Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa verim ze rano uz bude jasne co a ako 🙂
@artep87 jeeej velmi pekne dakujeeeeem, dufam, ze tam budu // 🙂
@jalaura dakujem, zatial si neplanujem merat BT ani ak by to teraz nevyslo... chvilku to necham tak a az ak by to neslo, potom 🙂
@septembrovci takze ako vidim - mas to nadejne - tak drzim palceky nech su jasne //
@jalaura velmi moc dakujem 🙂 dufam, ze uz o par dni budu //
@septembrovci dakujem....od dneska aj ja 🙂 citala som same dobre veci o nej....tak uvidime 😀
Ahojte babulky, Lenn , sunshine..... ako sa mate? Chodite sem este? Dlhsie som tu nebola. Ja som prave v strede cyklu, citim sa akoby ovu ale robila som si prvy krat ocu testy pred dvoma dnami na 14DC a dnes na 16DC, cyklus mavam pravidelny 30dnovy. Oba testy mi vysli negativne, som z toho taka kadejaka ako to ze aa citim tak akoby som mala plodne dni, teda vzdy som si myslela,ze ked sa takto citim plodne dni mam ale testy nic, to co toto... neviete mi porasit? Mam skusit dalsi test zajtra, pozajtra?
Ahojte babulky....chcela som sa opytat ake mate skussenosti po vysadeni dlhodobo uzivanej - aj ked nizko - ale hormonalnej ATK? Ja mam migreny a teraz aj bolave brucho....a to som este iba 9 dc? nejake typy? 😉
@zelovocka ahoj moja ako sa mas? co teplotka? ja som bola cez vikend u nasich mamina mala 60 ku a brat tiez narodky tak sme trochu oslavovali. ty co si porabala?
@christie12 ahoj cica 🙂 no teplotku ti nepoviem, lebo som sa rozhodla pár dní nemerať - tieto teploty nie sú až také dôležité. zmeriam až v piatok/sobotu a ak budem hore, tak skúsim test 😅
tak ste mali peknú rodinnú oslavu, a my tiež 🙂 svokra mala narodky a švagriná meniny... a boli sme aj v lese, s kamoškou venčiť jej psíka... potom nejaké nákupy, prala som a taaak, nič extra.
ako sa cítiš? pozoruješ sa? 😉 😀
@katka2309 ahoj, ja som užívala, ale dosť dávno, ATK s vyššími dávkami, kvôli pleti. po vysadení som sa cítila oveľa lepšie, akurát som mala pár mesiacov otrasnú pleť, vyrážky a tak 😉 treba vydržať, sledovať si pitný režim, a že ťa bolí brucho, to môže byť známka toho, že telo sa prebúdza k životu 😉 na migrénu odporúčam hlavne masáž krčnej chrbtice od dobrého profesionála. všetky stresy, hormonálne výkyvy a zlé držanie tela sa totiž odrazia na krčnej chrbtici tak, že ti stŕpne šija a prejaví sa to napr. aj migrénou. tak držím palce!
@zelovocka takze pekny vikend 🙂 my sme tiez boli na prechadzke..
ani nie, ale myslim na to 😀 a vcera ma zacali boliet prsia ale len okolo bradaviek.. do ms mam este tyzden.. v sobotu som mala kvapku krvi (to sa neda nevsimnut si) 😀 a vlastne od soboty rana ma bolelo brucho ako tesne pred ms..do vcera vecera a dnes uz nic iba prsia a trochu tlak na pravo... cecky ma nezvyknu bolievat.. mozno mi uz z toho hrabe 😀 a ty ako? co pozorujes ty? 😀
@christie12 jej ale tá kvapka krvi môže byť dobré znamenie 😉 býva to pri uhniezdení, približne 5 až 10 dní po ovulácii.
mňa prsia bolia vždy, myslím tak týždeň aj skôr pred MS. teraz ma bolia aj bradavky, čo teda nemávam. najprv som myslela, že to keď ma chlap tak dobre pomačkal, že z toho ich mám podráždené, ale trvá to... podbruško ma pobolieva každú chvíľu, ale ZAKAZUJEM si nahovárať 😀 😝
@zelovocka ved ja viem! ale nechcem si nic nahovarat , budem sklamana... no vidis aj teba bolia bradavky ! a mne sa parkrat v sobotu hlava zatocila doobeda v obchode a velmi ma bolelo podbrusko, vecer ta kvapka... ja neviem, uz sa asi moc pozorujem pomooooc ☹
a inak sa citis ako?
@christie12 inak sa cítim jasné že v pohode, ešte je príliš skoro na "príznaky". ale tie bradavky, to sa nedá necítiť 😅
na druhej strane, ak by sme boli tehotné, tak budeme tehotné aj s tým pozorovaním, a ak to nevyšlo, sklamané budeme tak či tak - či sa budeme pozorovať, alebo nie 😝
@moonica Ahoj Mon, no ja s ovu testy nemam moc skusenosti, ale urcite by som testovala aj dnes aj zajtra... mozno mas ovu na 16ty den-17ty... to kludne moze byt. Takze urcite testuj, aspon si odsledujes vlastne telo. Mozno citis predpripravu na ovu 🙂 Takze nebud zmatena, to ti len pomoze otvorit oci a teda hlavne sa snazilkuj 🙂
Moj pripad bol taky... ze 12eho, 13eho sme mali sex, 14 NIC (podla mna bola ovu), 15,16 sme mali sex a vies jak to dopadlo 🙂 tak skusaj, nech si uz medzi nami... mozno to mas fakt len trosku posunute..
@zelovocka jasne ze je este skoro 🙂 stale si to hovorim.. ja neviem ale stale si niekde v duchu myslim, ze to nevyslo..
@christie12 nooo podľa tej tvojej kvapky krvi to veru skôr mohlo vyjsť 😉 veľmi ti to želám! 🙂
ja netuším, či nám to vyšlo, ale chcela by som, bolo by to super 😵
ahojte zlatíčka, dávno som tu nebola, tak bude to dievčatko, všetko si už pripravujeme,postieločka domka, monitor dychu tiež , taška plná ružového oblečenia 🙂 ešte do porodniece pobaliť . Už aby ste to tiež zažili. Zo srdiečka vám to všetkým prajem🙂
@zelovocka mooja aj ja ti to velmi zelam (som tu pisala a nezobrazilo sa ), budeme sa o tyzden tesikovat a tehulovat spolu 🙂
a kedy budes testovat? ktory dpo si?
@moonica no tak to si mi dala dobrú otázku 😀 , moj názor je ten, že som ešte ovu nemala, lebo som si robila 3 dni po sebe a vždy tá druhá čiarka bola o polovicu svetlejšia, to bolo na 11,12,13DC, sexíkovali sme na 13DC a ovu došla neskor a dáky bojovník to tam vydržal a mám // 😀 😀
@christie12 no nejaká som nedočkavá, tak skúsim v piatok testnúť, a potom ešte v sobotu.
testíky mám doma tuším 3 ks, tak ma svrbia ruky 😀 také lacné, Pepino, mali akciu v DM, 2 ks za 1,19 € a ešte jeden som mala, tak dokopy tri. ty by si kedy chcela testnúť?
teraz som len 7DPO, to by nič nebolo vidno.

@septembrovci No ano, niekto to ma bez snazenia a niekto si na to musi trosku pockat...ja som nad tym tiez rozmyslala vela a hlavne ked som videla deti...🙂... Ale v poslednej dobe ma naplnil taky pokoj ze dietatko samo vie kedy chce prist...a stresovanim a rozmyslanim to asi neurychlime. Viem ze ked je tuzba tak to ide omnoho tazsie- nemysliet na to ale v podstate je to to jedine co mozme robit - snazit sa a potom to uz nechat na neho ci sa rozhodne medzi nas prist!!! No ked sa to nepodarilo hned na prvy krat - bola som velmi sklamana - lebo som si to predstavovala velmi jednoducho a ani som nerozmyslala nad tym ze by to nemalo vyjst ale nevyslo a potom som si uvedomila ze vlastne som sa viac sustredovala na moje tuzby ako na tuzby mojho "dietatka"...a tak to nema zacinat - teda som si uvedomila ze tak by pekny vztah nemal zacinat... tak som zmenila trosku myslenie a tym sa aj upokojila... no uvidime ako to vsetko pojde...drzim palceky...a ako hovoris - ak vas to az tak nesuri tak sa koli tomu nemeraj (mozno len pre poznanie svojho tela a cyklu) uzivajte si jeden druheho a z toho vznikne to co vzniknut ma🙂...no uz som sa moc rozpisala 🙂..