icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

delideli
9. dec 2011

@lucecita : nebyt toho sna a euforie,co ma chytila tu na MK v poslednych dnoch 🙂,tak by som netestla..ale neva..pockam si na mrchu a ide sa dalej..
@carie32 : asi zajtra alebo v nedelu, nemam az taky pravidelny cyklus, vlastne ked som si pozerala posledne 2 roky tak som mala od 25 do 31 dni..ale vacsinou tak 27..dnes som 26DC a 14 DPO..citala som ,ze vacsinou ta lutealna faza byva u jednej zeny +/- rovnaka,zatial som merala len jednu a bola 14 dnova..tak preto myslim,ze zajtra prip. v nedelu by mala dojst mrcha..
@nativanativa: nech len drzi 🙂
@simonkazga : este ti drzim palceky, pokles nemusi nutne znamenat, ze to nedopadne dobre, par takych grafov som videla..🙂 ja uz to budem robit tak ako odporucaju, budem cakat kym mi nebude meskat MS aspon 2 dni,skor uz netestnem ani nahodou,stacilo..

simonkazga
9. dec 2011

@nikinka1111 aj ja chcem, tehu vírusík :(

nikinka1111
9. dec 2011

@simonkazga tak posielam aj tebe. chytaj 😀 😀 😀

carie32
9. dec 2011

@delideli moja s tým testom ťa úplne chápem... pri tom poslednom čo som si robila, ma neskutočný smútok chytil... ☹ teraz zas rozmýšlam nad tým že si kúpim ovu testy, povedala som to manželovi a ten mi povedal že či sa chcem znovu pekne vystresovať , že k čomu mi to bude... 😖

fifitko25
9. dec 2011

aj ja si prosím vírusík..... 😨

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 pockaj ti si tehu mne to nedochadza a mna bechces nakazit

nikinka1111
9. dec 2011

@fifitko25 😀 😀 😀 😀 😀 ok, chytaj, už letí 🙂

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 ja so od macochy 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@eri28 ano, som tehu, aj lekár mi to už potvrdil 🙂 tak chytaj, vírusíky letia k tebe 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 dik a vy ste kolko pracovali...
vydno, ze su zachvilu vianoce, Pan sa stara.....
dobre sa modlim, len na mne si dava nadcas.....

nikinka1111
9. dec 2011

@eri28 od augusta a toto bol môj prvý meraný cyklus 🙂 . a raz to príde, neboj sa. vtedy keď to bude mať prísť 🙂 . držím palce

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 a co tvoja polovicka uz to predychal, dufam, ze raz mojho nechiti infarkt, uz ma hypertenziu vysoky tlak 2 stupna, chudatko moje, nie je najmladsi, ale ani najstarsi 😀 😀 😀 😀 , v januari bude mat krasnu 40 tku, cokoladka moja 😲

eri28
9. dec 2011

dufam, ze bude mat ten najkrajsi darcek odo mna ked aj doki pomoze nevadi 😀 😀 😀 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@eri28 my sme chceli obaja, celý mesiac so mnou sledoval teplotu a graf, takže sa veľmi tešil

aknedz
9. dec 2011

@zelovocka 🙂 no ked ono to je cele take divne 😀 uz neviem, co si mam mysliet, v piatok som bola u doktora a povedal, ze vecer treba otvorit vinko, ze je najlepsi cas...a to nahodne som bola na preventivnej prehliadke len a myslela som si, ze ovu som uz davno mala, lebo na tej prehliadke som bola na 23tí den cyklu. Tak ale skusili sme to 😉 No a v oktobri som vysadila HAK a odvtedy mi uz raz prisla MS - presne na 28den....a teraz mi uz meska 4 dni...Ak som teoreticky otehotnela v piatok alebo v sobotu, tak este je skoro na test, len mam od nedele zvysenu teplotu a citim sa divne - aj akoby som mala taku slabucku nadchu, tak teraz neviem, ci je to z choroby alebo z coho 😠 a ci mi vobec cely cyklus nehapruje kvoli vysadenej HAK...babu by som sa potesila, ale nechcem si robit nadeje 😀

delideli
9. dec 2011

@carie32 : presne tak..ja mam doma este 3 tehu testy, takze minimalne 2 z nich chcem mat pozitivne a tym padom ich pouzijem az ked si budem naozaj ista a nie skor ako 16-18 DPO, zazila som to sklamanie 2x a 3tie sa mi uz neziada..ovu testy beriem s rezervou,takze tie este obcas skusim ,mam ich asi 10,tak co s nimi..🙂

nativanativa
9. dec 2011

@nikinka1111
@delideli baby ja som dnes tak nafuknuta v podbrusku ze mam pocit akoby som isla dostat ....uplne zleee , mate to aj vy ??

nikinka1111
9. dec 2011

@nativanativa ja som nafúknutá už 2 týždne. bolesti ako pred ms som mala už na 21DC

fifitko25
9. dec 2011

aknedz: ja som mala ovu tiež cez víkend a od utorka sa cítim trošku zvláštne, nechutí mi jesť, dokonca ani sladké, na čom som teda dosť zaťažená 😀 viac sa mi mastí pleť, ale to môže byť aj počasím.... tiež dúfam, že si nič nenahováram a že možno sa moje telo už začína meniť kvôli tehu 😀 lebo keď nie, budem dosť smutná.... asi ako každá snažilka

nativanativa
9. dec 2011

@nikinka1111 ja praveze az dnes som jak balon , aj sem tam krce citim , no poviem vam , idu jahodniky na mna ..., nebudem sa ja testovat veru , neee eeeee

eri28
9. dec 2011

@aknedz neboj nieco to uz len bude 😉

eri28
9. dec 2011

@nikinka1111 to je mile, aspon vianoce budu krajsie 🙂

zelovocka
9. dec 2011

@aknedz HAK si vysadila v októbri, telo sa ti možno ešte dočisťuje od umelých hormónov a hľadá svoju rovnováhu. niektorým ženám sa po vysadení upravuje profil aj rok, niektoré sú "vo svojej koži" už po pár týždňoch, takže možné je všeličo 🙂 držím palčeky a ozvi sa s hlásením, ako pokračujete 😉

nikinka1111
9. dec 2011

@nativanativa ale budeš. prejde to. ja som každý večer mala pocit že do rána bude mrcha už tu. strašne ti držím palce 🙂

nativanativa
9. dec 2011

@nikinka1111 a co tep srdca , necitis to nejak zvlastne ?

zelovocka
9. dec 2011

@nativanativa ale vieš že to nafukovanie je ukážkový tehu príznak? 😉 😝 veď netestuj, ale nenahováraj si, že sa prestaneš aj pozorovať a skúmať príznaky na sebe, to sa nedá 😀 tento tvoj cyklus je hrozne dramatický 😀

nikinka1111
9. dec 2011

@nativanativa zatiaľ som nič také nepostrehla. ale rýchlo sa zadýcham, keď sa ponáhľam pešo. a býva mi strašne zima

nativanativa
9. dec 2011

@zelovocka no mi hovor , z si zacinam namyslat barjake priznaky ..... , jaj a to vsetko len kvoli vam , lebo ma tu terorizujete s testovanim 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😝

aknedz
9. dec 2011

@eri28 @zelovocka
no ved to mi je jasne 😀 ale rada by som bola keby je babo, sice sme este len zacali a nie cielene, takze by to bolo takmer na "prvy sup"
Ale radsej sa drzim nohami pri zemi, nech mi potom nie je luto 🙂

eri28
9. dec 2011

inac aj mi chceme, tak kde jeta spravodlivost 😉 , brucho mam ako loptu, asi stitna zlaza doktor dnes po druhej vysetri....
dala som do you tu be daru rolinc vtedy su vianoce krasny song a video je tam tehu , krasne 😉