icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

t1na
19. okt 2012

vsetkym babenkam drzim palce (aj sebe)aby sme do Vianoc mali maly zazrak v brusku 🙂

dasiacik
19. okt 2012

@t1na
Ahojky.Aj ja Tebe držím palčeky 🙂 Nech si nájdeme pod
vianočným stromčekom pozitívne tehotenské testíky 🙂

t1na
19. okt 2012

@dasiacik tak tak to by bol najkrajsi darcek 🙂

mistisa
19. okt 2012
dasiacik
19. okt 2012

@t1na
Bodaj by to už bolo 🙂

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 moja, to spinenie nemusi znamenat MS, niekedy je to pri tehu v case ocakavanej mrchy, uvidis aj ty 😔
no mna uz pomaly prestavaju prsia boliet, tak som jasna ☹ a vrchol je, ze susedov pes v noci stekal, az sa to ozyvalo po celom baraku a nemohla som spat, do toho sa mi snival sen o mojej babicke, ktora prave umiera v nemocnici ☹ takze som toho moc nenaspala a ani som nemerala. zmeriam zajtra.
vies ale Mamatest je spolahlivy, babam, co boli tehotne, ukazal uz aj 9 - 10DPO a ja som 11DPO 😅 no neva, nejdem sa tym trapit a rozculovat sa, ved naco. 😉 a dakujem, ze si na mna myslela 😲

christie12
19. okt 2012

@jesika26 aj mna zacalo podbrusko a prsia boliet 10 dni pred ms...predtym to tak nebolo...ale zasa to spinenie sa mi nepozdava... aj minuly mesiac som den-dva pred ms spinila... nieje to krv, je to ten vytok , co bol predtym, len je hnedy... ☹
nebudem si robit skor aj tak si myslim, ze zasa nic ☹
ale si hrozne zlata, ze ma podporujes 🙂

zelovocka
19. okt 2012

@t1na @dasiacik ahojte baby, z celeho srdca vam to prajem, nech mame vsetky do konca roka v bruskach male spendlikove hlavicky 😉 🙂
jedna moja kolegyna vravela svojmu dietatku, ked bola tehotna, ze "uz je velky ako klucenka" 😀 vtedy mal prcek asi 4 cm 😀

christie12
19. okt 2012

@zelovocka este nehadz flintu do zita, este stale to nic nemusi znamenat...
tvojej babicky mi je hrozne luto ☹ my sme to mali dva roky vzad... a stale je to ako vcera...
moja uvidis v pondelok, utorok.. mame dostat ms v rovnaky den +/- .. mozno este budeme prekvapene.. 🙂

mirkamirkaa
19. okt 2012

Ahojte tak ja som 41DC a spinim takže tiež dostanem MS fuuuuj

jesika26
19. okt 2012

@christie12 nemysli na to, že nič, musíš myslieť pozitívne. Ani u mna to tak pred tým nebolo, hlavne bolesť pŕs, ja som špinila dva dni, ale len máličko-hnedý výtok a potom sa to stratilo. No a teraz bolesť v podbrušku, bolesť pŕs, do toho nič nevládzem a je mi na zvracanie-chytila som všetko čo sa dá. 😖
Podporujem, lebo toto isté som zažívala aj ja 😉
@mistisa dobre vidím duchaaaaaaaaaaaa ?? 😀

christie12
19. okt 2012

@jesika26 tiez ma tie prsia zaskocili ,asi s tym naozaj prestanem, a uvidim..
ak ma dovtedy neklepne 😀

mistisa
19. okt 2012

@jesika26 nooooo ja neviem asi neviem.hm. neviem ci to neni len ten lievik taky kde by sa mala ukazat ta druha ciarka. idem skusit kupit mamatest a uvidime co vide na nom.tieto mi zvykli robit duchov a na mamateste potom nic nebolo.dnes ho skusim ak dostanem mamatest a uvidime radsej sa netesim 😒 co myslis ty?

jesika26
19. okt 2012

@mistisa samozrejme si kup iný test, ale nechápem prečo všetky chcete kupovať mamatest. Ja ani neviem, že tam má byť dáky lievik 😀 , ale mne sa to javí ako duch a v ktorom si DC???
@christie12 musíš vydržať 😉 ,pre bábatko všetko, keby si videla mňa s akým strachom som chodila na záchod, istá psychiatria 😀

mistisa
19. okt 2012

@jesika26 no vraj su najepsie hm. uvidime 🙂 no ja som 17 DC praveze malo hm. tak preto mi to nesedi 😒 no uvidime .a ty ako? ako znasas tehulkovanie?

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 uvidiiime cicus 😉 ja tomu nedavam velku sancu u seba. verim len tebe 🙂 😵 zelam ti to, fakt!
to testovanie je naramne stresujuce pre mna, lepsie je hned v posteli vidiet, ako teplota, a podla toho sa zariadit. ale dnes sa mi teda merat nepodarilo 😒

no a babicka... vies som z toho velmi smutna, stravila som s nou krasne detstvo, bola som totiz u nej viac ako v skolke. je tazko chora, ma 84 rokov a to jedine, co si pre nu prajem, aby odisla v pokoji a bez bolesti v spanku 😔 stale na nu musim mysliet a mam take zmiesane pocity, ze my sa snazime, aby novy cloviecik do rodiny prisiel a zaroven bude v rodine o jedneho menej...

zelovocka
19. okt 2012

@peteese ahoj, vitaj medzi nami 🙂 ja som na tom bledě 😅 ráno som robila test a vyšiel negatívny, čo ti poviem 😝
hm, dva roky je pomerne dost. co vsetko mate za sebou, ak sa smiem opytat? nejake vysetrenia specialne?

jesika26
19. okt 2012

@mistisa jéééj, to je hrozne málo, počkaj do menštruácie, podla mňa by sa ti // neukázali aj ked si tehu.
Ako znášam?? Nie moc dobre, bolest prś, podbruška, doobeda je to hrozné,žalúdok ako na vode, dúfam, že neskor nebudem zvracať, poobede je to lepšie a spať chodím okolo 20tej, neskutočná únava. Vo štvrtok idem prvý krát na gyndu, tak som zvedavá

mistisa
19. okt 2012

@jesika26 no ved preto to neriesim 🙂 joooj moja daj vediet 🙂 prajem ti aby bolo vsetko okik 🙂 tie nevolnosti su bohuzial spojene s tym ale tak vydrzime vsetko nie? ked chceme drobca 🙂 😉 😉

zelovocka
19. okt 2012

@jesika26 držím palce, nech je všetko v najlepšom poriadku 🙂 s tou únavou je to zaujímavé, všetky tehule chodia spávať pomaly hneď po Večerníčku 😀

jesika26
19. okt 2012

@mistisa veď musíme, s mojou sestrou, tá je vo 4 mesiaci si robíme srandu, že si máme tehotenstvo užívať 😉
hlavne sa netestuj každú chvílu a vážne čakaj na den ked má dojsť mrcha, ja som testla až na 33 DC
Dakujem 😉 a ja prajem, aby ste si tu všetky kočky stihli darovať pod stromček malú fazuľku v brušku 😉 😉

jesika26
19. okt 2012

@zelovocka dakujeemm, ved to a ráno ked zazvoní budík (05:20), tak sedím na posteli ako kôpka neštastia, že taká unavená musím ísť do práce 😀

christie12
19. okt 2012

@zelovocka citim s tebou..a viem co prezivas.. viem, ze je to pre teba teraz tazke.. 😔
to prejde... verim, ze tvoje prianie bude vypocute...
babka by ti to priala.. nemas mat preco zmiesane pocity..
budem na teba mysliet 😉

dasiacik
19. okt 2012

@zelovocka
Cica,musíme sa všetky navzájom podporovať 🙂

zelovocka
19. okt 2012

@jesika26 jej, zlata, ze kopka nestastia 😉 🙂 coskoro budes bruskata kopka stastia 🙂 ta unava vraj prejde casom.
no chapem, unavena si, a to sa zle pracuje. dufam, ze nemas tazku, fyzicky narocnu pracu.

@christie12 dokedy chces vahat s testovanim? 😉 podla mna si veeelmi nadejna tehula. ta unava a tak... vcera vecer si tri hodiny spala ako Sipkova Ruzenka. to robia len dojcata a tehotne 😝 mna neokabatis!!! 🙂

micak
19. okt 2012

Ahojte, prvé 2 cykly liečby som brala clostil + pregnyl. Teraz, 3. a posledný (další bude laparka) mám už len clostil+duphaston+estrofem. Duphaston užívam odo dnes s tým, že ovuláciu mi dr vyrátal na pondelok. Máte niekto skúsenosť s takouto liečbou? Lebo úprimne, prekvapilo ma,že mi nedal pregnyl (alebo ovitrelle), povedal len, že netreba, že sliznica je pekná a podporíme ju duphastonom... dakujem za odpovede!

christie12
19. okt 2012

@zelovocka dobre tak sa priznam preco... pred dvoma dnami , vlastne trt- vcera to bolo..teda tusim v stredu som kupila testy a rano som jeden obcurala a nic ☹.. no bol to ten, na kt.som sa pytala ten predictor early..citlivost 12... biely jak lalia.. takze neviem ci by mi mamatest neukazal to iste ...som trafenaaa 😀 😀

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 bozinku, ty si roztomilaaa, ako si sa "priznala" 😀 😲 vazim si taku uprimnost. no. vraj ten Mamatest je naaajsuper uzasny, takze nejaky Predictor sa moze schovat, to este nic neznamena 😝 ale vazne: videla som porovnanie napr. Pepina a Mamatestu, takze verim. uvidis do zajtra ako sa budes citit a podla toho cikni na "Mamáč" 😀 sorry, uz sa mi nechce vypisovat "Mamatest" 😝

christie12
19. okt 2012

@zelovocka tak som sa hanbila, ze tu zo seba robim hrdinku,ako pockam do meskania ms a pritom som to nevydrzala ani tolko co ty 😀 😀
ja viem,ze je dobry, ale myslim si ze tam nebudu dve...

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 v pohodke, ja to chapem 😉 🙂 davam si zavazok, ze opat prechadzam na metodu "testuj, az ked meská" 😀
alebo vies co? ja pojdem az na tu krv potom 😀 😀 😀 a budu ma vystavovat, ze "zenový majster" 😅 😝