Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
ahojte kocky ako sa mi mate? co nove? 🙂
@nelabela ahojky, tak ten hormón nepoznám, na čo má slúžiť? 😕
alchemilka sa pije od začiatku mrchy (vtedy pôsobí proti bolesti) až do ovu, prípadne môžeš prestať piť cca 3 dni pred odhadovaným termínom ovu. čaj sa pije teplý! a čerstvo pripravený. cca 0,5 l denne, alebo tri 2 dl šálky 🙂
ak ti nebude chutiť alchemilka, skús čaj Gynex, majú ho v lekárni.
alchemilka primárne slúži na rast sliznice maternice, kde sa má uchytiť oplodnené vajko 😉
@zelovocka cica a teba brucho neboli? mna tak ako v prvy den MS...az do krizov.. vajecnik pravy boli jak hovado.. mozem byt prechladnuta.. super ☹ baby tehulky aj vas tak brucho bolelo? mna bolieva az tak v den MS, a to mam dostat az v pondelok a pobolieva uz asi tri dni..tak sa bojim aby to nebolo nieco ine ako tehu ....
@christie12 našťastie už ma nebolí, lebo ešte tri dni po ovu ma dooosť bolelo. teraz sa občas ozvú vaječníky, tiež taká bolesť ako z prechladnutia 😕 a máš byť z čoho prechladnutá? - lebo ak nie, tak si buď tehu, alebo pms... je to o nervy takto čakať, že? 😅 ja mám dnes pocit, že sa asi nezadarilo, ale darmo nad tým meditujem... a prsia ma bolia otrasne, hlavne ráno.
@mistisa tak super zlatík, to som rada, že ti je už lepšie 🙂 idem pozrieť testíky, tvoje ovu. ja si dávam pauzu s meraním do piatka, lebo teraz mám určite vysoké teploty, ja sa už poznám, lenže to ešte o ničom nesvedčí. zlomový je u mňa 12DPO, vtedy chcem aj testnúť 😉
tak vidíš, od nedele nemeriam 😉 http://www.fertilityfriend.com/home/zelovocka
@zelovocka praveze nemam byt z coho prechladnuta.. hm.. kludne to moze byt pms,ale v tom pripade sa moje telo pekne so mnou zahrava, lebo brucho a prsia ma v ramci pms nebolievaju..ale tiez mam rovnake pocity ako ty.. ze sa to nepodarilo.. neviem asi to uz nejdem riesit a necham sa prekvapit.. a prsia bolia aj mna, ale nieje to nejaka extremna bolest tak neviem 😀 uz nech je vikend nech vieme na com sme 😀
@christie12 presne tak, už nech je aspoň piatok 😀 telo sa vie zahrávať, veru. lebo takto skoro ešte žiadne jednoznačné príznaky mať nemôžeme 😉
@zelovocka slak ma trafi 😀
@christie12 ale prosím ťa, to vydržíme 😀
@zelovocka
jej, dakujem...
no co som nasla na nete tak ten hormon ukazuje, kolko mas folikulov. cize ked mas PCO tak by mala byt vysoka hladina... napriklad pri umelom oplodneni je dobre aby si mala tuto hladinu vysoku, lebo cim viac vajicok tym lepsie...(takto som tomu pochopila) takze chce asi vediet a potvrdit si, ci je to PcO alebo nie. ja som z toho blazon... a teraz cakat 2 tyzdne na vysledok... chcem normalnu ovulku...dnes som merala a teplota mi isla na 36,5, takze to ovu asi nebola... zacala som robit aj ovu testy, tak uvidim. ale minule som mala pozit test (dufam ze som dobre videla tie ciarky) a na druhy den mi stupla ta teplota z 36,4 na 36,7 a tak sa drzala az do mrchy. tak by to mozno mohla byt ovulka...
sak uvidim
@nelabela nemám všetko pravidelné, kdeže 😀 ovu si chodí v rozmedzí 14DC až 21DC, a k tomu luteálka variuje od 12 do 14 dní, čiže celková dĺžka cyklu u mňa je od 26 do 33 dní 😉 nie je to také hrozné, ale niekedy sme kvôli tomu prepásli ovu... ak chceš, pozri si môj album s grafmi, tam mám snaženie aj nesnaženie, podľa toho, či bol mm doma 😉
@zelovocka
no stara, ale ja som taka sibnuta, ze by som chcela vsetko hned... hned vsetky vysetrenia a hned babo a vsetko. vzdy som mala vsetko pekne naplanovane- najskor byt, potom svadba, robota, dokoncenie skoly a teraz mimino a ako vidim, az take lahke a podla predstav to nebude... keby som vedela ake problemy ma mozno cakaju tak sa pustim do toho skor... aj mm mi vravi, ze on chcel uz davno, ale ja som nechcela...
ale uz nic neurobim... musim verit a dufat, ze vsetko bude ok, lebo ma slahne z toho. tak budem robit tie ovu testy a merat a uvidim...
a stym hlienon je to ako? viem ze pocas ovu ako bielko natahovaci a potom? kedy je obdobie ze nie je skoro ziadny? moze to byt po ovu?
davam ale otazky, co 😀
@moonica sak je to v podstate jedno 🙂 proste sa snazume :D

@sunshine5
No,bodaaj by 🙂 Ale,nechcem si nič nahovárať 🙂