Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@sunshine5 myslis? 🙂 juuuj to by bolo super, snad to bude teda na dve palice tento mesiac 😀 a ty sa ako citis moja?
@christie12 Priroda si to vie zariadit a teda budem rada ak najdes dve palice 🙂
Ja sa citim uplne bezne, ako keby som ani tehu nebola. Az tak moc bezne, az mi je to podozrive. Ale v tejto teme to nie je dolezite 🙂. Hlavne teda budem drzat palce a pockam an dve palice 🙂
@christie12 tak to by bolo super ale nejak si to radsej ani nemyslim, ani nemam nejake priznaky len prsia ma trosku bolia ale inak nic :/ tak teraz neviem, ale uz by tam mohli byt aj tie dve palice 🙂
@sunshine5 dakujem 🙂
@artep87 skus teda ten digi ako ti radi sunshine.. mojej kamoske ukazal test az dva tyzde po vynechani...dovtedy nic, ani duch... vyskusaj este testnut a uvidis... a priznaky mat nemusis, nie vzdy su take jednoznacne 😉 sprav si testik budem cakat a drzat hnaty 😉
@christie12 ze hnaty 🙂 🙂 ok este skusim zo dva dni pockat a potom pisnem co a jako, aj ked tomu nejak nedavam sancu,skor si myslim,ze mam nejaku pokazenu ehm... 🙂
@artep87 a ms mavas pravidelnu?
hej pokazenu na 9 mesiacov 😉
@christie12 praveze pred 2mesiacmi som vysadila tab. A mi to doslo na dalsi mesiac v predstihu,dalsi mi to mesko 10 dni a teraz uz 13,tak preto tomu ani nejako neverim :/
@artep87 no neviem moja...skús ešte dnes urobiť...aj mne tak raz meškala..ale po vyvolávačke prišla.. 😒 takže neviem čo vtedy bolo...ale prišla mi až na 40dc
@artep87 hm.. tak si sprav testik, ak nic neukaze, chod na vyvolavacku.. ak niesi tehu, pride ms, ak si, tak neuskodi a mrcha nepride 😉 drzim palce aby neprisla..
babule, viete mi poradiť...som 16DC, ovu bola asi včera, ale stále mám ovu bolesti, už sa mi to zdá nejako dlho, 5 dní ☹
od 11DC ma začal jemne pobolievať vaječník a stupňovalo sa to až do včera, ale stále ma bolí podbruško. vás bolieva takto brucho, vaječníky cez ovu? ako dlho?
@zelovocka mna! cca od 10-11DC , teraz som 16 DC a uz ma neboli az tak vajecnik ale teraz tak mierne podbrusko ale aj vajco...navyse to ovu jemne spinenie... asi je to ok.. ja mam v podstate "bolesti" pocas celych plodnych dni... tak neviem :-O
dievčatá 31DC a test negativny ☹
@azzura ja ich nevyhadzujem...držím ich v skrini...ale už budem musieť..lebo tam len zavadzajú..stále si hovorím ,že do nich schudnem..no hoblajz 😀 😀 robila som si posledný ovu...pozit...ako všetky ostatné...to už bude iná haluz....nikdy som pozit.nemala....a teraz ich mám koľko chcem 😀
@mirkamirkaa uff..a aké mávaš dlhé cykly? ešte ti to nemusí ukázať..hm?
@mattuliatko30 33dnove väčšinov a niekedy aj troj mesacne kym nedostanem vyvolávačku .
@mattuliatko30 spravila si si ten tehu trest? co ked si ozaj v tom? 😀
@christie12 tak si ma trochu utešila, ďakujem 😉 a už si po ovu? teda ak si robíš testíky, alebo meriaš bazálku?
@mattuliatko30 moja, ty už hlavne potrebuješ kvalitné vyšetrenie, veď toto neni normálne, tie tvoje krátke cykly, 17DC je ozaj málo, a tie ovu testíky 😕 zajtra hneď napíš, čo ti doky povie 😉 a nedaj sa!
@christie12 moja nie som..veď som mala ms...takže to by bol fakt zázrak...na 17dc som mala ms a nie slabú 2,5 dňa
@zelovocka hej hej...som na neho pripravená....lebo musím to mať čosi s hormonmi...keď ma aj prsia tak bolia...a to ma teda už dávano neboleli..zväčša len pred ms...a teraz už mám po nej...snáď... ☹ dúfam,že mi zoberie aj krv....alebo si ju vyžiadam sama
@mattuliatko30 jaj, cudna ta tvoja ovu ci co to mas...vsak zajtra zober dokimu tvoje testy.... 😀 😀

@artep87 ze si sprav este jeden a my sa budeme tesit na tvoje dve // 🙂