Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@moonica inac s tym "presvihnutim alebo nedosvihnutim" to ma nieco do seba. ja mam tiez zvlastny pocit. ja som mala minuly piatok pozitivny ovulkovy test, bolel na vajecnik a tak isto som mala silny hlien tak som si myslela ze budem mat ovulku do tych 24h, alebo tak nejak. no a podla BT som mala ovulku v pondelok. tiez som z toho zmatena ci sme sa vobec dostatocne snazili, bo sme to dali len sobotu doobeda a potom v pondelok vnoci 😖
@chica_chica vies co moja.. Mam toho asi plne zuby.. Lebo sa na ovulku tesis snazis.. Potom si das pauzu lebo uz tolko sexu zas po sebe.m to mi uz aj muz odmieta.... A potom dva nekonecne tyzdne, ale teraz original,ze su nekonecne kym MS dostanem... Niekde som citala forum od lekara,ze nespoliehajte sa na plodne dni a nerieste ich. Miluje sa kazdy tyzden 3 x a bude.
@sunshine5 no zlaticko. Tak ideme spolu cakat na mrchu... Dobre? Mame podobny cyklus, ja mozno o 2 3 dni dlhsi, prezijeme spolu dalsiu ovulku a bud.mesiac budeme zase spolu cakatm sedi vec?
Vies co, ja som taka zvlastna... Mlada a tak tuzim po babatku... Nejak som rodinne zalozena asi velmi... Cuduju sa aj ludia v mojom okoli....
@zuzka347 Kup si komplex vitaminov, kde je aj k.listova, v lekarni maju vela druhov, ja mam Prenatal od Jamiesonu, je cenovo vyhodny-14€ za 100ks.
Mne ich dr odporucal tri mesiace pred otehotnenim a potom do prveho trimestra.
Pred ovulkou pi grepovy dzus, pomaha na plodny hlien. A od zaciatku mrchy do ovulky pi alchemylkovy caj.
@moonica Neviem, ja som ho pila minuly cyklus prvy krat (spolu asi 4 litre) a fakt som nikdy predtym nezaregistrovala, ze by som mala hlien egg a presne v den poslednej ovulacie som ho mala riadne 😀 😀 😀 A tak to vyzera, ze pomohol 😵
Este som pocula, že lanove semienka su tiez fajn, no to na maternicu. Inak ten 100% dzus bol horky, tak som si do neho davala sirup 😉 Tie 50% nie su take horke.
Waaaw slniecko!!!!! Podla mna to tam je! !!! Nech sa este lenn pozrie ale podla to tam jr kokooooos budem si pisat sama so sebou ale mne to nevadi, podla mna je to tam!!!
@lenn1101
@sunshine5
@sylvia2012 baby kuknite album nasej sunshine, ze je to tam?!!
@moonica Ja uz videla velakrat snehobiely pasik. Ale vies mna skor napadlo... Lebo fakt som pockala podla navodu a nic som nevidela, co by som chcela... ale prisla som o par minut a zrazu som videla... A vies vsade pisu, ze potom ten vysledok je skresleny, ze nie je relevantny.
@sunshine5 neboj sa..je to tam..uvidíš..skús hneď ráno..a budú silnejšie....držím palčeky
@moonica uz urcite nie 😉 dneska mi je celkom dobre 🙂
ahojte baby ako sa mate dnes aky bol dnik tak vidim ze aj sunshine5 ide pomalinky do toho ten 2013 to je ale plodny rok len tak dalej nech tato tema sa vyprazni a zelam to kazdej a kazda je v teme ze uz mame nas pokladik alebo srdiecko ... krasny zvysok dna ... 🙂
@sylvia2012 ty si zlata.. A ano nasa sunshine si myslela,ze tubso mnou bude nadalej... 🙂 nakoniec som zostala skoro sama ;)
@mattuliatko30 ajoj ako? 😉 😉

@moonica no ved uvidime...plodne dni mam vyratane takze uz len draheho spravne naladit....a baby doporucte dake vitaminy....uz mam kyselinu listovu.... 🙂