icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
2. okt 2012

@christie12 tak tiez by som radsej bola v datumovom fore,ale bohuzial...mam sa tak vselijako..raz super,raz oci pre plac..ale vseobecne sa mam fajn 🙂 akurat mam ovulkove obdobie,ale nemeriam,netestujem,proste nic..oddychujem 🙂 a ty ako?drzim ti palce

zuzka347
2. okt 2012

baby poradte brala som posledny mesiac antikoncepciu a ked sme boli teraz na dovolenke tak to vyslo cez plodne dni (aj ked som brala tabletky)a zabudla som zobrat dve tabletky...menzes som mala taky zvlastny slaby a teraz aj po nom mam take zvlastne bolesti v podbrusku...mozem byt tehtna?

lenn1101
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova Silnooo silno držím palce aby si si našla // 😉 😉 Tento mesiac je nejaký plodný, tak verím, že aj Ty budeš patriť k tehuľkám 😉 😉 😉
Mám sa fajn.....ani neviem, že som tehu... 😀 😀 idem zajtra k dokymu...aj keď viem, že mi moc toho nepovie, ale pre lepší pocit 😉

mistisa
2. okt 2012

@mattuliatko30
@azzura
@mata_ba ahojkajte kocky.a vsetky babenky 😉 ako sa mi tu mate? u mna nastala riadna haluz.pred dvomi tyzdnami som mala mrchu a dnes mi zacina znovu a zazrak je ze bez vyvolavacky.ale neviem co to moze byt.ci sa mi tam nieco neudialo lebo dnes som mala hrozne vela roboty a strasne vela tazkych krabic.ako som to dorobila vtedy som zacala spinit a uz mam aj krv ale malo.a zle mi je naparadu.chapete? Ach .jaj. a vy ako micky mojestale tahame nadcasy vobec nemam cas sem chodit ☹ co je tu nove? 😉

erinka12345
2. okt 2012

Ahojte dievčatá . Antiku som vysadila minulý rok v júli a nechali sme to na náhodu. Je pravda, že sex sme nemali plánovane počas toho roku a dvoch mesiacov, bo sme si zariadovali byt, nová práca atd. Aj ked styk bol nechránený. Tento mesiac som bola u gynekologa na cytol. steroch a len tak medzi rečou som mu spomenula, kolko som bez ochrany a povedal, že ak chceme otehotnieť, tak urobí folikulometriu, len pre istotu, či mám ovulku ... a mám . Sám navrhol, že mi bude tri cykly robiť folikulometriu (3 krát za mesiac) a ak by sa nezadarilo tak priatel pôjde na spermiogram. Zatial ma nenapadlo, že to je až tak vela rok aj dva mesiace bez cieleneho snaženia, ale ked to navrhol, prečo nie ... Chcem vás poprosiť, či niektorá z Vás na folikulometrii bola a pomohlo jej to k otehotneniu. Dakujem Vám pekne

mattuliatko30
2. okt 2012

@mata_ba micka ty ma úplne ignoruješ..toľko som ti už poslala správ ☹

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@lenn1101 no super tak len nech ti je co najdlhsie vydrzi 🙂 ja uz sa teraz citim tehotne a to este neviem ci ozaj som 🙂

mata_ba
2. okt 2012

@mattuliatko30 prepac mojka...sledujem ta,len velakrat len nakuknem cez mobil...a velakrat zabudnem odpisat..prepackaj...a ten tvoj cyklus ma stve ☹

@mistisa ajoj mojka..myslim na teba..u nas nic nove...az na to ze mesiac pauzujem..

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

je skoro si robit test na 20ty DC z 25?

mirkamirkaa
2. okt 2012

@mata_ba ahoj prosim ta možeš mi povedat aky je to ten tehotensky hlien? dakujem

mattuliatko30
2. okt 2012

@mata_ba no čo už....nenavyberám si..v stredu idem na gynu...o týždeň..tak uvidíme....
a ty ako:..takže si teraz v období ovu?...tak len si pekne užívajte...a na nič nemysli...

fifitko25
2. okt 2012

@erinka12345 ahoj, tiež som chodila na folikulometriu a pomohlo mi to k otehotneniu 😉 tiež sme sa snažili skoro rok bez úspechu, potom sme to riešili s doktorom a sledovali sme ovuláciu 😉 keď som mala dozretý folík, pichli mi pregnyl a snažili sme sa 😉 vyšlo to na 4tý mesiac sledovania a merania 😉

mata_ba
2. okt 2012

@mirkamirkaa ahojky..no je to individualne..niektore ho maju husty a biely resp.do biela ci do zlta,no niektore spominaju vodnaty priesvitny ci belavy...ja ked som bola chvilku tehu,mala som ho taky belavy a ako hustejsi krem..no pri biochem.tehu som mala vodnaty....drzim palce 🙂

@mattuliatko30 rozhodne si chcem len uzivat 🙂 ked oddych,tak poriadny 🙂 juj moja...kto vie preco sa ti to deje :-/

mistisa
2. okt 2012

@mata_ba dakujeem 😉 som zvedava co to bude hm.tak mas pauzicku teraz hej? Ja uvidim ale ak toto bude mrcha ze sa pyusti sama od seba. tak to odratam a kupim ovu testy skusim to nejak okuknut 😉 a na dalsi mesiac budete skusat? 😉

jesika26
2. okt 2012

Ahojte kočky, tak aj ja beriem kyselinu listovú a aj pijem alchemilku. O 5 dní by som mala dostat mrchu, ale nevidím to vobec ružovo, lebo ma už bolia prsia 😢 . Som z toho na nervy, lebo moj chlap chodí na týždnovky a sem tam robí aj víkend, takže vždy ked mám ovulku, tak moj chlap doma nie je 😠, už som mu oznámila, že na ovuláciu si zoberie dovolenku 😀
@jalaura @moonica -presne Vás viem pochopiť, taká istá som aj ja 😉

mirkamirkaa
2. okt 2012

@mata_ba dakujem ti velmi pekne

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova asi je skoro. Pockaj este 2-3dni a to by ti uz mal ukazat ak si ovulku nemala nejak neskor....

moonica
2. okt 2012

Babulky, ktore sa pytali... tak ja mam 4DC , cakam kym uz mrcha prejde a pojdeme do toho. Tento mesiac to teda skusim trosku potiahnut pri 30, 31 DC moze byt ovulka neskor ako som si myslela... ved raz sa to musi podarit. Teraz mame s manzelikom take pekne obdobie, tak sa budem len milovat a snazit sa nemysliet nato... dokonca teraz co som bola chora, nechutilo mi ani fajcit, takze som prestala, fajcila som tie slabe slimky.. tak ani mi nechybaju ani uz nechuti co je cudne zrazu 😕 nie??? Som rozmuslala ci dako chora nie som, som este na antibiotikach ale aj tak ze mi nechybaju? :O kazdopadne je to len dobre 🙂

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica jooj keď ja sa už tak cítim tehotne 🙂 a som nachladená (tak divne ale som) a mam pocit ako keby som mala dostať MS, aj keď neviem či to nieje preto že sme skúšali prvý krát a nevidím dôvod prečo by sa to nemalo podariť 🙂 proste to beriem ako samozrejmosť...len už to chcem mať na "papieri(ku)" 😝

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova sa citis tehotno? :D ty si zlata... Tak ti prajem ooozaj nech to vyjde a mas //. Ale pockaj este aspon 2dni. Vies presne kesy si mala ovulku?

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica prave že neviem :D ale sa mi zda že tento mesiac nejak skoro

erinka12345
2. okt 2012

@fifitko25 tak to je paráda, že sa vám to podarilo, blahoželám. Mne zatial nepichal nič, iba bol folik nejakých 22 mm na 13DC a na 16 DC už bol prasknutý, takže ako nám poradil od 10 DC sme sa každý druhý den snažili 😉 . Dúfam, že pozitívne :D

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica A ty si zasa v práci?

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova nie, dozajtra som este PN a od stvrtka mam dovcu aj cely bud.tyzden 🙂 nemala som letnu. Teraz v sob.idem na svadbu naj kamoske za svedka 🙂

franzziska
2. okt 2012

@mistisa ajoj ako? 😉 😉

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica no jak ti fajne 🙂 ja len že väčšinou si tu tak dlho ked si v práci a si jediná s kým si môžem tak neskôr písať lebo väčšinou tu kočky chodia ráno a to ja spím :D

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja som tu furt, aj dnes cely den, len sa mi nejak nechcelo reagovat... '🙂 a ty nepracujes, ked rano soavas?

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica no ja robím 12tky dlhý a krátky týždeň a väčšinou sa na net dostanem až večer 🙂 lebo v robote len cez mobil a to je také nijaké 🙂

moonica
2. okt 2012

@tanickaskorokubikova ja som na mobile stale 🙂 pc doma ani nemam... nastastie lebo potom by mal moj muz za manzelku notebook.. :D

tanickaskorokubikova
2. okt 2012

@moonica moju už je navyknutý že ked prídeme z práce ide rýchlo on si pozrieť čo chce lebo potom ho už okupujem ja 🙂