Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
🙂 ja som tiez rada, ze som objavila toto forum....ja tazky amater som ani nemala potuchy o nejakej bazalnej teplote, alechemikovom caji a ovulacnych testoch 😅 ....ale uz som dostudovala...tak hadam na vianoce manzelia dostanu dvojciarkove testy pod stromcek 😀
ake mas vitaminy? Ja uzivam iba kyselinu listovu....a alchemilku som este nekupila...asi to najprv necham na prirodu....a myslim, ze manzelom tento babymaking proces vcelku vyhovuje, vsak? 😀
@septembrovci
Waaaw! 🙂 Nemám slov!Gratulujem a daj recept ako na to! 🙂
@dasiacik dakujeeeeem 🙂 ja ti ani neviem, nam sa to podarilo uplne na prvykrat v svadobnu noc...sama tomu nerozumiem a nedokazem tomu uverit. po babatku tuzim uz niekolko rokov, ale chceli sme si zachovat "staru skolu" a mat zamiesene babo az po svadbe a o tom, ze sa nam to podari hned na prvykrat somani nesnivala...ale zacal sa mi plnit asi najvacsi a najkrajsi sen mojho zivota! je mi az do placu! 🙂 samozrejme od stastia
@septembrovci
Tak to je úplne úžasné,ako ten najkrajší sen 🙂 Tak si
odteraz tú vašu rozprávku naplno užívajte!To najkrajšie
a najúžasnejšie obdobie je ešte len pred vami.A dnes
to začína 🙂 Už nikdy nič nebude také ako predtým.Už
to bude len krajšie... 🙂
@dasiacik dakujem pekne zamile slove, verim tomu, co pises a velmi sa tesim 🙂 ty si ako dlho medzi snazilkami?
@septembrovci
4 mesiace...a včera prišla mrcha :(
@septembrovci ešte raz ti gratulujem, krásne si to napísala, ako keby som čítala moje slová a tiež mi vyšli slzy šťastia.
@dasiacik piješ alchemilku a aj grepový džúsik pred ovu, mne to pomohlo 😉
@septembrovci kraaasa, nadhera 🙂 uz nech len pekne silnie a ty na seba davaj pozor, gratulujem zo srdiecka! 🙂
@septembrovci
gartulujem...
a dnes niekto novy, alebo tehotny???
@dasiacik džúsik je dobrý na to, aby si mala pri ovu plodný kvalitný hlienik(spermie prežijú až 4 dni), ale určite ten viac percentný, alebo odšťavené grepy a pokiaľ viem, tak alchemilka, odporuje ženské orgány-maternicu a veľmi pozitívne pôsobí na plodnosť, tak by som určite vyskúšala 😉
@septembrovci Gratulujem
dakujem vam vsetkym 🙂
@septembrovci jéééj, gratulujééém! 😵 🙂 dávaj na seba pozor a prajem krásne tehulkovanie, dlho si sa medzi snažilkami neohriala 😉
inak to je aká značka testu, prosím ta?
@zelovocka veruze nie, dokonca ked som sem prisla medzi snazilky, tak uz bolo zamiesene, len som o tom nevedela :D je to mamatest, odporucam ho, je velmi dobry, ale tazko sa zhana, lebo podla pani v lekarni je velmi ziadany...asi pre svoju spolahlivost 🙂

@katka_mis
Áno,radšej ísť k lekárovi bárs aj s hlúposťou,ako zanedbať niečo vážne 😉 Ale,neboj,bude to v pohode.A pod vianočným stromčekom nám budú už naši miláčikovia hladkať brušká 😀