Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska ajoj...ja dobre..a ty?..čo nové?
@moonica ale nezostanes pockame si na teba
Baby prosím vás môže mi byť zle s vitamínov femibion 800? V pondelok som ich nasadila a od utorka ma bolí žalúdok, podbruško a nieje mi dobre v utorok bola pravdepodobne aj ovu. Ďakujem 🙂
@mattuliatko30 buduci tyzden idem na foliky, tak uvidime a pokecame asi o tej liecbe, neviem no..ci zacat s nou...
@sylvia2012 zlataaa 🙂 tuz len cakam kym teraz mrcha pride, tesim sa na ovulku a buduci mesiac duufam,ze sa k vam vsetkympridam ved tento mesiac Vas je kolko ;) 4-5? 🙂
@franzziska tak dúfam,že foliky budú už ok...to budeš koľký dc?
@mattuliatko30 myslim ze 12ty
@sunshine5 ahoj moja ty si si rano robila dalsi? a insk krasne rano zelam
@sunshine5 zelam kraaaaasny dnik
Babky tak som orave dostala MS, presnu ako hodinky na den. Takze zacinam brat alchemilku, idem si kupit femibion...
Len ma mrzi,ze podla mna prave pocas najpl.dni budem 2 dni prec od muza a dalsi mesiac bude v haji... :(
@moonica @sylvia2012 ahojte babule, ano urobila som si ranny testik a opat vysli dve ciarky, druha slabsia ale troska silnejsia nez vcera a pritom to bol 25tkovy test. No kazdopadne neverim tomu a neviem ako to mam povedat muzovi 🙂)) resp.este by som pockala na silnejsiu druhu ciarku. A potom to vysolim.
@sunshine5 moja..veď máš krásne čiarky..ja by som už nevydržala 🙂 hoď foto aj tohto testíku....please 😉 😉 😉
Babulkybabkdebste vsetky? Ci ste sa uz presunuli do inych tem? :( lenn nikde.... :(
@mattuliatko30 trochu ma boli brusko ale v pohode. Mne nebyva nejak extra zle 🙂
@klaudia2425 Ahoj moja...ako? kde si stratená? 😀 😀 😀
@lenn1101 no ja uz moje viac davat nebudem uz som 9 dni po meskani ms tak som jasna ale este raz gratulujemmmmmmmmm 🙂
@sunshine5 gratuluuuuujem ja so to vedelaaaa hi hi hi co manzelik povedal velmi sa tesim a moc moc gratulujem 🙂
@sylvia2012 Ďakujeeem 😀 😀 tehuľkujeme spolu 😀 😀 😀 ako sa cítiš?

@sunshine5 budes tu so mnou aj ked uz nebudes patrit k snazilkam? 🙂 Teda podla mna uz nepatris 😉 co si kupila svagrinej? ;)