Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mirkamirkaa Dufam aj ja 🙂 🙂
@sunshine5 dlho ste sa snazili?
@mirkamirkaa No asi ani nie. 3 mesiace nevyslo, na 4ty uz vysiel test pozitivne 🙂
@sunshine5 super ja este len od 1 sept. ale druhy cyklus už
@katinka110 gratulujem, aj si pocitovala nejake priznaky okrem meskania MS? Mna sem tam pobolieva brucho a pycha ma vo vaj iach 🙂
@artep87 iba klasicke priznaky ako pred mrchou..boleli ma prsia a aj v podbrusku...preto som ani nedufala,ze sa moze zadarit....sice este to nemam na 100% potvrdene...tak neviem ci sa netesim predcasne 😵
@katinka110 take mam aj ja okrem tych prs,ale radsej sa predcasne nechcem radovat.ale sak testik ti vysiel pozitivne tak urcite budes 🙂 ja si spravim testik az tak po 10-14dnoch ked do tej doby mrcha nepride :/
@sunshine5 no tak nejak som sa minulý týždeň zobudila s tým pocitom že som tehotná, že to bude dievčatko a že sa bude volať ako ja :D tak som zvedavá čo to bolo a či to tak bude :D
@tanickaskorokubikova ja nie....verila som testom 😉
@lenn1101 jaaaj aha ja som myslela že krčok ti skor povie ako test 🙂 lebo ja som dnes 21DC z 25 pocit mam taký ako pred MS včera ma už aj prsia začali trošička pobolievať ale krčok uplne dole a tvrdý....
@tanickaskorokubikova asi áno, skôr ukáže.....ale ja som to neskúšala...iba testy
@lenn1101 mna dnes kamoška prehovorila aby som si spravila a samozrejme negat. ale nebol robený ráno a ešte je ajtak skoro podla mna..no neostáva mi nič iné iba čakať do pondelka 🙂
@tanickaskorokubikova ja som si pozerala aj krcok maternice a pred mrchou som ho stale mala hore a tvrdy..a pred mrchou sa drzi hore a postupne makne. Nedavno po testoch som si skusila krvok a stale ho mam hore a tvrdy..
Takze ja verim len testom. 🙂 ale vraj by mal byt dole a tvrdy 🙂 ni tak tovie, mozno mi to neslo a nerobila som to spravne 🙂
Ale tak mozno zo je nadejne 🙂)
@tanickaskorokubikova tak ja som si prvý test robila 25DC a bola slaaabulinka čiarka..... držím palce aby si si našla // 😉
@monika_87 gratulujem ! 🙂
@tanickaskorokubikova tanicka, moc by som ti to priala a potom ta pocka jedna prekvapko, ale az ked nam ukazes dve ciarocky 🙂)
@sunshine5 no tak dúfam že v pondelok vám tu dám fotku s koľajničkami 🙂
@jalaura práveže to nie je dobre, lebo takto ma prsia boleli aj minulý cyklus, ešte mi aj menštruácia 5 dní meškala, bolo mi zle od žalúdka a tá svinucha došla. Kebyže mám chlapa doma každý den, tak to neriešim, ale sme spolu len 3 víkendy a aj to mám cez jeden víkend mrchu,takže som z toho všetkého na nervy a stále na to myslím
@katinka110 -tešííííím sa
@mistisa no ja idem zajtra konecne na ten ultrazvuk tak snad mi dr povie k mojej diagnoze nieco viac...uvidime
spinis? ale mne sa stalo ze som mala ms po 2 tyzdnoch...
@jesika26 no este to neni na 100 %iste 😢 potom dam vediet 🙂
@zuzka347 Ja som mala špinenie 30. marca a test som si robila po troch tyzdnoch a to mi ukázalo slabú druhú čiarku, to záleží aké silné HCG produkuješ a kým ho začneš produkovať ono to nejaký čas trvá na základe tehotenského hormónu HCG, zistí tehotenský test, že si tehu, tak preto 🙂

@sunshine5 dakujem dufam,že už budem aj ja tehu