Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nikinka1111 Nho ja som dnes 30DC tak ked pojdem ten stvrtok tak to budem 36 DC a cca 21DPO,,tak to by uz mohol nieco vidiet...🙂) tak uz mas malinku fazulku v domceku, stale ta miestami pobolieva brusko???
@momamo ešte stále 🙂 hlási sa aby sme naň nezabudli 🙂 .partner sa veľmi tešil že? 🙂
@momamo ja pôjdem ešte pred vianocami na kontrolu, tak hádam už aj ja budem niečo vidieť 🙂
@nikinka1111 aj mna ,,hlavne rano ked vstanem z postele a potom vecer....🙂)) fazulka mala..A ako tesil sa ako male dieta tak pekne uprimne plakal🙂)) ale tie jeho hlasky rano, davaj si pozor cestou do prace, nieze niekde spadnes, mam ta ist odviest a podobne ...🙂) smejem sa na nom ale uplne spokojna a kludna budem po tom buducom stvrtku ked si budem ista ze je vsetko v poriadku a fazulka je tam🙂)) nikinka mi sme si spravili tie najkrajsie Vianoce🙂
Bré ránko, tak ja podávam hlásenie z práce...teplota mi stúpla, výtok ostal rovnako krémový http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56 spánok bol celkom v poho, ale musela som ísť z veľkej postele spinkať do obyvačky na gauč, pretože ma to príšerne lákalo dať sa na bruško a v obyvke je úzky gauč, tak som sa nemohla ani pohnúť 😀 😀 😀 😀 a asi mám preležaniny na pravej strane, lebo tá dostala dnes v noci zabrať 😅
@delideli škoda že nič neukázalo...skús zajtra alebo nedeľu...ja som tušila že nevydržíš a testneš 😉
@vardzikova ahoj mojka, na teplotku sa ťa ani pýtať nemusím, však? 😀 😀 😀
@momamo jooj mojka tak sa tešite teraz 🙂 maminka sa musi šetriť hlavne, papať veeľa zeleninky aby bola zdravučka 😀 😀 😀
@lucecita moooja 🙂 ty si ale riadna srandistka 😀 😀 😀 takže si išla do robotky? ale dnes prajcuj len tak mierne aby si sa veľmi nenamahala 😎 , teplotka? noooooo 😀 😀 😀 😀 😀 😀 čo ti budem hovoriť, inak môj hlien už zmizol tak 😖
Ahojte baby mam otazocku vcera rano som si robila ovu test a boli 2// krasnucke a dnes rano uz iba 1/ Neviem ci som zle testla ci co to ma znamenat
@momamo jou jou jou parada 🙂 😀 😀 😀 😀
@simonkazga moja ale veď to len tak trošku kleslo, to sa môže ešte zmeniť! nevešaj hlavu! po víkende budeme múdrejšie 😉
@delideli tak to ma mrzí že test bol neg. ale stále máš teplotku takú vysokú, myslíš že už nie je ani malinká šanca? kedy máš dostať mrchu?
@vardzikova jasné, dovku mám eném ené, na sviatky a Pčka som si včera vyčerpala 7, tak sa mám po prdelke a do konca roka musím sedieť v práci 😀 😀 😀 ale ja to tu dneska nejak zvládnem, nebudem sa naťahovať a budem pekne za PC sedkať a objednávať tovar 😀 😀 😀 ani nič nehovor na teplotku, mne je už aj blbé o tom ti písať, ale verím tomu, že raz ma prekvapíš a zmeriaš si ju 😀 😀 😀
@momamo žeby tehu vírus zafungoval 😀 😀 😀 😀
@nikinka1111
@lucecita
@momamo
@delideli no a ja zas takto... 😖
@purina12345
http://www.fertilityfriend.com/home/37feac
@nativanativa a to nie je dobre? veď sa pekne drží.. 🙂
@vardzikova tak tak vela zeleninky a ovocia...a ty ako mojka ..??? co nove..??
@nikinka1111 ozaj vidis tooooo zafungoval ...🙂) pome nakazit ostatna kocky ...😀
@nativanativa jako pekne, sprav si testík, až vieme 🙂 🙂 🙂
@momamo @nikinka1111 aj ja chcem tú nákazu 😀 😀 😀 😀
@momamo no tak poď nakazíme aj ostatné baby :
@lucecita
@carie32
@nativanativa
@vardzikova
@chorucka
@delideli
tak chytajte tehu vírusíky. na koho som zabudla, hláste sa 🙂 😀 😀
@nikinka1111 😀
@nikinka1111 😢
@nativanativa vyzerá to moc dobre, držím palce 😵 tak nech už je tá nedeľa doparoma
@nikinka1111
@momamo
jéééj kočky vy ste zlaté 🙂 ! v tomto prípade neexistuje aby sa tento cyklus nezadarilo 😉
@purina12345 prepáč, teba som nevidela. hambím sa. posielam dvojnásobnú dávku 🙂
@purina12345 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😝 😝 😝 😝 😝
@nikinka1111 😀 ja som to vedela že sa to vypatilo aby si na mňa zabudla
ja bežím na ko pa zatim 🙂
@lucecita jooj moja tak ja mam ešte 2 P k dobru a 7 dni dovolenky, no čo ti poviem , a tu teplotku? jasne raz ju pomeriam uvidiš ani tomu sama neuveriš kedy to bude 😀 😀 😀
@vardzikova a ty ako mojka kedy ides testovat..??? Mrcha stale nedorazila...??

@momamo na to aby bol taký tmaví ako kontrolny je ešte čas. do nedele bude ovela silnejší 🙂 ja som bola u dokiho 30DC cca 17DPO a dlho hladal gestačný vak ale nakoniec našiel 🙂