi myslia!!! Ze hned. Aj ten moj si myslel.. Ziadny problem, mavne rukou. Jaaaj.... 😠

sunshine5
28. sep 2012

@moonica No ale ten mm este sa ma opyta, ako je to mozne, ze nie som tehotna 🙂 ako vsetko v ramci srandy... zatial ... ale tak vzdy rata, ze sak sme vsetko robili co sme mali 🙂 No proste niekedy je mi velmi vtipno, ako si to lahko predstavuju. Je to sranda a pritom spravne nacasovanie je podla mmna zaklad. ana to niekeedy treba aj viac skusok 🙂
A vy sa kolko snazite?
Mon a ja si myslim, ze aj ta neopustim 🙂 Niekto tu musi ostat na tejto stranke :D