icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zuzka347
28. sep 2012

@moonica no ved uvidime...plodne dni mam vyratane takze uz len draheho spravne naladit....a baby doporucte dake vitaminy....uz mam kyselinu listovu.... 🙂

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 joooj tym si co chcela povedat? :D:D tak je to s chlapmi tazke, ani tento nieje idealny ale je to moj muz a lubimnho, tak snad bude vsetko v poriadku;)

chica_chica
28. sep 2012

@moonica inac s tym "presvihnutim alebo nedosvihnutim" to ma nieco do seba. ja mam tiez zvlastny pocit. ja som mala minuly piatok pozitivny ovulkovy test, bolel na vajecnik a tak isto som mala silny hlien tak som si myslela ze budem mat ovulku do tych 24h, alebo tak nejak. no a podla BT som mala ovulku v pondelok. tiez som z toho zmatena ci sme sa vobec dostatocne snazili, bo sme to dali len sobotu doobeda a potom v pondelok vnoci 😖

moonica
28. sep 2012

@chica_chica vies co moja.. Mam toho asi plne zuby.. Lebo sa na ovulku tesis snazis.. Potom si das pauzu lebo uz tolko sexu zas po sebe.m to mi uz aj muz odmieta.... A potom dva nekonecne tyzdne, ale teraz original,ze su nekonecne kym MS dostanem... Niekde som citala forum od lekara,ze nespoliehajte sa na plodne dni a nerieste ich. Miluje sa kazdy tyzden 3 x a bude.

sunshine5
28. sep 2012

@moonica tym som chcelalen povedat, ze vtedy so. Este vobec nerozmyslala nad babom a ani nad svadbou.🙂 nik nie e idealny, ani ja nie som. Ale ja som nakoniec rada ze som neni s hentym exfrajerom. Bola by som nestastna.

sunshine5
28. sep 2012

@moonica na teste podla mna nebolo nic vidiet. Okrem jednej ciarky. :(

sunshine5
28. sep 2012

@moonica tedaaaaa uz som si neni ista... Znova so
Sa sla kuknut na test a uz tam vidim slabucku... Kks, ja fakt neviem...

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 no zlaticko. Tak ideme spolu cakat na mrchu... Dobre? Mame podobny cyklus, ja mozno o 2 3 dni dlhsi, prezijeme spolu dalsiu ovulku a bud.mesiac budeme zase spolu cakatm sedi vec?
Vies co, ja som taka zvlastna... Mlada a tak tuzim po babatku... Nejak som rodinne zalozena asi velmi... Cuduju sa aj ludia v mojom okoli....

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 odfot a ukaz to sem!!!!!!!!!!

sunshine5
28. sep 2012

@moonica cez mobil mi to nejde, musim cez pc. Hned jak sa vratim tak to sem dam.

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 dobre pockam alebo mi mozes poslat mms ak si zvedava skor na konzultaciu 🙂

silva317
28. sep 2012

@zuzka347 Kup si komplex vitaminov, kde je aj k.listova, v lekarni maju vela druhov, ja mam Prenatal od Jamiesonu, je cenovo vyhodny-14€ za 100ks.
Mne ich dr odporucal tri mesiace pred otehotnenim a potom do prveho trimestra.
Pred ovulkou pi grepovy dzus, pomaha na plodny hlien. A od zaciatku mrchy do ovulky pi alchemylkovy caj.

moonica
28. sep 2012

@silva317 nejaka ina varianta ako grepovy dzus? Ja neznasa grep neviem cy by som sa premohla pit to...

silva317
28. sep 2012

@moonica Neviem, ja som ho pila minuly cyklus prvy krat (spolu asi 4 litre) a fakt som nikdy predtym nezaregistrovala, ze by som mala hlien egg a presne v den poslednej ovulacie som ho mala riadne 😀 😀 😀 A tak to vyzera, ze pomohol 😵
Este som pocula, že lanove semienka su tiez fajn, no to na maternicu. Inak ten 100% dzus bol horky, tak som si do neho davala sirup 😉 Tie 50% nie su take horke.

sunshine5
28. sep 2012

@moonica fotky su v albume... kukni

moonica
28. sep 2012

Waaaw slniecko!!!!! Podla mna to tam je! !!! Nech sa este lenn pozrie ale podla to tam jr kokooooos budem si pisat sama so sebou ale mne to nevadi, podla mna je to tam!!!

moonica
28. sep 2012

@lenn1101
@sunshine5
@sylvia2012 baby kuknite album nasej sunshine, ze je to tam?!!

sunshine5
28. sep 2012

@moonica Ja som este pri zemi. Velmi. Doobeda som sa este nadejala, ze budu dve ciarky a akonahle su tam ako tak vidiet, tak som hned pri zemi. Uplne realisticka, ze co ak nie...

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 ja ich vidim. Mala som ti odfotit moj snehobiely papierik aby si videla.....

sunshine5
28. sep 2012

@moonica Ja uz videla velakrat snehobiely pasik. Ale vies mna skor napadlo... Lebo fakt som pockala podla navodu a nic som nevidela, co by som chcela... ale prisla som o par minut a zrazu som videla... A vies vsade pisu, ze potom ten vysledok je skresleny, ze nie je relevantny.

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 tak moja pockame do zajtra. Keby to ine baby videli, ktore ten pasik uz mali, lebo ja to tazko zhodnotim. Pride mi to podobne ako lenka pred par dnami tiez mala taky pasik a silnie jej kazdym dnom.

mattuliatko30
28. sep 2012

@sunshine5 neboj sa..je to tam..uvidíš..skús hneď ráno..a budú silnejšie....držím palčeky

zuzka347
28. sep 2012

@silva317 dakujem za rady baby...mam uz nejake teraz dopapam tie a skusim ten Prenatal...a aj ten grepovy dzusik....

klaudia2425
28. sep 2012

@moonica uz urcite nie 😉 dneska mi je celkom dobre 🙂

sylvia2012
28. sep 2012

ahojte baby ako sa mate dnes aky bol dnik tak vidim ze aj sunshine5 ide pomalinky do toho ten 2013 to je ale plodny rok len tak dalej nech tato tema sa vyprazni a zelam to kazdej a kazda je v teme ze uz mame nas pokladik alebo srdiecko ... krasny zvysok dna ... 🙂

moonica
28. sep 2012

@sylvia2012 ty si zlata.. A ano nasa sunshine si myslela,ze tubso mnou bude nadalej... 🙂 nakoniec som zostala skoro sama ;)

franzziska
28. sep 2012

@mattuliatko30 ajoj ako? 😉 😉

moonica
28. sep 2012

@sunshine5 halo halo kde si nam zmizla? 🙂

sunshine5
28. sep 2012

@moonica beham po obchdoch a nakupujem darcek svagrinej. A chystam sa vecer na kacku a lokse 🙂 a ty ako?

sunshine5
28. sep 2012

@moonica a este nehovor!!! Sama este nie si a ja tu budem stale 🙂