icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

tanickaskorokubikova
11. okt 2012

@t1na no tak to uz budes kazdu chvilu vediet 🙂 drzil palce 🙂

zelovocka
11. okt 2012

@nelabela odkedy meriaš? teraz prvý cyklus? veď to je normálne, tie "malé výkyvy". teplota sa zásadne zmení až po ovu 😉

nelabela
11. okt 2012

@zelovocka
no meriam 3 cyklus, a mam do ovu 36,4 alebo 36,5 a potom ked som si otestovala ovu, tak mi aj na druhy den vysla teplota 36,7 a taka bola az kym neskoncil menzes. (dufam ze som na tom ovu teste spravne kukla tie 2 ciarky)

zelovocka
11. okt 2012

@nelabela tak to máš úplne v pohode 🙂 už len aby sa stal ten "zázrak" 😉 🙂

zelovocka
11. okt 2012

@christie12 držím palce, nech mešká, hnusoba, nech sa niekde zamotá a ani nepríde 😀
ja mám práve dilemu, či mám ešte merať počas celej LF, alebo zmerať až 12DPO, neviem sa rozhodnúť 😕
zajtra ešte asi zmeriam a potom uvidím.

nelabela
11. okt 2012

@zelovocka
tak duuufam, budem testovat aj teraz. minule som mala ovu na 18 DC

nelabela
11. okt 2012

@zelovocka
preco az 12 DC?

nelabela
11. okt 2012

ok, idem ja
zajtra sa dozviem, ci je vsetko ok na preventivke 🙂

zelovocka
11. okt 2012

@nelabela nie 12DC, ale 12DPO 😉 no aby som sa zbytočne nestresovala, odmeriam až ku koncu cyklu. veď viem, že do ovu sme sa trafili, tak už len čakať.
tak potom napíš, ako si dopadla, dúfam že všetko bude ok 🙂

christie12
11. okt 2012

@zelovocka no bodaj by 🙂
tak ak ta to stresuje, zmeraj az ten 12 DPO, aj tak by mala byt teraz stale rovnaka a klesa pred ms a ked merias tak vies kedy priblizne....

franzziska
11. okt 2012

@mistisa nie moja

mistisa
12. okt 2012

@franzziska hm a to je ako mozne? piotom si myslis ze na teba kaslem 😒

mistisa
12. okt 2012

krasne ranko koceny.ako sa mi tu mate? babenky mala otazocka. vcera som mala cely den pichanie na pravom vajku.docela intenzivne. neviete mi povedat co to mohlo byt? dnes som 10 DC. hm.dakujeeeeeem. a vy ako ? co nove? 😉 😉 😉 😉

zelovocka
12. okt 2012

@mistisa ahojky 🙂 asi sa pomaly chystá ovula? vaječník sa prebúdza 😉
jaaa som 4DPO, tak už len čakám... http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka

zelovocka
12. okt 2012

@christie12 no ešte som odmerala 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
nejako som nemohla odolať tomu teplomeru 😅 ty sa máš ako?

mistisa
12. okt 2012

@zelovocka nooo tak budes na cakacke co? no bodaj by si mala pravdu moja to by bol zazrak.zazrak uz je len to ze mrcha prisla sama 🙂 no ved sme vcera s mm radsej poistili a dnes bezim kupit ovu testiky a uvidime co vide 🙂 snad len dobre. 🙂 uz nech je po cakacke ze? skoda ze sa to neda skor zistit ze? takto dlho sa musi cakat. 😠

zelovocka
12. okt 2012

@mistisa ano ano, už som na čakačke, moja. ešte vyše týždňa vydržať, to je o nervy 😅
tak určite daj vedieť, čo vyšlo, ako testík, jasné? som na teba zvedavá 😉 asi sa tvoje telo uráčilo prebudiť, keď aj mrcha sama došla, a teraz žeby ovu? no paráda 🙂
a si doma chorá? sa mi zdá, že si to včera písala.

septembrovci
12. okt 2012

ahojte 🙂 aj ja som prvosnazilka 🙂 Velmi tuzime po babatku, tak dufame, ze sa nam to v najblizsich mesiacoch podari. 🙂

nelabela
12. okt 2012

ahojte, dnes som bola u toho doktora, spravil mi ster na cyto a pozrel tie hormonalne testy co mi robil pred pol rokom a vsetko bolo ok. robil mi aj sono vnutorne a vo vajecnikoch sa mi robia male folikulz, nie jededno normalne velke vajicko, ale male. yzda sa mi yze to nazval PCO, nejake polyciklicke. ale ze ovulacia moze normalne prebiehat.

takze uz som mala slzy v ociach...v utorok mi este nejakz jeden hormon ide vzsetrit, co sa posiela do bratislavy a uvidim.takze som taka smutna a sklamana. ten duphaston mi uz nedal, mala som ho pol roka, ze uvidime ako sa mi telo bude chovat. takze nic moc... neratam s tym, ze sa mi podari tak lahko otehotniet emoticon

mistisa
12. okt 2012

@zelovocka no moja budem ti drzat palceky aby sa podarilo konecne 🙂 dufam ze tento mesiac je vas stastny 🙂 hej hej som chora ☹ ale tak troska mi je lepsie uz 🙂 dufam ze to vide no uvidime ale nejdem sa na to viazat len sa chcem odsledovat ked sama mrcha dosla a ked nic teraz tak nic opat do konca roka 🙂 😉 😉 😉

mistisa
12. okt 2012

@septembrovci ahojko ahojko vitam ta medzi nami snazilkami 🙂 budem drzat palceky aby ste nemuseli dlho cakat 🙂 😉 😉 😉

mistisa
12. okt 2012

@nelabela ahojko ahojko. no to su polycysticke vajecniky aj ja ich mam. ☹ ale je viac druhov tychto vajecnikov takze nevesaj hlavu.neboj nic mozno lieky zaberu 🙂 a laparoskopiu ti nespominal?

zelovocka
12. okt 2012

@nelabela moja, nevešaj hlavu. s polycystickými vaječníkmi môžeš otehotnieť! akurát to MOŽNO bude trvať trošku dlhšie jak úplne zdravej babe, ale nie je to žiadny neriešiteľný problém! 😉 🙂

zelovocka
12. okt 2012

@mistisa ďakujem, si zlatá 🙂 tak uvidíš, potom nebud prekvapená, keď ta bude celé podbruško bolieť, ja som teraz mala takú bolestivú ovulu, že hrúúúza. 😕 držím palčoky! a idete v zime na IUI, či aký máte plán? 😉
a pekne sa lieč, buď v teple a oddychuj 🙂

zelovocka
12. okt 2012

@septembrovci ahojky, vitaj a nech sa čoskoro podarí 🙂 už berieš aj nejaké vitamíny pre budúce mamy?

nelabela
12. okt 2012

@mistisa
viac druhov? no budem si to muset nastudovat...
nie zatial nic nespominal, povedal ze4 mesiace je malo a ze uvidime ako ten test

nelabela
12. okt 2012

@zelovocka
an nevravel o ziadnej liecbe ani nic. tak uvidim

zelovocka
12. okt 2012

@nelabela a nevieš aký hormón ti chce vyšetriť? robil ti kompletný horm. profil už niekedy?

nelabela
12. okt 2012

no kompletnz robil pred pol rokom, teda mzslim ze kompletny, asi ano. a povedal ze tam je vsetko v poriadku tak neviem preco to sono hentak ukazuje... nezapamatala som si ten hormon, skusim to najst na nete

zelovocka
12. okt 2012

@nelabela nebude to progesterón? ked si mala Duphaston... tak ak ti beží každý (alebo aspoň takmer každý) cyklus ovulácia, to je ešte ten najlepší prípad pri PCO.