icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

zelovocka
15. okt 2012

@ivnik ďakujeme, a vám nech to zbehne rýchlo a čo najlahší pôrod želám, nech si môžeš maličkú konečne poovoniavať 😉 😵

christie12
15. okt 2012

@zelovocka ja skusim vydrzat az do ms, co sa mi asi nepodari ako sa poznam, ale aspon to skusim 😀 ja som 8DPO tiez by nebolo nic vidiet.. skusim byt trpezliva.... 😀 😀

zelovocka
15. okt 2012

@christie12 ja by som to možno aj vydržala do termínu MS, ale mm cestuje preč, tak nech odchádza s výsledkom 😉

jesika26
15. okt 2012

@christie12 ahooj, tak ja som mala bolesti v podbrušku skoro od začiatku a prsia ma boleli hneď po ovu až do teraz 36DC a na testíku mám //, držím palce, vyjde to nebooooj 😉 . A tak ako napísala zelocka, aj ja som sa pozorovala a už mi z toho pekne hrabalo, aj som sa bála ist na vécko, aby som tam nezistila, že mi došla mrcha 😠

@sunshine5 ahoooj, gratulujeeem, 😀 kedy si išla prvý krát na gyndu ked si zistila, že si tehu???

lenn1101
15. okt 2012

@moonica ahooj mojka...ufff....tak ja s ovu testami nemám vôbec skúsenosti....ja som to nepraktizovala....ale ak ich máš v zásobe tak testuj 🙂 možno máš ovu neskôr.... 😉 Držím palce....budúci mesiac si s nami 🙂 🙂 🙂 🙂 Ja sa mám celkom fajn...v stredu idem k dokymu....a je mi tak bleee. ☹ ☹ ☹

misselin
15. okt 2012

@dasiacik no ja som to podla lekarky zacala riesit iba teraz tennto rok a je ozaj super posielama na vysetrenia dava my tabletky a tak som s nou spokojna dufam ze sa nam uz konecne zadari 😅

christie12
15. okt 2012

@zelovocka dufam,ze s pozitivnym 🙂

@jesika26 moja ani "nestras", ja sa snazim zostat pri zemi , ale po tvojich slovach mam chut ocurat ten test hned teraz 😀 😀 kiezby si mala pravdu.. 🙂 a gratulujem k palicaaam, ako sa citis?

sunshine5
15. okt 2012

@jesika26 No chcela by som ist tento tyzden. Uz som aj pisala dokymu, tak cakam na sms s terminom. 🙂

jesika26
15. okt 2012

@christie12 len počkaj do menštruácie, už len kvoli tomu, aby si nebola sklamaná, aj ked budeš tehu, ale určite ti neukáže testík skôr //, mám to odskúšané. A ako sa cítim? Je mi zle od žalúdka, nemám chuť do jedla 😠 a to som neskutočný pažravec, pobolieva ma v podbrušku, ale je to iná bolesť ako pred mrchou, nič nevládzem, sem tam bolesť hlavy, no ja som chytila hádam všetko negatívne 😀

dasiacik
15. okt 2012

@misselin
Aj ja chcem takú doktorku 🙂

mirkamirkaa
15. okt 2012

@zelovocka ahoj aj mna strasne boleli bradavky minuly týžden aj podbrusko teraz som 37DC meská mi 5-6 dni lebo mam dlhší cyklus, brucho ma stale boli ako na MS a stale nic, dnes som sirobila test a je negativny.

zelovocka
15. okt 2012

@mirkamirkaa ☹ tak skús ešte pozajtra test, niektorým babám neskôr ukáže //
bradavky ťa zvyknú bolieť bežne?

moonica
15. okt 2012

@lenn1101
@sunshine5 lenn ako blw ti je, uz ti zacina byt zle? Sunshine a u dokyho si uz bola? Uz sa citite inak babulky? Ako sa mi mate? Teraz mi ovu test ukazal slabu druhu ciarku, mozno sa to blizi. Ja som vobec prvy krat videla na hocijakom teste orvy krat nejaku druhu ciarku :D

sunshine5
15. okt 2012

@moonica 🙂)) No zachvilku uvidis aj inu druhu ciarku... 🙂 tak len testuj, asi to mas len trosku posunute, takze testuj... nech vies ten spravny cas... po pripade si pokukaj ine baby nejake fotecky aby si vedela a naucila sa, kedy je ten spravny cas 🙂 Ja sa citim uplne normalne, nebyva mi zle, nic... trosku viac byvam unavena vecer, ze odpadnem aj o 20,30 ale inac pohoda... a dokymu som uz pisala, ze sa chcem objednat, tak cakam uz len na jeho termin. a ked chces, tak sa podel s nami s tvojimi testikmi a nebudes na to aspon sama 🙂

christie12
15. okt 2012

@jesika26 ano viem, pockam, ved ak ma prist, tak pride a nic s tym nespravim 🙂
mooja beriem vsetky tvoje priznaky 🙂
neboj, to prejde a babo v brusku bude spokojne rast 🙂

misselin
15. okt 2012

@dasiacik no ja som ju tiez dlho hladala a je strasne dobra opyta sa ta na vsetko ked niecomu nerozumies staci sa jej opytat no skvela 😀

moonica
15. okt 2012

Ovu test spred hodiny. Takze sex sme mali vcera aj predvcerom. Dnes dam pauzu a milovat sa budem zajtra rano a na obed urobim dalsi ovu test alebo co odporucate? Sunshine si moj poklad, to ja som ti pred tyzdnom zase srdeeenko dala

dasiacik
15. okt 2012

@misselin
To kde také majú? 🙂

misselin
15. okt 2012

@dasiacik moja na Orave 😉

sunshine5
15. okt 2012

@moonica Nooo, ja by som tak tiez spravila... dnes si daj pauzu, je to asi v zaciatkoch 🙂 a zajtra pozajtra to musi vyjst 🙂 a nezabudaj, ze spermosky vedia zit aj 3-4 dni 🙂 Perfisne, si to vymyslela... 🙂)) Len tak dalej... 🙂 a hned budes so mnou v tom 🙂

Jeeej, dakujem kraaasne... 😎 ty si take moje sunshine 🙂

dasiacik
15. okt 2012

@misselin
Na Orave dobre,na Orave zdravooo 🙂

misselin
15. okt 2012

@dasiacik no veru tak som rada ze tu byvam nesla by som za nic byvat dole na dolniaky akosi ma to tam nebavilo a tu vyrastam od narodenia tak som zvyknuta na kopy snehu juchuuuuuuu uz by mohol prist 😀 a odkial si ty

mirkamirkaa
15. okt 2012

@zelovocka nebolia ma práveže nikdy ale teraz ma strašne boleli na dotyk, aj tak všeobecne ma boleli, alebo mam test zly alebo mi prepína už načisto z toho

dasiacik
15. okt 2012

@misselin
Trenčiansky kraj 🙂 Aj ja mám rada sneh,ale len tak spozs
okna 🙂 Popíjať dobrý čajík pri krbe s mojím drahým 🙂
A dúfam,že tento rok to stihnem ešte aj s aspoň maličkým
tehotenským bruškom 🙂 A aj ty,samozrejme 🙂

jesika26
15. okt 2012

@sunshine5 ja pojdem asi na další týždeň, nieže ma doktorka zdrbe, že čo tam tak skoro chcem 😀

sunshine5
15. okt 2012

@jesika26 a nemozes sa jej ozvat, ze termin poslednej menstruacie si mala vtedy, kedy by bolo najlepsie prist?

jesika26
15. okt 2012

@sunshine5 aha, tak toto ma nenapadlo, ale už som volala, že mám dojsť vo štvrtok, urobí mi sono a na krv až v 9 týždni, nechápem prečo tak neskoro 😲

sunshine5
15. okt 2012

@jesika26 Tak v tomto ti neporadim... 🙂 ja dufam, ze ten moj mi odpise coskoro... a co mi budu brat, to vobec netusim 🙂

tanickaskorokubikova
15. okt 2012

@moonica
@sunshine5
@lenn1101 jeeeej ahojte kocky ako sa mi vsetky maaate? 🙂 Konecne nejake zname tvare po dlhsej dobe, sunshine a lenn ako tehulkujete? uzivate si to? Moon my dve snazilkujeme dalej ? dufam ze uz tento mesiac nam to vyjde 🙂

tanickaskorokubikova
15. okt 2012

@t1na ahoj tak ako? priznaky alebo testik?