Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@azzura idem o pol dvanástej na bus 🙂 uvidím koľko tam bude báb....
ozaj vieš aký pekný sen som mala dnes?..no na psychiku 🙂 na jednom teste boli vlastne 3druhy.. 😀 tak som si ho robila.. a všetky vyšli pozitívne 😀 😀 😀 mne už z toho šibe....ale tak aspoň v sne si človek splní, to čo by chcel... 🙂
@mattuliatko30 😀 😀 fakt super sen...ale sny vacsinou o niecom vypovedaju 😉
@azzura no bolo to testne pred zobudením 😉 bolo to fakt fajn..úplne ako živé...ešte som sa čudovala..tomu...ale bola som rada...tak aspoň ,že sa čosi pekné sníva...aj keď je to LEN sen...nič viac 😒
asi prestanem aj ja merať..aj keď ja meriam len kôli tomu , nech ma mrcha neprekvapí..kedže si chodí ako chce... 😠 takže len kôli tomu hlavne...aby som si ju vyrátala...ale tak je to ako droga 😀
@mattuliatko30 viem že je to droga, ale ja som sa uz od nej oslobodila, lebo som zistila že ma to obmedzuje a aj tak nic z toho, lebo tehu furt nie som i ked mam ukazkove grafy
Ahojte, aj ja som prvosnazilka od augusta, zatial nic, tak dufam ze tento mesiac to uz vyjde, lebo zacinam mat strach, ze nieco nie je v poriadku...aj ked viem ze to este nie je vobec dlhy cas, ale sak poznate tie pocity
@azzura no ale dá sa to?...už len pre ten pocit..že viem kedy mám mrchu očakávať..my to nedá nemerať. 😕 ☹ ale tak som si povedala,že sem budem menej chodiť..tak ale čo v práci?? 😀 tu aspoň s vami popíšem 😀
@nelabela Ahoj, samozrejme že každá pozná tie pocity. Ja som tiež zaraden medzi snažiace sa 🙂 Ja tiež dúfam, že tento mesiac sa podarilo, ale tehu testy si radsej nerobim..chcem pockat, lebo by som sa asi zblaznila uz z tolkeho testovania. Stacia mi ovu testy... ale uz tak strasne by som chcelaaaaa 😠
@mattuliatko30 vsak aj ja sem chodim pocas prac. doby ale ja som uz v inej temu, tu sa to uz moc obnovilo.
@azzura ja viem...ja už tu neni žiadna od nás..a kde si????hm? 🙂 aj ja chcem ísť ku vám 😔
@mattuliatko30 prvosnazilky po 35 a je tu aj gelinka
@azzura ale ja mám len 31 😀 😀
@mattuliatko30 😀 😀 😀 😀 😀, ale ved možeš byť naša kamoska
@mattuliatko30 @azzura babyyy,aj ja som tu fuuurt 🙂 😖
@mata_ba juj..neni ťa tu vidieeť mojka 😉 ja že tu nikto okrem azzury ani nie je...samé nové 🙂 mali by sme si založiť skupinu stálice na mk 😀
@mattuliatko30 no inak veru 😀 moc sem uz nepisem,len sem-tam..vsak nove kocky sem dojdu max.na dva mesiace a hned sup do inej temy 😉 inak,dufam,ze ta doki dnes nejak potesi konecne..
@azzura moja a vy ako postupujete??
@mata_ba no uvidím...dúfam,že ma neodfajá...a pomôže...uvidím...hlavne nech mi povie,,či bola ovu alebo nie..či tie testy čosi znamenali..alebo mám viac hormonu..čo to spôsobuje..proste len nech mi čosi povie..čo mi je 😔
@nelabela aj my sa snazime od augusta...tiez sa uz nevieme dockat kedy sa konecne zadari, ale asi cim viac na to budeme mysliet tym horsie...ja osobne na to myslim stale, brzda 😀
neboj, ked sa babo rozhodne, pride.. 😉
@nelabela @sipka87 @christie12 tak baby, čo si budeme nahovárať, na to sa nedá nemyslieť 😉 😀
Ahojte kočky, prosím Vás o radu, 10.9. som mala 1DC, 12,13,14.9. som si robila ovu testy-vyšli mi pozitívne, ale len z polovice farby ako bola kontrolná čiarka, každý deň test vyšiel rovnaký, 22.9 sme mali sexík-len raz, lebo moj nie je doma a včera som začala špiniť, asi len hodinku, ani vložku som nepotrebovala a to je všetko, test som si ešte nerobila, lebo sa bojím dalšieho sklamania.
@zelovocka veru 😀 asi zacnem zasa cvicit alebo co 😀 kto sa prida?? 🙂
zelovocka @nelabela @sipka87
baby, jasne ze sa neda nemysliet...a blbe je ked sa nemas s kym o tom bavit, vies... dookola to iste, akoby povedal moj drahy. minuly mesiac som uz aj sny mala ze som tehotna, no normalne som videla pozitivny tehotensky test... skusala som aj ovu testy, tak som mala 18 DC, ale blbe je ze som niekde citala, ze ked beres duphaston (co berem od 16 DC) tak to moze ovu aj blokovat...teraz idem v piatok k doktorovi na pravidelnu prehliadku, tak som zvedava co mi povie...jaj, no som zvedava co tento mesiac...
christie12 @zelovocka
baby aj ja som cvicievala, ale kedze sme sa rozhodli pre mimco, tak som to nechala, ze keby nahodou...v juni som skoncila skolu a povedali sme si ze po skole pojdeme na mimi, ale ked vidim ze sa moze stat ze sa vobec nepodari, mali sme asi zacat uz ovela skor, teraz uz nemam ziadne starosti, len chodim do roboty tak nemyslim na nic ine... a v okoli maju vsetky moje zname uz deticky, tak je to take zvlastne ked odidu od nas a byt je zrazu prazdny, plny ticha 😨
@azzura ahaaa..tak drzim paste,nech uz coskoro volaju 🙂 soja pomohla prvykrat,teraz neviem,ci mi to praveze nerozhodila...a ja som pochopila,len som si srandicku spravila 😉
@mattuliatko30 tak bolo by fajn,aby uz daco rozumne povedal 😒 drzkaj sa...a daj vediet!
@zelovocka tak tak..no ja mam teraz oddychovy mesiac..ale aby som priblizne vedela,odmerala som www.fertilityfriend.com ...a idem spravit ovu testik este dnes,ze co ukaze..vcerajsi a predvcerajsi mam v albume pokracovanie...

@tanickaskorokubikova ahoj aj ja mam nejako v mojej hlavicke zafixovane ze na prvykrat sa musi podarit....tak uvidime a ked nie tak na druhy urcite, drzim palce nech sa podari na druhykrat