icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

dasiacik
16. okt 2012

@katka_mis
Áno,radšej ísť k lekárovi bárs aj s hlúposťou,ako zanedbať niečo vážne 😉 Ale,neboj,bude to v pohode.A pod vianočným stromčekom nám budú už naši miláčikovia hladkať brušká 😀

katka2309
16. okt 2012

@katka_mis vitaj u nas 🙂 ako dlho sa uz snazilkujete??

katka_mis
16. okt 2012

@dasiacik jej, to si krásne napísala! Už aby to bolo!!! 😀
@katka2309 Ahoj Katka 🙂 ďakujem, snažíme sa od svadby, tj. od mája tohto roku. Dúfam, že sa podarí... A čo vy? 🙂

dasiacik
16. okt 2012

@katka_mis
Jasné,že bude 🙂 Staré známe,že v zime sa robia detičky,ľudia sa k sebe
viacej túlia 🙂

katka2309
16. okt 2012

@katka_mis 🙂 no aj my sme sa rozhodli az po svadbe....svadba bola 1ho septembra, douzivala som pilulky a snazime sa od 2ho oktobra...takze sme ulne novosnazilkovia 😅

katka_mis
16. okt 2012

@katka2309 noo, tak si hádam budeme blahoželať. Ale je dobré, že si môžme vymeniť nejaké skúsenosti a rady. Držím prsty! 🙂

katka2309
16. okt 2012

🙂 ja som tiez rada, ze som objavila toto forum....ja tazky amater som ani nemala potuchy o nejakej bazalnej teplote, alechemikovom caji a ovulacnych testoch 😅 ....ale uz som dostudovala...tak hadam na vianoce manzelia dostanu dvojciarkove testy pod stromcek 😀

katka_mis
16. okt 2012

@katka2309 ja už mám toho plnú hlavu, vitamíny, čaje nakúpené, už sa len snažiť... 😀 A Vianoce dúfam budú plodné. 😝

katka2309
16. okt 2012

ake mas vitaminy? Ja uzivam iba kyselinu listovu....a alchemilku som este nekupila...asi to najprv necham na prirodu....a myslim, ze manzelom tento babymaking proces vcelku vyhovuje, vsak? 😀

katka_mis
16. okt 2012

@katka2309 no ja tiež kys.listovú, alchemilku, vit.E, C a Femigard. Juj, ale toho je, ako na to teraz pozerám! 😅 Hádam to pomôže. Dobré je, že to je všetko na prírodnej báze, že to neuškodí.. 🙂

misselin
16. okt 2012

@dasiacik moja aj mna byy to velmi potesilo 😉 je my to luto ze ta mrchana dosla ☹ ja uvidim zajtra ale urcite dojde ja mam na nu stastie 😠 dam vediet zajtra co a ako 😕

misselin
16. okt 2012

@dasiacik moja aj mna byy to velmi potesilo 😉 je my to luto ze ta mrchana dosla ☹ ja uvidim zajtra ale urcite dojde ja mam na nu stastie 😠 dam vediet zajtra co a ako 😕

misselin
16. okt 2012

dasiacik
17. okt 2012

@misselin To som zvedavá,cica.Ale,verím,že Ti nepríde.
Daj okamžite vedieť 🙂

septembrovci
17. okt 2012

Ahojte zienky, co vy nato? 🙂 To je testik z dnesneho rana- 17.10. som 32DC a asi tak 15DPO (to neviem presne) Druha ciarka mi od pondelka kraaasne zosilnelaaaa! 🙂

dasiacik
17. okt 2012

@septembrovci
Waaaw! 🙂 Nemám slov!Gratulujem a daj recept ako na to! 🙂

septembrovci
17. okt 2012

@dasiacik dakujeeeeem 🙂 ja ti ani neviem, nam sa to podarilo uplne na prvykrat v svadobnu noc...sama tomu nerozumiem a nedokazem tomu uverit. po babatku tuzim uz niekolko rokov, ale chceli sme si zachovat "staru skolu" a mat zamiesene babo az po svadbe a o tom, ze sa nam to podari hned na prvykrat somani nesnivala...ale zacal sa mi plnit asi najvacsi a najkrajsi sen mojho zivota! je mi az do placu! 🙂 samozrejme od stastia

dasiacik
17. okt 2012

@septembrovci
Tak to je úplne úžasné,ako ten najkrajší sen 🙂 Tak si
odteraz tú vašu rozprávku naplno užívajte!To najkrajšie
a najúžasnejšie obdobie je ešte len pred vami.A dnes
to začína 🙂 Už nikdy nič nebude také ako predtým.Už
to bude len krajšie... 🙂

septembrovci
17. okt 2012

@dasiacik dakujem pekne zamile slove, verim tomu, co pises a velmi sa tesim 🙂 ty si ako dlho medzi snazilkami?

dasiacik
17. okt 2012

@septembrovci
4 mesiace...a včera prišla mrcha :(

jesika26
17. okt 2012

@septembrovci ešte raz ti gratulujem, krásne si to napísala, ako keby som čítala moje slová a tiež mi vyšli slzy šťastia.
@dasiacik piješ alchemilku a aj grepový džúsik pred ovu, mne to pomohlo 😉

dasiacik
17. okt 2012

@jesika26
Cica,alchemilku zatiaľ nie,lebo som čítala,že to je na
upravenie cyklu,a ten mám ok 🙂 Ale,džúsik už dnes
skúsim.Ten je vlastne na čo?

christie12
17. okt 2012

@septembrovci kraaasa, nadhera 🙂 uz nech len pekne silnie a ty na seba davaj pozor, gratulujem zo srdiecka! 🙂

nelabela
17. okt 2012

@septembrovci
gartulujem...

nelabela
17. okt 2012

a dnes niekto novy, alebo tehotny???

jesika26
17. okt 2012

@dasiacik džúsik je dobrý na to, aby si mala pri ovu plodný kvalitný hlienik(spermie prežijú až 4 dni), ale určite ten viac percentný, alebo odšťavené grepy a pokiaľ viem, tak alchemilka, odporuje ženské orgány-maternicu a veľmi pozitívne pôsobí na plodnosť, tak by som určite vyskúšala 😉

mirkamirkaa
17. okt 2012

@septembrovci Gratulujem

septembrovci
17. okt 2012

dakujem vam vsetkym 🙂

zelovocka
17. okt 2012

@septembrovci jéééj, gratulujééém! 😵 🙂 dávaj na seba pozor a prajem krásne tehulkovanie, dlho si sa medzi snažilkami neohriala 😉
inak to je aká značka testu, prosím ta?

septembrovci
17. okt 2012

@zelovocka veruze nie, dokonca ked som sem prisla medzi snazilky, tak uz bolo zamiesene, len som o tom nevedela :D je to mamatest, odporucam ho, je velmi dobry, ale tazko sa zhana, lebo podla pani v lekarni je velmi ziadany...asi pre svoju spolahlivost 🙂