icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

t1na
15. okt 2012

@tanickaskorokubikova mrcha dosla :( tak snad na druhy krat..drzme si palce

t1na
15. okt 2012

@tanickaskorokubikova ty uz pokracujes v snazilkovani ?

tanickaskorokubikova
15. okt 2012

@t1na no uz pomalicky aj ked neviem ci nam to tento mesiac vyjde lebo manzel ide buduci tyzden na turne tak snaad dovtedy prebehne ovu 🙂 duufam ze ano 🙂

moonica
15. okt 2012

@sunshine5
@tanickaskorokubikova
@lenn1101 vy ste zlate babulky.... Sunshine tak sa idem snazit dnes ma pobolievaju vajecniky a viete co ma napadlo?
Pamatate ako sme si min.mesiac pisali, hlavne s LENN ako ma picha vovajecnikoch a nechapala som , ze tyzden po ovu, ze sa uhneizduje a viete co, to podla mna bola len ta OVU 😀 😀 takze akoze ja sa snazim dva mesiace a uplne zle, ako kralik sa milujem do 15DC a potom mam aj 4-5 dni pauzu ako nemam chut a prave v tej pauze som mala pravdepodobne ovu ? Neviem ci sa mam smiat ci plakat :D A;e riadne ma lavy vajecnik boli, mozno mi praskne folikul :D Ach babyyyyy slak ma trafi. Tanicka a ty ako ? Uz si po ovu ?

sunshine5
15. okt 2012

@moonica 🙂 Snazilkuj sa aj po ovu, to je jasne... ze treba aj vtedy... takze teraz to nepremeskaj a do tretice vsetko dobre 🙂 Len uplne nevyzmykaj manzela :D

mirkamirkaa
15. okt 2012

@moonica @t1na budte radi dievčatá, že aspon ste dostali MS ja osm 37 Dc a nič brucho ma boli už dvatýždne ako keby som mala dostat MS a stale nic, test negat. tak ja neviem co je to so mnou idem zajtra k dokine

moonica
15. okt 2012

@sunshine5 Ved prave toto... Preto chcem dnes pauzu ale nieze nieco presvihnem :(

lenn1101
15. okt 2012

@moonica jeeeej mojka......tak šup šup na to 😀 😀 😀 😀 síce keď si mala včera tak je dobré deň počkať....ono to není veľmi dobre každý deň....lebo sa nestihnú vytvárať kvalitné spermie 😉 my sme to praktizovali každý druhý deň po skončení ms.....tfuj tfuj tfuj aby to tentokrát vyšlo 😉

moonica
15. okt 2012

@mirkamirkaa a stalo sa ti , ze ju mas nepravidelnu alebo nechodila ? Ja mam vzdy pravidelnu na den, dva

lenn1101
15. okt 2012

@tanickaskorokubikova ahooj moja 😉 a tak máme sa ako tak....tehu nevoľnosti sa začínajú prejavovať...... 😒 už týždeň mi je tak ťažko.....3x sme navštívili wc, nemám chuť nič papať, lebo zo všetkého je mi na zvracanie.....fuuu.....ale ináč v pohodke..
ty ako pokračuješ tento mesiac? už máš po ms?

mirkamirkaa
15. okt 2012

@moonica vieš co ani neviem lebo do januara som brala HAK 8rokov bez prestávky, potom od januara do juna som mala pravidelnu ale 31 dnovú a od vtedy som mala vyvolávačku a zas nic tak neviem

t1na
15. okt 2012

@mirkamirkaa drzim palce nech je vsetko ok 🙂

moonica
15. okt 2012

Kokos babky ale mna ako picha v lavoma vajecniku cely den... ☹ Lenn ja viem, ze spermie vydrzia v tele par dni ale aj tak sa bojim, ze to presvihnem ak dnes sex nebudem mat. pomoc :D

dasiacik
15. okt 2012

@moonica
Aj mňa dnes pichá vo vaječníku celý deň 🙂 S tým rozdielom,že ja čakám mrchu 😀

dasiacik
15. okt 2012

@dasiacik
Mimochodom,tak ma napadlo-mohla by som mať ovuláciu 2dni pred očakávanou mrchou?To asi nehrozí,však? 😅

zelovocka
15. okt 2012

@dasiacik ovulácia zvyčajne býva 14 dní pred mrchou, ale môže to byť v zdravom rozpätí 12 - 16 dní pred MS 😉

dasiacik
15. okt 2012

@zelovocka
Áno,tiež som o tom presvedčená,že je to tak,aj podľa hlieniku 🙂 Len ma dnes bolel vaječník,tak len tak ma to napadlo.Bežne ma pred mrškou vaječníky nebolia.Som prechladnutá asi.

vavrenka
15. okt 2012

@dasiacik moze sa stat. ovulacia je sa moze posunut vplyvom stresov, hormonov atd.. a kocky s kratsim cyklom mozu mat bezne ovu dokonca ja pocas ms 😉

dasiacik
15. okt 2012

@vavrenka
Ja mám cyklus pravidelný každých 28-29 dní,ovulku podľa hlienu tak 12,13,14ty deň.No,zatiaľ nič z toho 😖

zelovocka
15. okt 2012

@dasiacik nemusíš byť prechladnutá, vaječníky sa bežne ozývajú pred MS, alebo môžeš byť aj tehotná 😉

christie12
15. okt 2012

@zelovocka ahoj moja, ako? ....som neodolala a bola som si kupit test 😀 😀 😀 ale pockam do nedele aspon 😀 inak uz ma bolia cele prsia..to je jak naschval lebo mba pred ms nebolievaju, ale este je skoro nie?

dasiacik
15. okt 2012

@zelovocka
Tehotná??? 🙂

moonica
15. okt 2012

@lenn1101
@sunshine5
@tanickaskorokubikova Babulky poradte ale fest ma boli ten vajecnik a citila som sa dost mokro, bola som na wc a mam cisto hlienik bielkovity najplodnejsi 😀 Koncim v praci 22:15 mam sa milovat vecer alebo mam pockat do rana, potom sa mozem najskor zas len zajtra vecer ked pridem neskoro z prace. Vcera sme sa milovali okolo 17tej, v sobotu rano o 9.

zelovocka
15. okt 2012

@christie12 ahoj cicuš 😉 akú značku testu si kúpila? všade tu píšu, že mamatest je naj.
ak vydržíš do nedele, budem ťa obdivovať 😀 ja dúfam že vydržím do soboty, to bude úspech 😅
tie prsia... to je taký klamlivý znak - môžu ťa bolieť aj v rámci PMS, aj keď si tehotná. ja to mám tak že bolia bolia bolia - potom prestanú, a cca o deň príde MS 🙄 tak bodaj by nám teraz nedošla, mrcha hnusná 😝

zelovocka
15. okt 2012

@dasiacik testík si neskúšala? 😉

dasiacik
15. okt 2012

@zelovocka
Cicka,nie.Ja testíky nemôžem robiť.Robila som raz po dovolenke plná nadšenia a očakávaní,takmer 100%tne presvedčená,že bude pozitívny.Už som si predstavovala ako to poviem drahému a ako sa budeme spolu tešiť,ako si poplačeme od radosti...Bola tam jedna čiarka...Bola som z toho hotová.To sklamanie už nechcem zažiť.Je to hrozné.Radšej si počkám na mrchu.

zelovocka
15. okt 2012

@dasiacik chápem ťa, každá máme svoju metódu 😉 tiež málokedy testujem, radšej počkám, ako sa to vyvinie.
ozaj a kedy máš nedostať mrchu?

christie12
15. okt 2012

@zelovocka bola som v dm-ke, tak som tam kupila tie pepino tie lacne...ja mamatest neviem nikde zohnat! ☹ skusim pozhanat ten a ocuram ten... vies co mas recht, tie prskaa mozu byt kludne PMS 😀 idem sa na to vyprdnut a prestanem sa sledovat jak sprosta 😀...ale aj tak dufam,ze mrcha nam nepride... 😉

dasiacik
15. okt 2012

@zelovocka
V stredu 🙂 Ale,už ani nedúfam,že by náhodou neprišla.Ja neviem čo mi je,kde je problém,ale akosi sa zmierujem s tým,že sami si asi nepomôžeme...
A ty ako?Kedy čakáš mršku? 🙂

zelovocka
15. okt 2012

@christie12 tiež mám Pepíkov 😀 a ak by sa tam náááhodou rysovala nebodaj nejaká druhá čárečka, tak si zoženiem ten mamatest, aj keby som mala polovicu Bratislavy bágrom rozrýpať 😝