Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@nelabela najdôležitejšie sú teploty, potom hlien a prípadne poloha krčka maternice, ale tam treba mať skúsenosti a prehmtávať si ho viac cyklov 😉 ja to neviem, ani sa mi nechce 😅
hlien môžeš mať priamo na krčku, dá sa to odsledovať prstami, to píšu v tom článku 😉 a niektoré ženy majú proste menej hlienu, ale to neznamená, že majú automaticky problém. + existujú metódy, ako si zvýšiť tvorbu hlienu:
- od MS piť 100 % džús z (červeného) grepu, 0,5 l denne - ideálne čerstvo vytlačený, alebo zjesť celý grep
- po skončení MS denne 1 000 mg vit. C až do ovu
- denne 2 polievkové lyžice ľanových semiačok, buď do jogurtu, alebo zaliať horúcou vodou nechať napučať
🙂
Ahojte, chcem sa poradit, v strede cyklu som si robila 5 dni po sebe ovu test, vsetky vysli negativne, chcem ale zistit kedy mam ovulaciu, mam si ich robit nadalej kazdy den? alebo by stacilo obden? Co myslite? Dakujem
@lenn1101
@sunshine5
@tanickaskorokubikova babulky tak teraz mi uz len drzte palce. Som presvedcena, ze ta ovu bola vcera , takze ovu mavam neskor no nadarmo som sa ja snazila tie mesiace uplne inokedy... z toho mi vtplyva ze ked toro je akoby prvy mesiac nemusi to vyjst..... :( Kazdopadne teraz sa skusim zase nezblaznit, MS mam dostat buducu nedelu, skoro dva tyzdne cakania.
A vy mate nieco nove? Vy tehulky uz chodite aj do inych tem ze prvy trimester a tak? 🙂 Tanicka ty sa poriadne snaz :*
@moonica No ale dnes si daj pauzu, ale poisti to aj zajtra este 🙂)))) co ty vies... ovu testik si si uz nerobila?
A jasne, ze to moze vyjst na tentokrat aj ked je to ako keby prvykrat 🙂
No verim, ze toto cakanie je najhorsie... :( ja som bola vzdy cela bez seba... :( ale potom to bude o to krajsie 🙂
Ja idem zajtra k dokymu. Prvykrat 🙂 a citam si ine temy a mame aj jednu skupinku, do ktorej ta pridame hned ked budes mat dve ciarocky... takze sa posnaz :D
@moonica aaaale prave ma mm tak nasral ze nemam chut absolutne na nic
@nelabela nemám s kvapkami Gynex skúsenosti a priznám sa, že im ani veľmi neverím. tu si o nich môžeš prečítať:
http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
mne to príde také trochu šarlatánske 😝 ale uškodiť asi nemôžu, neviem. a hlavne sú dosť drahé.
@ zelovocka @jesika26 dakujem za rady, tak budem odkladat.. ja inak celkovo chodim casto na wc a napr to ze sa nema pred tym pit som si vsimla az po tretom teste 🙂 tak mozno aj tam je pes zakopany, leno inak som mala zrovna vtedy pocit, ze mam ovulaciu, zvyknem to citit..tak uvidime..ked na testoch uvidim ze to slabne, tak si teoreticky mozem dat pauzu den? ze skor ked to silnie tak vtedy pokracovat kazdy den? lebo sak stale kupovat tie testy tiez nie je sranda..no a meranie bazalnej porozmyslam, pravdupovediac, nikdy som si nemyslela, ze to budem musiet takto riesit..
Kočky,ktoré čakáte zajtra-pozajta-popozajtra mrchu,ako ste na tom? 🙂
@tanickaskorokubikova 😀 😀 😀 toto poznam..... CHLAPI
@moonica ako hovory moja svokra: diagnoza chlap nema cislo a neda sa liecit :D
pozeram ze ta nasa stara zostavicka tu uz ani nechodi 🙂

@nelabela no tak to chápem, s tým sa ťažko zmieruje, že nedá sa otehotnieť presne podľa plánu 😝 😉
tu nájdeš o hliene všetko:
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
skoro žiadny hlien býva tesne po skončení MS a potom po ovu. pred MS už niektoré baby majú creamy, ale každá to máme trochu inak 😉