icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
10. okt 2012

@jesika26 ovu vyjde takmer vzdy s dvomi ciarkami..pozit.je az ked je druha rovnako silna ako kontrolna alebo este silnejsia..ak 22.9. bola ovulka a si tehu,v obdobi mrchy je jemne spinenie je normalne 🙂 no odvtedy si uz dost daleko..takze uz ti meska...nepocitujes nieco?

nelabela
10. okt 2012

sipka87
to ti ho dala na tak kratko? a to preco len na mesiac?mne ho dal koli uprave cyklu, lebo po vysadeni HAK som nemala 2 mesiace mrchu. ale od kedy ho beriem, mam to presne ako hodinky

sipka87
10. okt 2012

@nelabela @zelovocka @ christie... inak dievky ako dlho sa uz snažíte? júj keby sa nam podarilo do konca tohto roka... (ja mam vlastne taky plan 😀)

zelovocka
10. okt 2012

@nelabela držím palce, nech ti prehliadka dobre dopadne 🙂 ak si mala plne pozitívny ovu testík, tak Duphaston ťa asi nestihol zablokovať, v tomto sa ja nevyznám. a možno sa vám zadarilo už teraz 😉
cvičievať môžeš aj porpi snažení, teda ak nerobíš extrémny šport typu box, karate a pod. 😉 proste stačí sa vyhýbať úderom a pádom (preto sa napr. neodporúča cyklistika, jazda na koni a pod.)

zelovocka
10. okt 2012

@sipka87 pár mesiacov... ale ja to mám trochu zložitejšie, lebo mm veľa cestuje kvôli práci a nie vždy je doma cez ovu 😉 napr. tento cyklus sme to stihli, ale budúci mesiac bude zas preč 😒 tiež by sa mi páčilo dať rodičom pod stromček fotečku z UTZ, ale uvidíme 😉

sipka87
10. okt 2012

@nelabela mne ho dala kvoli tomu, že po cykle som mala este asi 4 dni take slabulinke krvacanie (vraj kvoli tomu ze mam male estrogenu) a ze aj ked doslo k splynutiu, tak sa mi to tou krvou vyplavilo von.... a iba na ovu tyzden aby sa mi nenarusil cyklus, kedze ja mam pravidelny. Som aj niekde citala ze ti to moze aj rozhadzat cyklus, ale to je asi u kazdeho individualne. A keby ze sa nepodarilo tento mesiac otehotniet, tak potom dalsi mesiac znovu len na 11 dni mam brat duphaston.

jesika26
10. okt 2012

mata-ba- ja ti neviem povedať či pociťujem, lebo už som tak zmagorená a už si aj domýšľam. No bolesti v podbrušku mám skoro od začiatku a aj ma pichá, prsia ma tiež bolia, no neviem čo to je. Už sa chystám ak dostanem mrchu do Heliosu v MArtine, nech ma tam riadne preklepnu, či vobec mám ovuláciu, lebo moja doktorka mi povedala na bolesť v podbrušku, že to je asi viróza ☹

sipka87
10. okt 2012

@zelovocka no u mna je to podobne. Nakolko som tento rok len koncila skolu, pomedzi statnice som to neriesila. Potom sme mali svadbu a zase len stres a stres, tak som to stale nejako velmi neriesila. Sa mi menil aj cyklus aj ovu dni mi podla ovu testov vychadzali stale inac. No a odkeby mam po vsetko tak sa mi to uz aj ustalilo. Tak hadam ked je klud to bude lepsie. Ale anticku neberiem tento mesiac uz pomaly rok. Tak som zvedava. NO ak sa mi nepodari tento mesiac, zvazujem ze budem chodit na folikulometriu. Nebudem sa ja uz trapit ovu testami. Lekarka mi aj tak povedala ze niektore su citlivejsie na hormon ine menej. A folikulometria je najpresnejsia. 🙂

christie12
10. okt 2012

@sipka87 no my od augusta..cize teraz treti cyklus...a som si povedala ze do tretice .. 😀 ale voooooobec na to nemyslim 😀 😀 mam pi ovulke som 17DC ovula bola asi 15 DC , tu sme vychytali ta teraz uz len cakat a nemysliet na to 😀

zelovocka
10. okt 2012

@mata_ba testík som pozrela, tak možno vám to tento cyklus už vyjde 🙂

azzura
10. okt 2012

@mata_ba dakujem, aj mne potom soja rozhodila cyklus

nelabela
10. okt 2012

sipka87
no ja sa snazim od auggusta a 2 cykly nic. teraz som si aj myslela, ze to vyjde, lebo som mala hrozny tlak na 5 den po ovu vo vajecnikoch a aj take ine pocity, aj mi den meslkala, ale potom prisla, tak som bola neskutocne sklamana... teraz mam mat ovu buduci tyzden, tak uvidim...aj si vravim, ze si nebudem robit tie ovu testy, ale zase ma potom napadne, ze co ak si nim napriklad zistim ze vlastne ovu ani nemam??? tak to by bolo treba zacat liecit, vies to su tie moje cierne myslienky... 😢

nelabela
10. okt 2012

zelovocka
no hadam mi neblokuje nic, chcem sa na to spytat v piatok doktora, ako to je a ako nie... len sa bojim ze si bude mysliet ze som nejaka blba hysterka co riesi kraviny, vies... len si chcem byt 100°percent ista ze mam ovu a je vsetko ok... lebo som brala antiku 7 rokov a od decembra som bez nej, tak to bude aj rok pomaly

nelabela
10. okt 2012

christie12
potom mi musis napisat, ako si na to "nemyslela"... vyskusam aj ja tvoju taktiku, lebo mne z toho sem tam aj hrabe 😲

nelabela
10. okt 2012

a ako je to s tou folikulometriou? to ti urobi normalne tvoj gynekolog?

nelabela
10. okt 2012

aj ja mam taky tichy plan, ze do vianoc... len sa obavam ze sme mali zacat skor... 🙂

christie12
10. okt 2012

@nelabela no moja asi ti neporadim, ja to mam tak zasadene v hlave ze proste stale na to myslim.. to sa asi neda nemysliet na to, mozno len trochu zamestnat mysel aj niecim inym...len neviem cim 😀

nelabela
10. okt 2012

@ christie
sak toto...ale aspon tu mam s kym o tom pokecat...
dlho som rozmyslala ci sa sem prihlasit, ci nie... ale nelutujem...lebo ja som taky stresak, ze ked sa na nieco upnem idem po tom az kym mi to nevyjde

christie12
10. okt 2012

@nelabela btw. aj mne z toho sem tam zahrabkava... obavam sa ze vsetky prezivame cosi velmi podobne 🙂 je len na tebe ako velmi sa tym nechas zasiahnut..ja ked som doma povedala, ze to chcem do vianoc, mm ma "zvozil" ze takto si to nemozem hovorit lebo samu seba tym dostavam pod tlak... asi na tom bude nieco pravdy.....

sipka87
10. okt 2012

@nelabela tak ja som si nechala poradit od kamosky co sa snazila. Mal by to robit tvoj gynekolog (ja somsa svojej tiez este nepytala). CHodi sa tam kazdy treti den, a lekarka ti presne povie, kedy sa vajicko uvolni. A idete na to. No tej mojej kamoske lekar poradil mesiac nesexikovat aby sa nahromadili spermie. No mne moja povedala ze cez ovu tyzden kazdy den a pol, resp.2. Ze si to mame pocitat. Ze ziadna abstinencia. Pytala som sa jej hlavne preto, lebo mm je strasne aktivny a az sa bojim ze kvoli tomu, je tam malo spermii a nie su schopne oplodnenia. No moja lekarka ma vyviedla z omylu. No ale ak sa nepodari tento mesiac (co dufam ze sa podari) urcite idem dalsi mesiaca na tu folikulometriu 🙂

sipka87
10. okt 2012

@nelabela nie nie, zacali ste dobre 🙂 len mysliet pozitivne treba. 😀ja sa aspon snazim

sipka87
10. okt 2012

@christie12 @nelabela ja som svojmu povedala ze urcite tohto roku len je to rok draka 😀 a vraj sa ma rodit vela deti.. tak aj ja chcem 😀 (to mi povedala kamoska v lete a potom otehotnela 😀)

nelabela
10. okt 2012

sipka87 @christie12
jane baby, je rok draka a my budeme urcite do vianoc tehotne, sak sme n to prichystane (teda dufam)
moj drahy ma tiez dost hekticku pracu, chodieva casto domov az vecer, a kolkokrat sa mu urcite nechce, ale no nic s tym nespravim, to by som nebola tehotna nikdy... 🙂
ale aspon kazdy druhy den sa snazim ho zviest 😎

nelabela
10. okt 2012

aj ja myslim pozitivne, ale v tom najmensom kutiku duse mam taku ciernu bodku...
som zvedava co mi povie v piatok doktor

sipka87
10. okt 2012

@nelabela @christie12 juj som nabita pozitivnou energiou 🙂 podari, podari, podari, podari 🙂

nelabela
10. okt 2012

a kedy mas ovu? ci si uz mala? aby som bola v obraze

sipka87
10. okt 2012

@nelabela neboj sa.. vsetko dobre dopadne 🙂 to pozitivne myslenie robi velmi vela. Mne aj lekarka nasadila nejake tablety na preliecenie flory z vnutra, aby nas nic neprekvapilo. Tak len nech sa dam aj ja do poriadku a potom uz to musi vyjst.

sipka87
10. okt 2012

@nelabela ja som mala ovu minuly tyzden niekedy uprostred. (podla testov) Ani si nepocitam, ktory den cyklu mam teraz.. Snazim sa pockat, necham sa prekvapit. Lebo som uz mala pocit ze mi hrabe z toho pocitania stale. Tak teraz vazne ani netusim ktory den cyklu uz mam. Ale pockam do vikendu buduceho tyzdna a sa pozriem do kalendara. A mozno ma dovtedy prekvapi aj cyklus... (no hadam nie).

nelabela
10. okt 2012

sipka87
ja som si kupila calibrum baby plan vitaminy, tak ich beriem kazde rano, niekde som citala, ze su dobre...
tak som si spolu s ovu testami kupila aj tie
a teraz uz len kazdy den merat BT a uvidime, kedy to pride...
nastastie nemam hekticku robotu, ani fyzicky namahavu, takze by malo byt vsetko ok

nelabela
10. okt 2012

sipka87
a mrcha ma prist kedy? aky mavas cyklus? teraz ked beres duphaston by mal byt uplne presny ako hodinky... drzim paste a vela stastia