Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa a ako sa citis? beriete to v pohode? nie ste v strese ze teraz sa to musi podarit a tak?
@t1na ja samozrejme som v strese, priatel nie, a teraz som pred MS v nedelu mam dostat tak uvidim co z toho bude možno sa to pdarilo 🙂 ja dufam stale...... a ty ako sa citis? beries nieco? ja len kys. listovú
@mirkamirkaa nie neberiem nic my vlastne zaciname az vo stvrtok ked sa drahy vrati 🙂 tesim sa na to velmi ale mam obavy zo seba ako to budem zvladat...ked sa to nepodari hned budem stresovat...som strasna v tomto :D co uz
@t1na musis mylsiet pozitivne ono to pride ved možno sa vám hned na prvy sup podari držím ti palce
@mirkamirkaa aj ja vam 🙂 potom napis ked to pride budem sa tesit 🙂
@t1na okik
@mattuliatko30 čože????????????????? tak skoro?? a robili ti vysetrenia preco mas taky kartky cyklus? Tym ze ti nasadia lieky sa nic nevyriesi......
@moonica Ahoj Mon, no silnie silnie 🙂 vyzera to tak. Mužiček najprv nechcel verit a tak musel ist kupit dalsi test a az vtedy uveril a povedal: ze moj test, moje dieta 🙂)))) Takze uz vie... 🙂
sranda je to. Ale ja inac nic nove, ziadne zmeny nic necitim. Len moj mozog vie o niecom novom, ale telo sa sprava uplne bezne navonok. 🙂
a ty sa mi ako mas? Uz skoncila mrcha? Zachvilku to zacne nie? 🙂))
@azzura hej tak skoro...som z toho na nervy...v stredu idem ku dr....uvidím čo povie..nie nič mi nerobili..len nasadili lieky...cez leto..umelo udržali..a čo z toho...vysadila som a mala som na 21deň mrchu...potom na 26deň..a teraz na 17 deň ☹
@mattuliatko30 necudujem sa, aj ja by som z toho mala nervy. Vsak sa spytaj co to može sposobovat, ci ti nespravia dake vysetrenia....mozno by stacil hormonalny profil ... nenechaj to tak, že odises len s liekmi
iTak sa mi zda ze je tu pomali viac tehuliek ako snaziliek :D super,super kocky gratulujem 🙂 Ja som akosi pochorela ☹ takze asi mam po nadejach 🙂 a vy kocky ako sa citite cerstvo tehotne? @sunshine5 a lenn?
@mattuliatko30 ty mas problem že mas kratky cyklus a ja niekedy vobec neviem dostat MS
@tanickaskorokubikova No tak rychlo vsetky mozne pomarance a citroniky papaj, aby si bola cim skor fit.
Ja sa citim uplne normalne, kebyze neviem, ze mrcha neprisla, tak nic ani neregistrujem. Ale fakt ze vobec nic (ani prsia, ani caste mocenie). Ale mozno je skoro. Jedine, co registrujem je ten tehotensky hlienik (tak si to vysvetlujem ze je to on 🙂 ) A pasiky su stale viac a viac zretelne a jasne. Takze ja tak normalne pohodickovo by som povedala. 🙂
@sunshine5 no tak to je super 🙂 papam papam pomarance ale ajtak nic nepomaha 🙂 neden den sa rano zobudim ze uz to preslo druhy den zasa upchaty nos 🙂 tak sa mi to strieda tak neviem co z toho bude 🙂 uz nech dostanem mrchu ze aspon budem vediet ze mozem brat lieky a preliecit sa poriadne, zatial len cmulam homeovox ale prd mi to pomaha :D
@tanickaskorokubikova No aj ja som to takto mala presne pred mrchou. Schytala som plny nos, soplenie, znizena imunita a potom mi jedna mudra baba odtialto povedala, ze ona mala take priznaky... 🙂 a som jej neverila a pozri 🙂
tak mozno aj ty budes patrit medzi takyto pripad 🙂
@azzura no hej...chcem sa nato opýtať..dúfam,že to už poriešime 🙂
@mirkamirkaa no neviem čo je lepšie 😖 ani toto neni nič moc..mať ms každú chvíľu....
@sunshine5 akurat mi toto ptesne povedala kolegyna ona je v 18tt, lebo som utekala na wc lebo som si myslela ze som dostala ms 🙂 ze nooo moja ta ty si tehotna, oslabena imunita bolest brucha jak pred ms :D
@tanickaskorokubikova a kedy by si mala/nemala dostat mrchu? 🙂 A to je znamenie 🙂
@sunshine5 v pondelok
@tanickaskorokubikova Nechcem ti davat nadeje, ale presne v takomto obdobi pred mrchou som to schytala aj ja a este doteraz sa ma to drzi... takze teraz len to hnusne cakanie... :( Ale tak uz je streda, uz to pojde dolu brehom 🙂
@sunshine5 v pohode stojim nohami pevne na zemi a cely vikend robim takze mi to zbehne ako voda len neviem ako to zvladnem uz dnes mam sto cuti ist domou lebo sa citim uplne mimo 🙂
@sylvia2012 no a ty sa ako citis? 🙂 Neskryvaj sa tu 🙂
ahoj neskryvam sa tu je mi uplne stasne fajn nechcem sa chvalit ale neni mi nic moc prsia ma bolia ale nie viac ako cez ovulku alebo nez >MS ale inak je to fajn a ty sa ako citis a co magelik spokojny moj drahy by ma na rukach nosil keby mohol aj dnes ma vytocil a hned mi povedal ano mas pravdu len sa nejeduj to by sa zanormalnych okolnosti nestalo 🙂
ahojte..vsetkym tehulkam gratulujem,opatrujte sa..snazilkam zelam uspesnu ovu 🙂
@sunshine5 inak ked som ti predtym pisala tak mi bolo brutalne zle oblieval ma pot mala som pocit ako keby som mala dostat horucku, uz som sa chcela pytat domou teraz zase nic, normalne mam take akokeby navali aj ty si mala?
@tanickaskorokubikova aj ja som mala dnes a vcera pocit ako keby že dostanem MS a tiež ju mám dostat v nedelu az tak dufam,že je to teda dobre znamenie
@sunshine5 ako vyzera ten tehotenský hlienik? ja priesvitný? je ho vela?
@mata_ba ako sa mas? rada ta tu vidim, aj ked radsej by som ta
videla uz v inom fore ako v snazilkach 🙂

@t1na Ahoj my od 1 septembra 😉