Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mistisa nooo ale my sme tu aja sa hlasim prva 😵 😵 😉 pre teba vzdy....
no dobre...je to ale este len od rana ale sak nic encitim...ale ja mam zase take divne telo....vlastne mam na dennom poriadku ze sa mi napr. toci hlava atd...hmm neviem ci rozoznam priznaky od mojej dennodennej rutiny 😀
kočky ja som mala total nepravidelnú MS total slabú a raz za 3 mesiace, snažili sme sa vyše roka, nakoniec som povedala že kašlem nato kúpila som si psa, zmenila prácu a práve som sa chystala na vodičák keď mi zase meškala MS myslela som že to je zmenou zamestnania, čakám prví mesiac nič, druhý nič to už ma naštvalo a aj to že ma niečo brzdilo keď som cikala nešlo to prúdom ale iba troška, niečo mi tam zavadzalo a stále ma boleli prsia kúpila som si test a šup boli tam dve čiarky 😀 😀 😀 šťastnejšieho človeka ste teda ešte nevideli 😅
@franzziska hlavne ze ti zatial neublizuju moja.mozno sa to podari. budem ti moc moc drzat palceky aby sa podarilo 🙂
@mistisa
@franzziska čaute stará partia, čo nové? 🙂
@christie12 ahooj nedocitala som dalej ci si si robila testik ale tie priznaky sa volaju implantačne špinenie, je to uhniezdovanie vajička v maternici, testik si sprav tak 3-5 dni po tom slabunkom vytoku alebo pred a v den ocakavanej mrchy 🙂 drzim prsty 🙂
@christie12 ja ju cakam tak bud vikend, popripade pondelok, daleko... 😒 Ale aspon viem, ze som ozaj ovu vystihla
@reni1512 ahoj, ked ja si hned predstavujem horm.poruchy 😀 som hroznaaa.. inak aj dnes som mala taky jednorazovo, ja neviem ako to nazvat, bezovy(?) vytok, tak ma zas napadli hrozne scenare .. tak moze byt to spinenie aj tak na viac krat? lebo okolo toho cisto..asi si ten test spravim az v utorok, ak vydrzim 😀
dakujem moja , kiezby si mala pravdu 🙂
@moonica no najdlhie je to cakanie nema konca kraja,to poznam 😀 ale hadam sa oplati cakat, tak ti prajem,aby boli tento mesiac 2// 😉
@zelovocka no co cica, budes zajtra testovat? uz teraz som nervozna 😀
@christie12 ...bude to tehu 🙂 jaaaa si to myslim, no ja som tento mesiac silno silno drzala prsty a dnes prisla mrcha, sedela som a revala ako mala...ale uz som si objednala ovu testy a ideme skusat znova :( Velmi sa tesim, ked sa to niekomu podari, lebo dnes je to take tazkeeee....
@christie12 ahoj moja, budem budem, ale moc tomu neverím, hotové pms mám 😅 secko ma boliii jak staru babu 😀 a nervozna som tiez, fakt si ma "ukludnila", ze aj ty si nervna, no diky 😀
inak mojmu chlapovi som nic nepovedala, ten ani netusi, ze mam testy kupene 🤐 on si asi mysli, ze budem cakat, az mi bude mrcha meskat a rovno pojdem na krv 😀 to by mi rupli nervy 😝
a ty co, ako ti je, nadejna mamca? 😉
@reni1512 to ma mrzi 😔 mrcha hnusna mrchava 😠 budem ti drzat palce, nech sa ti to nasledujuci cyklus vydari! 😲
.. inak cim blizsie mam termin mrchy, tym viac myslim, ze ju dostanem.. 😕
@zelovocka no moja.. ale PMS su aj priznaky TEHU! -naposledy som to vravela pred troma tyzdnami kamoske a o par dni mala pozitivny testik!! 😉
...cakat, kym budu meskat a ist na krv?? 😀 😀 😀 to by si musela mat nervovu sustavu na vystave v inchebe!! 😀 😀 😀 😀 😀
noo.. ja som spala.. 😕 prisla som domov a vydrzala som to do siestej, potom som proste musela na tri hodky zalomit.. 😀 😀 takze teraz uz pohodka..
a ty ako okrem predstieranych pms syndromov? 😝
@christie12 vystava v Inchebe 😀 😀 😀 jaj, ty siii 😀 😝 spachtoska, ty sa mas! ja som si pred siestou na 10 minut lahla a potom az doteraz ficala 😉 tak teraz ideme s drahusikom kukat serial.
zajtra napisem, bye-byeee 😲
@zelovocka hej! drzim palce cica... 😉
@franzziska
no podla vnutorneho sona mi tak povedal doktor. ze je to zvlastne ked je profil normalny tak preco mam hentaky obraz...a bola som tam na 9DC a mali len do 7mm. a vtedy som mala teplotu vysoku, akoby ovu bola den pred tym, lenze to by videl ze som ovulovala, nie? no takto bol ten graf, neviem teda ci merias
http://www.fertilityfriend.com/home/3fa681/
som z toho blázon
@christie12 dobre ranko moja, dakujem, ale testik je veru negativny 😒 uuuplne biely, len ta jedna palica sa na mna vyskierala 😅
tebe zelam viacej stastia, musis zachranit situaciu 🙂 😉
@zelovocka no ako moja?testla si? som hrozne nedockavaaaa 🙂
@christie12 jo jo, akurat som ti pisala 😉 ale nyšt! 😝 utekam do prace, pekny dnik 🙂
@zelovocka este moze byt skoro na 2// neboj, uvidis ci dojde ms... mne asi dojdu...spinim... kaslem na to a pockam..a co teplotka?
Ano ja sa snazim uz 2 roky a nic:((( ako ste natom vy babenky?
@christie12 ja som tiež špinila, dva dni pred tým ako som mala dostať mrchu, slzy, plač a potom sa to stratilo a už neprišla, takže držím palce, neboj vyjde to 😀 😀 😀
@moonica doležité je že si vystihla ovu, ja očakávam , že napíšeš // 😀 😀
@jesika26 no keby si tak mala pravdu.. 🙂 prsia bolia stale, teplota aj dnes 36.8...dufam ze neklesne..ms mam tak za 3dni dostat.. ty si merala? za tie tri dni sa to moze vselijak zvrtnut ... a kedy ti zacali priznaky?
@christie12 mňa prsia začali pobolievať tak 10 dní pred mrchou a aj podbruško, teplotu som si nemerala, ale už ked som si robila test, a vyšiel pozitívny, tak si každé ráno meriam a mám tak 37,1-37,2. Len počkaj do pondelka a netestuj sa skôr, ak aj si tehotná, tak by ti to nemuselo ukázať a bolo by zbytočné sklamanie. Test som si robila na 33DC, aj to len preto, lebo som išla z nákupu obvešaná taškami a vobec som nevládala, tak už som bola tak na 80% istá, že som tehu 😉 . Nejdem ti písať, aby si sa nenervovala, lebo to by ti písala tá pravá nerváčka. Hlavne ver, že budeš maminkou, urobili ste pre to všetko 😉 😉

@franzziska a ako znasas?v poho zatial? ano ano rozumieme 😀 ja sa zatial bojim tesit 😠 vies ako to u mna je vzdy. ☹