Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zelovocka no ja ich neviem v ba zohnat...ked sa ti podari, mysli aj na mna 😀
btw. odkial si ak mozem byt zvedava?
@moonica ahoj aaale praveze to asi budeme musiet odlozit lebo v praci zle-nedobre beriem dovoenku a idem zhanat nieco ine, po siestich rokoch do certa, a zakon schvalnosti mi zacina ovulka dnes vytok ako vajecne bielko plno vela :((((((( uuuuaaaaa
Ahojte kočky, som tu nová, tiež prvosnažilka.. 🙂 Držím nám všetkým prsty nech sme skoro v tom!! 😉 🙂
@sunshine5
@tanickaskorokubikova sunshine tak ja to dnes urobim ak sa bude manzelovi chciet.... Pojdem nato takticky 😀
rozhodla som sa lebo ked to spravim vecer a pojdem spat, spermie zostanu dnu do rana a je to istejsie ako premrhat to nie ?
@tanickaskorokubikova Pockaj akoze nejdes snazilkovat lebo menis prac.poziciu ?
@moonica neviem ci sa mi to iba nesniva lebo je to neuvaritelne ale prisiel niekto kto mi z nicoho nic ponukol pracu tak uz ked toto nieje znamenie tak potom nic :D takze snazilkujeme o 106 :D
@moonica nechap ma zle ale ak by som odisla z prace tak by odisiel aj moj mm kedze sme kplegovia a neviem ci by bolo zrovna zodpovedne sa napriek tomu snazit :( velmi nerada by som aby potom tomu malickemu cokolvek chybalo.... :(
@tanickaskorokubikova Teraz nerozxumiem, dva prispevky a vylucuju sa 😕
@moonica ja viem debilne som to napisala ale kebyže som nedostala tú ponuku tak sa asi nesnažíme...
@tanickaskorokubikova Ale stale nechapem lebo jedno vyznelo ako ze sa snazite a druhe ze nie lebo odchadzas :O
@dasiacik nezúfaj moja, ja som mala také isté príznaky a dokonca aj nepravidelný cyklus a vyšlo to 😉 . A Femigard je taký sirup, v podstate výťažok z bylín, ktorý by mal upraviť cyklus, zmierniť bolesti a krvácanie pri mrche, upravuje výtok, ja som to tiež brala , ale asi len 3 týžždne lebo som vždy na to zabúdala 😒
@dasiacik dosť som o ňom čítala a vraj pomohol veľmi veľa snažilkám. http://biocare.sk/eshop/produkt/femigard
Môžeš si tu o ňom prečítať. Odtiaľ konkrétne som si ho objednala. 🙂
Holky, nemáte niektorá skúsenosť s tým, že ste začali tak 3 dni špiniť pred MS? 7.-8. deň pred tým sme mali s manželom NS. Hmm? Inak žiadne príznaky. Len zo 2 dni z toho som chodila často cikať, potom už som nemala ten pocit.

@dasiacik no moja mrchatá by sa teoreticky mala dostaviť v nedeľu až v utorok, ja to mám také pohyblivé 😉
a vy máte nejaký konkrétny problém zistený? či nejako dlho sa snažíte?