icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mattuliatko30
9. okt 2012

@azzura no asi zoberiem 😀 😀 😀

azzura
9. okt 2012

@mattuliatko30 ale už vidim ako ti povie že testy su nespolahlive a že bla bla bla 😀 😀 zober aj graf

mattuliatko30
9. okt 2012

@azzura no ten temám bohvieaký.....ale môžem...aj ten predtýmto....či z toho čosi vyčíta..ale asi tým sa on zaoberať moc nebude 😒

zelovocka
9. okt 2012

@azzura ale tak každá máme niečo...jedna nemá ovu, druhá má PCO, tretia má problémy so štítkou a ja nemávam mm doma 😉 ale na každú raz príde a nájde si // - verím tomu 🙂

christie12
9. okt 2012

@zelovocka no robim testy.. 14DC mega pizitivny aj na obed aj poobede..14 aj 15dc sme strikovali a dnes som 16 DC ako ty tusim 😀

azzura
9. okt 2012

@mattuliatko30 tak ja uz nevim, ale som zvedava co ti povie

zelovocka
9. okt 2012

@christie12 odpadnem! my sme tiež 14, 15DC "štrikovali", tak sme narovnako 😀 len ja som mala ovu 15DC - podľa teploty.

azzura
9. okt 2012

@zelovocka si optimosta, potrebovala by som sa nakazit 😀 😀

zelovocka
9. okt 2012

@azzura aaale ty si na tom v pohode... taký triezvy typ, pragmatický 😉 😀 fakt asi najhoršie je, keď ti akože "nič nie je", ale pritom sa furt nedarí... ja mám takú kamošku. obaja super zdraví jak repa, ale už sa snažia 6 rokov, 3 potraty po IVF, teraz naposledy po KET, ale hlavne že sú "zdraví" 😒 to už aká môže byť psychika tej ženy?

azzura
9. okt 2012

@zelovocka milacik, my sme ti ktori nemaju ziadnu diagnozu a nedari sa 2 roky, mi to potvrdili uz aj v Care...ja som ani naznakom nikdy nebola tehu 😒

christie12
9. okt 2012

@zelovocka haha, sila! no aj u mna lebo ovula prebehne cca 12 hodin po pozitivnom teste 😀 takze asi 15 DC 😀 a aky mas cyklu?

zelovocka
9. okt 2012

@azzura viem moja, veď na teba som myslela, že to je najväčšia záťaž na psychiku. ☹ ale ani opakované MA napríklad nie je med lízať ☹ to musí byť taký hrozný šok, že hrozne moc sa tešíš, že si tehu, a potom o 8, 10tt zrazu MA? ☹ 😢 ťažko povedať, čo je horšie... proste sa treba obrniť.

zelovocka
9. okt 2012

@christie12 no tak budeme spolu čakať 😉 dĺžka môjho cyklu závisí od termínu ovu, ten mávam tak rôzne nepravidelne - najskôr 14DC, najneskôr 21DC + cca 13DPO luteálka. ty mávaš pravidelný cyklus?

azzura
9. okt 2012

@zelovocka tak som zas rada, že som nezazila potraty.....ale po tych rokoch si clovek vselico uvedomi a pozera sa na veci inak. Snazim sa byt v pohode, lebo co ine ostava....aspon si možem uzivat veci ktore by neboli kebyže som tehu 😀 😀 a uz sa tesim na lyzovacku, lebo min rok sme neboli, lebo co ak ...... 😖

zelovocka
9. okt 2012

@azzura jasné, len si zatiaľ užívaj, lebo keď si raz nájdeš // - tak môžeš lyže odložiť do pivnice 😝 😀

mattuliatko30
9. okt 2012

@azzura micka..už nič nenavymýšľam... 🙂 zajtra odmerám...zapíšem..a pôjdem ku dr. tak už teraz mi to je jedno...hlavne, zajtra budem čakať, čo naordinuje..akú diagnózu...

jalaura
9. okt 2012

@tanickaskorokubikova Ahoj sledovala som a drzala palceky aby ti to vyslo...nevadi - ja som mala presne to iste co ty☹...takze dalsi mesiac pred nami🙂... drzim palceky !!!

azzura
9. okt 2012

@mattuliatko30 držim palčeky

christie12
9. okt 2012

@zelovocka ja mam cyklus jak hodinky (klop klop) ... 28dni.. moja dufam ze tento mesiac sa budeme obe vytesovat 🙂

zelovocka
9. okt 2012

@christie12 bodaj by si mala pravdu 🙂 ešte si počkáme... ale aspoň cyklus máš hodinkový 😉

kikaneu
9. okt 2012

@azzura ani u mňa nič....kolotoč, práca, domov, povinnosti a tak..... 😉 kedy idete na to IVF? nech viem, kedy mám palce držať 😉

tanickaskorokubikova
9. okt 2012

@jalaura jeeej ďakujem 🙂 no mala som predstavu že to bude hneď na prvý šup 🙂 ale asi to nieje také jednoduché, nevadí manželík strašne zlatý velmi ma podporuje a stále ubezpečuje že sa ani nenazdám a budeme mať pllllno detí 🙂🙂

mattuliatko30
10. okt 2012

@azzura ďakujem....ja dnes žiadna zmena... http://www.fertilityfriend.com/home/39b54e aj keď meriam tento cyklus o hodku skôr...myslíš,že by to nejako ovplyvňovalo teplotu?

azzura
10. okt 2012

@mattuliatko30 cakam na novinky od dokiho, co uzasne povie na tvoj cyklus

mattuliatko30
10. okt 2012

@azzura ach jo....viem si to živo prestaviť..prvá otázka..tak čo ako?..prečo ste neprišli keď ste dobrali lieky? 😀 takže najskôr sa vyhovorím..a potom spustím 😀

azzura
10. okt 2012

@mattuliatko30 vsak povedz ze si verila že to uz bude ok ked vysadis lieky

mattuliatko30
10. okt 2012

@azzura veď jasne..akosi sa vyhovorím...to som aj chcela povedať 😀 tak sná´d to bude dobré

azzura
10. okt 2012

@mattuliatko30 neboj, hlavne mysli na to ze ty si pacient a on doktor ktory ma pomoct 😀

mattuliatko30
10. okt 2012

@azzura jasne..veď za opýtanie nič nedá...a keď sa nedám odbyť, tak asi bude musieť poradiť..nato tam je..nie?...dúfam,že tam nebude veľa žien...nechce sa mi tam moc čakať

azzura
10. okt 2012

@mattuliatko30 drzim palce, kedy ides