Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zelovocka ja skusim vydrzat az do ms, co sa mi asi nepodari ako sa poznam, ale aspon to skusim 😀 ja som 8DPO tiez by nebolo nic vidiet.. skusim byt trpezliva.... 😀 😀
@christie12 ja by som to možno aj vydržala do termínu MS, ale mm cestuje preč, tak nech odchádza s výsledkom 😉
@christie12 ahooj, tak ja som mala bolesti v podbrušku skoro od začiatku a prsia ma boleli hneď po ovu až do teraz 36DC a na testíku mám //, držím palce, vyjde to nebooooj 😉 . A tak ako napísala zelocka, aj ja som sa pozorovala a už mi z toho pekne hrabalo, aj som sa bála ist na vécko, aby som tam nezistila, že mi došla mrcha 😠
@sunshine5 ahoooj, gratulujeeem, 😀 kedy si išla prvý krát na gyndu ked si zistila, že si tehu???
@moonica ahooj mojka...ufff....tak ja s ovu testami nemám vôbec skúsenosti....ja som to nepraktizovala....ale ak ich máš v zásobe tak testuj 🙂 možno máš ovu neskôr.... 😉 Držím palce....budúci mesiac si s nami 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja sa mám celkom fajn...v stredu idem k dokymu....a je mi tak bleee. ☹ ☹ ☹
@christie12 len počkaj do menštruácie, už len kvoli tomu, aby si nebola sklamaná, aj ked budeš tehu, ale určite ti neukáže testík skôr //, mám to odskúšané. A ako sa cítim? Je mi zle od žalúdka, nemám chuť do jedla 😠 a to som neskutočný pažravec, pobolieva ma v podbrušku, ale je to iná bolesť ako pred mrchou, nič nevládzem, sem tam bolesť hlavy, no ja som chytila hádam všetko negatívne 😀
@zelovocka ahoj aj mna strasne boleli bradavky minuly týžden aj podbrusko teraz som 37DC meská mi 5-6 dni lebo mam dlhší cyklus, brucho ma stale boli ako na MS a stale nic, dnes som sirobila test a je negativny.
@mirkamirkaa ☹ tak skús ešte pozajtra test, niektorým babám neskôr ukáže //
bradavky ťa zvyknú bolieť bežne?
@moonica 🙂)) No zachvilku uvidis aj inu druhu ciarku... 🙂 tak len testuj, asi to mas len trosku posunute, takze testuj... nech vies ten spravny cas... po pripade si pokukaj ine baby nejake fotecky aby si vedela a naucila sa, kedy je ten spravny cas 🙂 Ja sa citim uplne normalne, nebyva mi zle, nic... trosku viac byvam unavena vecer, ze odpadnem aj o 20,30 ale inac pohoda... a dokymu som uz pisala, ze sa chcem objednat, tak cakam uz len na jeho termin. a ked chces, tak sa podel s nami s tvojimi testikmi a nebudes na to aspon sama 🙂
@jesika26 ano viem, pockam, ved ak ma prist, tak pride a nic s tym nespravim 🙂
mooja beriem vsetky tvoje priznaky 🙂
neboj, to prejde a babo v brusku bude spokojne rast 🙂
@moonica Nooo, ja by som tak tiez spravila... dnes si daj pauzu, je to asi v zaciatkoch 🙂 a zajtra pozajtra to musi vyjst 🙂 a nezabudaj, ze spermosky vedia zit aj 3-4 dni 🙂 Perfisne, si to vymyslela... 🙂)) Len tak dalej... 🙂 a hned budes so mnou v tom 🙂
Jeeej, dakujem kraaasne... 😎 ty si take moje sunshine 🙂
@zelovocka nebolia ma práveže nikdy ale teraz ma strašne boleli na dotyk, aj tak všeobecne ma boleli, alebo mam test zly alebo mi prepína už načisto z toho
@t1na ahoj tak ako? priznaky alebo testik?

@ivnik ďakujeme, a vám nech to zbehne rýchlo a čo najlahší pôrod želám, nech si môžeš maličkú konečne poovoniavať 😉 😵