icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

sunshine5
5. okt 2012
mattuliatko30
5. okt 2012

@mistisa
@azzura
ahojte kočky..ako sa dnes máte...?..ja som dnes 4-5DC, keď rátam pondelok od večera...bolia ma prsia ako pred mrchou..pritom mám už po nej..dnes vôbec nič...došli mi testíky..a ovu pozitívny ! chápete to?? ☹ ☹ ja nie...to mám akože ovu hneď po mrche...veď som ju teraz mala 17DC mrchu, tak akože kedy mám ovu 4DC??????
je mi z toho nefigu....prečo nemôžem mať ovu normálne ako bývala...14DC....tie hormony si vo mne robia čo chcú

christie12
5. okt 2012

@mattuliatko30 moja a nemozes byt tehu?? aj vtedy je ovu test pozitivny... hm? a mrska bola aka?

artep87
5. okt 2012

Ahojte babulky myslite ze uz po 8 dnoch meskania moze ukazat pozitivny testik?

anait
5. okt 2012

@artep87 rozhodne áno! 🙂

artep87
5. okt 2012

@anait tak je to potom v prcicach :(

anait
5. okt 2012

@artep87 och, škoda ☹

artep87
5. okt 2012

@anait asi zacnem stojky robit po sexe 🙂

mattuliatko30
5. okt 2012

@artep87 juj.škoda...ale tak niekomu ukázal až po 2tt meškania..tak možno si ten prípad..hm???aj meriaš?..máš nejaký grafík??
@christie12 nie moja...myslím,že nie...mala som mrchu 15. 9 a teraz mi prišla 1.10 😠 bola tri dni..ale dosť silná...a teraz už nič...na 4 deŇ.

artep87
5. okt 2012

@mattuliatko30 nie nemeram a asi ani neviem ako da ti robi a ake vyslefky merania maju byt dobre. Tak keby ste mohli poradit tak aj zacnem merat 🙂 vdaka za info :P

mattuliatko30
5. okt 2012

@artep87 my meráme ...daj si stránku www.fertilityfriend.com a tam sa zaregistruješ..a do kalendára...sa zadávajú teploty..ktoré si meriaš každý deň ráno v rovnakú hodinu..najlepšie kým vstaneš...a podľa toho sa zisťuje ovulácia..a celkový priebeh grafu..či môžeš byť tehu

azzura
5. okt 2012

@mattuliatko30 fakt nemožeš byt tehu??

mattuliatko30
5. okt 2012

@azzura nie moja...myslím,že nie...kedy by som?? 😀 veď mrcha bola...a silná..prečo by potom došla?hm? 😀 to len moje blbé hormony sa asi so mňou hrajú 😠 😠 uvidíme dokedy..a ty ako si natom??hm?

azzura
5. okt 2012

@mattuliatko30 moja kolegyna mal 2x normal mrchu a raz slabu, ani by netusila že je tehu, kebyže nejde k dokimu že ma daky cudny vytok....a on jej že aha srdiečko 🙂 . Sprav si po mrche tehu test

mattuliatko30
5. okt 2012

@zuzka347 ty si mala mrchu? a testi ti ukázal ducha?

mattuliatko30
5. okt 2012

@azzura nemám...testík..ale tak pre vašu źvedavosť urobím..ak prídu v pondelok alebo útorok..mám objednané..ale neveríííím 🙂

azzura
5. okt 2012

@mattuliatko30 lebo to nie je možne aby si mala už pozi ovu test

mattuliatko30
5. okt 2012

@azzura prečo myslíš,že nie?..keď dokážu baby otehu..už cez mrchu...čo môj prípad by asi nebol..ale tak asi môže byť ovu aj tak skoro...veď som 5dc...či?...uvidím zajtra..čo teplota..ak vystúpi..bude to ovu.som neskutočne zvedavá...ale ako viem,,bude ma zase trápiť...a nič neukáže... 😠

azzura
5. okt 2012

@mattuliatko30 hmmm, može to byt cokolvek.....ja netvrdim že nemožes mat ovu....ale takto to nemože ist dalej, ak nie si tehu tak treba zistit pricinu tvojich cyklov

mattuliatko30
5. okt 2012

@azzura no rada by som to zistila...tak snáď raz. ..mi dr. povie..prečo to tak je..a neodbije ma,že to sú hormony..a proste to je vekom..časom...stresom..a tak

azzura
5. okt 2012

@mattuliatko30 vekom??? si este mlada.

mattuliatko30
5. okt 2012

@azzura no som...tak ale neviem fakt...budem snáď múdrejšia v stredu...uff...a ty ako:?máš grafík?

ivnik
5. okt 2012

@zuzka347 mám pocit, že áno,držím palčeky 😉

mattuliatko30
6. okt 2012

@azzura ahoj micka..ako?...ja nič extra.. http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e
graf rovnaký...a testíky ovu som dala na grafy....stránku..kukni sa. tam..čo myslíš?

zuzka347
6. okt 2012

@mattuliatko30 ahoj ano mala som mrchu ale len slabu...ale dalsie dva testy co som si robila boli negativne...takze trochu tomu nechapem... 😖

zuzka347
6. okt 2012

@ivnik no nic z toho aj ja som mala taky pocit ale tie dva testy ma vratili do reality... 😢

mattuliatko30
6. okt 2012

@zuzka347 aha..a kolký dpo si?

zuzka347
6. okt 2012

@mattuliatko30 v nedelu mi skoncila MS

mattuliatko30
6. okt 2012

@zuzka347 a ovu testík si neskúšala?

zuzka347
6. okt 2012

@mattuliatko30 a ako mi pomoze? 🙂 asi nie som v tom zbehla tak ako vy... 😀 teda viem na co je ale myslim v mojom probleme...