icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dasiacik
14. okt 2012

@katka2309
Ahojky 🙂 My sa snažíme 4 mesiace,kyselinu listovú som začala brať cca.pred mesiacom.Absolútne ju nepríjmam v strave(papám strašne málo listovej zeleniny,ovocia,celozrnných výrobkov,fazuľu,šošovicu,hrach a pečeň vôbec) a podľa toho čo som o nej čítala,aké je dôležité príjmať ju pred plánovaním tehotenstvom a najmä v prvom trimestri,tak mňa osobne to presvedčilo 🙂 Papala som 1 tabletku denne prvé dva týždne,ale teraz som začala 2 krát denne.Rozhodnutie je len na Tebe 🙂

zoescott
14. okt 2012

@septembrovci @mistisa Ahojte, no my sa snazime uz od minuleho roka od novembra 🙂 mam problem s nepravidelnou menstruaciou, takze to riesime a cakame, kedy sa zadari 🙂

septembrovci
14. okt 2012

@zoescott ahoj, aj ja mam nepravidelnu menstruaciu, chvilku to necham na prirodu a ak to nepojde, tak to tiez zacneme riesit...dnes rano som si robila test a mam tam ducha- pozri u mna v albume, vsetky baby tvrdia ze je to fazulka, mne sa ale nechce verit ze by to vyslo takto rychlo... 🙂

septembrovci
14. okt 2012

@katka2309 vitaj, aj ja som tu nova... ja uzivam kyselinu listovu 🙂

zoescott
14. okt 2012

@septembrovci skus si zajtra spravit este jeden, mozno to bude uz lepsie 🙂 drzim silno palceky 🙂

septembrovci
14. okt 2012

@zoescott dakujem moc, urcite skusim, dufam, ze bude uz silnejsia....

zoescott
14. okt 2012

@septembrovci no potom napis nech sa mozeme tesit

septembrovci
14. okt 2012

@zoescott jasne, to urcite napisem, dufam, ze sa budeme tesit 🙂

misselin
14. okt 2012

@dasiacik ahoj ja ked som bola s mm na spermiograme tak som mala ist s nim aj do miestnosti aspon si uzijete srandu ale z 5 min bol hotovy 😀

jesika26
14. okt 2012

@septembrovci mojko, duch ako vyšitý, joooj, teším sa aj za teba, o dva dni testni znovu
Ja na 35 DC mám takýto výsledok. Ináč je mi hrozne zle, neskutočne ma bolia kríže, nechutenstvo a to som najvačší pažravec

dasiacik
14. okt 2012

@misselin
Takže,môžem s ním ísť? 😀 Nieje to nič nezvyčajné,keď to navrhneme lekárovi? 😀 Nerada by som sa ocitla v trap situácií 😅

septembrovci
14. okt 2012

@jesika26 jeeeej super!!! takze ty mas jasne // ! Supeeeeeer, blahozelam! to si si robila dnes, ci uz skor? ja mam na 29DC takehoto dusika 🙂 dufam, ze este zosilneje!

jesika26
14. okt 2012

@septembrovci dakujeeem. To som si robila dnes na 35 DC, ale robila som si aj v piatok, to bol 33 DC a bol o polovicu slabší, takže tebe to vyšlo akurát, počkaj 2 dni a potom daj výsledok 😀 😀 😀 . Hlavne sa nenerváč, aby si si nenarobila zle 😉

misselin
14. okt 2012

@dasiacik neboj mozes ist s nim normalne oni ti povedia ze moze ist sam alebo aj ty s nim 😀 takze ziaden strach

septembrovci
14. okt 2012

@jesika26 ja sa len tesim, nervozna nie som 🙂 to je super, ze ti to takto pekne ukazalo, uprimne sa moc tesim s tebou!

dasiacik
14. okt 2012

@misselin
Fúha,tak to som si vydýchla 🙂 Mojko to akosi nemohol predýchať,že by musel ísť sám a "užívať si sám so sebou" a aj mne to prišlo také... 😝
Ďakujem.A vy sa už ako dlho snažíte? 🙂

misselin
14. okt 2012

@dasiacik neboj mozes ist s nim normalne oni ti povedia ze moze ist sam alebo aj ty s nim 😀 takze ziaden strach 😉

misselin
14. okt 2012

@dasiacik no ved ja som mojho do toho netlacila vobec povedal zavolaj ja pojdem ale nechcel tam dlho cakat lebo uz ho chytala panika 😀 moja my uz 4 roky a vy??

jesika26
14. okt 2012

@septembrovci ja som si včera zmerala skoro ráno o 6tej pred vstaním aj bazálnu teplotu a tá bola 37,2, takže som vedela, že to nie je klam. Aj ja sa teším, lebo som o 6 rokov staršia od teba, čo je už najvyšší čas, doteraz bola prednejšia kariéra 😒

dasiacik
14. okt 2012

@misselin
Ja ho,samozrejme,tiež do ničoho netlačím,to určite nie! 🙂 On dokonca s tým prišiel sám,ešte sa ma aj pýtal,či niesú nejaké testy na zistenie plodnosti u muža.Také čo sa dajú kúpiť v lekárni.Že si pôjde kúpiť 🙂
My zatiaľ len 4 mesiace,ale nikdy sme nepoužívali ochranu,skôr sme si dávali pozor,ale aj to bolo také všeliaké...Ale,oficiálne sa snažíme teda len od leta,no,veľakrát si vravím,že keby bolo všetko OK,tak tá jedna šikovná spermia by sa už dávno našla...A tak 😒 Vy máte za sebou už aké vyšetrenia,ak sa môžem spýtať?Po akej dobe snaženia ste to začali riešiť?

dasiacik
14. okt 2012

@katka2309
A ešte niečo-čítala som samé chváli na FEMIBION 800.Doteraz som užívala kyselinu listovú super,ale pôjdem si kúpiť toto,zdá sa mi to lepšie.Prečítaj si niečo o tom a porozmýšlaj.Napr.http://www.femibion.sk/femibion-800.php
🙂

mirkamirkaa
14. okt 2012

@jesika26 gratulujem a dufam, že čoskoro aj jauvidim taketo // čiarky.

jesika26
14. okt 2012

@mirkamirkaa neboj sa, určite uvidíš, ja som s týmto ani nepočítala, kedže som nemala ovuláciu počas sexíku, ale asi potom došla, teda určite 😀 😀 😀

mistisa
14. okt 2012

@jesika26 jeeeej micik to je viac nez jasneeeee 😉 gratulujeeeeem moc.
@septembrovci a u teba je krasny dusik kedy si robila testik? 😉 popredu nebudem gratulovat ale mooooc drzkam palceky nech krasne silnie 😉

septembrovci
14. okt 2012

@mistisa dakujem, tesik som si robila dnes rano. je to 29DC ale navsteva mi zatial nemeska, ja mam dlhsi cyklus 🙂 skusim testik zajtra 🙂 snad to uz da jasnejsiu odpoved.

jesika26
14. okt 2012

@mistisa dakujem krásne, ku gynek idem až na další týžden, tak dufam, že bude všetko v poriadku

mistisa
14. okt 2012

@septembrovci no skus zajtra alebo pozajtra 😉 HCG stupa kazfy druhy den 😉 drzkam palceky moc moc. 😉
@jesika26 urcite bude neboj.daj potom vediet oki? Budem cakat 😉

septembrovci
14. okt 2012

@mistisa myslim, ze skusim aj zajtra aj pozajtra lebo budem netrpezliva 🙂

mistisa
14. okt 2012

@septembrovci nooo to ti verim. Ja by som aj poobede robila ako sa poznam chachacha 😉

artep87
14. okt 2012

tak ahojte babulky, včera som to rano nevydržala a robila som si testík o pol 6 rano než som šla do práce, a boli tam dve palice // :DDD test som robila na 14 den meškania,
@septembrovci ahojky, tiež mi vyšiel takýto testík na 8 den meškania, a bolo to vidieť este menej len ked som to natočila na svetlo, ale mala som pocit, že si to namýšlam, ale je to tam. tak držím palčeky aby ti aj tebe ukazalo dve// :DD