icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

christie12
19. okt 2012

@zelovocka ano, ja tiez 😀 ..len ci sa mi to podarii 😀 to s tou krvou asi nedam, ale minimalne pockam az bude meskat mrchana 😀

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 ale klamem aj ja, do krvi by som to nevydrzala 😀 ved ked mame take vymozenosti ako HPT, treba vyuzit, nie? 😉 🙂

nelabela
19. okt 2012

@franzziska
no on mi nepovedal ci bola ci nebola ovu...len povedal ze je mozne ze mi nechodi ovu. a to ako z profilu zisti?
no ak bola ovulka den pred tym ako som bola u neho podla grafu, tak by to videl ci nie? ja neviem...
som zvedava co vysledok toho testu a co mi povie ako dalej postupovat 😀

mattuliatko30
19. okt 2012

@mistisa micka čo to vidíííííím 🙂))) to máš dúúúúšik???????cica.....hm?

christie12
19. okt 2012

@zelovocka vedela som, ze taras 😀
co cecuse??

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 prekukla si mna, ty carodejka 😀 cecuse bohuzial uz bolia menej, to uz poznaaam ☹ nic nebude.
ty sa mas ako? mate nejake plany na vikend? ci len valacka v posteli? 😉 🙂 ma byt kraaasne 🙂

christie12
19. okt 2012

@zelovocka 😀 mna bolia furt rovnako..a citim sa dnes hrozne.. ako keby som bola mrte chora..strasne slaba sa citim.. asi lahnem ked dojdem...
neviem, maju byt dajake tekvicove dni ci co v starom meste, mozno pojdeme prevetrat hlavy 🙂
a ty co mas v plane? mrcha ti nepride!!!

zelovocka
19. okt 2012

@christie12 hej? tekvicove dni? to je nieco pre snazilky, tekvicove semienka a olej su totiz super na spermie a na prostatu 😉 🙂 ale vy to uz nepotrebujete, mate "ustrikovaneho" maleho bobacika 😀
veru lahni si, oddychni, a daj si nieco vitaminove.
ja chcem dat do poriadku byt a hlavne loggiu - myslim tym najma "kvety", co mi tam ostali po lete. uz musim niektore vyhodit, ine dat zazimovat a podobne. a kafe s kamoskou mam dohodnute.
dneska vecer budem zehlit kosele, drahy odchadza na tu sluzobku rano ☹

christie12
19. okt 2012

@zelovocka podla mna budem chora a nie tehotna... ja asi zajtra demonstrativne testnem 😀
hmmm to znie dobre... ja budem tiez upratovat, prat, zehlit.. taka vikendova klasika ... a pojdeme niekam zo psom na prechadzku ..este si uzit slniecka trochu...

moonica
19. okt 2012

Babky a mavate niektora ako PMS alebo teh.priznaky aj velmi citlive az bolestive bradavky?
Ja to mam prvy krat teraz... ovu som mala v pondelok, prsia mam naliate ale to vzdy pri ovu a potom to ustupi, teraz este neustupilo a muzicek ma hladkal a rozmyslam co ma na prsnikoch boli ked sa ma dotkne a to tie bradavky... 😲

zelovocka
19. okt 2012

@moonica cauky 🙂 mna doteraz v ramci PMS zvykli boliet prsia, ale! tento cyklus si to odniesli aj bradavky, prvy raz 😕 ma dooost teda boleli, stipali, az na nich boli popraskane malicke "zilky". ale tehu nie som, rano som robila test 😅
pockaj este a uvidis, snad sa to u teba vyvinie inak ako u mna 🙂 😉

moonica
19. okt 2012

@zelovocka ja sa len tak pytam ci uz v ramci tehu ci PMS lebo ja som to este nikdy nemala.... ja si este pockam dlho na verdikt mojho tela. A to,ze ti neukazal nic test,este nemusi byt konecne, citala som vasu konv.tu o tom 🙂

dasiacik
19. okt 2012

Aj my chceme bábätko... ☹

zelovocka
19. okt 2012

@moonica tak ti velmi drzim palce, potom napis, ci pozorujes na sebe este nieco nezvycajne 😉
no vies, ja si myslim, ze dnes uz by mi Mamatest aspon nejakeho chudorlaveho dusika ukazal 😀 v nedelu mam totiz termin MS. a hlavne tie prsia moje su neklamnym znakom, uz nie su take "na prasknutie" ako vcera a predtym, to uz viem, ze mrcha je za dverami. nebudem sa klamat 😝

@dasiacik moja, vsetky tu chceme babatko 🙂 😉 to mas ako ked volas na zakaznicku linku mobilneho operatora: Cakajte prosim, ste v poradi 😀

dasiacik
19. okt 2012

@zelovocka
Cica,ja viem.Ja len dúfam,že v tom poradí naozaj som 😖

moonica
19. okt 2012

@zelovocka ja na takej zakaznickej linke pracujem , sedi nas tam asi 40 a stale niekto vola, na monitore vidim kolko ludi caka a kolkym hlaai ze cakajte na linke, nestihame to vzdy vybavit... tak mozno nestiha nasebtelo vsetko vybavit, alebo pan bozko a musime cakat aj my v rade 😀

zelovocka
19. okt 2012

@dasiacik urcite si, neboj 🙂 😉 len to bude prekvapko, kedy vasu ziadost vybavia 😉
vsetky tu podstupujeme bobrika trpezlivosti, nie si v tom sama 😎
@moonica preeesne si to vystihla 😀 tak pevne nervy zelam, aj v robotke, aj s cakanim na // 😉

dasiacik
19. okt 2012

@zelovocka
Niesom v tom vôbec 😀

zelovocka
19. okt 2012

@dasiacik ale budeš!!! 😀 😝

dasiacik
19. okt 2012

@zelovocka
Budeme! 😉

christie12
19. okt 2012

@moonica mna nikdy v ramci pms cecuse neboleli a tento cyklus zacali asi 10 dni pred ms 😕 kludne to mozu byt hormony a prichodom ms to prejde.. lebo 5DPO je este skoro na bolesti,ci? 😀 aj ked mna zacali postupne boliet..od tredu smerom von 😀 ja som daka divna 😕 ako ta tie bradavky bolia?

@zelovocka este nekric hop, kym ti nepreskoci 😀 😀 😀 este stale hnusoba nemusi prist! ved tieto nase priznaky nemusia znamenat to, co si myslime...

franzziska
19. okt 2012

@mistisa aky lievik? co to je? 😀 😀

moonica
19. okt 2012

@christie12 no, radsej by sme sa mohli bavit ze prichodom tehu po case to prejde ako prichosom MS :D vies co mna boli niebze same od seba ale au strasne citlive a bolia ked sa ich dotknem....

christie12
20. okt 2012

@moonica dufam, ze u teba je to znak TEHU, budem drzat palce 🙂
mne vsak dnes klesla teplota, prestavaju boliet cecuse, takze mrcha sa hlasi svina nacas o slovo... a do dalsieho cyklu idem s novym pms priznakom 😠

moonica
20. okt 2012

@christie12 Dakujem si zlata, ja uz ani neviem co si mam mysliet. Akoze sama v sebe , lebo som zistila, ze po 2 mesiacoch snazenia som pravdepodobne mala inokedy ovu ako som si myslela a to som bola presvedcena o nej 😀 No a teraz teda som ju uz urcite vystihla na 3x a na jednej strasne si myslim, ze sa to uz muselo podarit lebo taky sexualny maraton ako som ja teraz mala.... A na druhej uz ani neverim, ze sa mi to podari 😀 Som schyzofrenicka momentalne.

Ty mas MS kedy dostat ?

moonica
20. okt 2012

@lenn1101 Lenusik pocuuuvaj, posledne dni mam take problemy, ze som furt nafuknuta a plynata 😅 (sa teraz hambim to pisat) a nejak viac chodim na wc, rozmyslala som cim to moze byt lebo stravu som nejak nezmenila.. Tak ma napadlo, ze to mam asi od kedy beriem femibion, nemas nieco podobne alebo myslis, ze by to mohlo z toho byt ? Nechcem to teraz vysadit aby som zistila ked sme teraz snazilkovali, ale nemam nato ine vysvetlenie..

cammille
20. okt 2012

@moonica prepacte ze vam sem vstupujem, len som si precitala tvoju poslednu spravu, a neda mi nenapisat, ze ja som mala rovnake priznaky uplne na zaciatku tehu 😅 este som ani nevedela ze osm tehu, mozno tyzden pred ms, som bola vkuse zaplynena 😀 😀 , co mne sa nestava takmer nikdy, a takisto som kazdu chvilu behala na zachod, bezne mi staci ist aj 3x za den....takze nie femibion, ale tehulka 😅 😅 teda aspon verim a drzim palceky !!!

moonica
20. okt 2012

@cammille aj ja chodim furt cikat ale to mi ako priznak 5 dni po OVU pride moc skoro, tak sa tym nezaoberam, ale no kiezby si moja mala pravdu. Ako ja mavam problem s travenim , ze brusko nafuknute a tak, ale toto je volako extrem hlavne vecer to tak mam a celu noc one 😀 😀 😀 som ako chlap nejaky 😀 fuj

cammille
20. okt 2012

@moonica no ja som to mala tak isto, a bolo to tehu😉 tiez par dni po ovu vecer a celu noc brucho jak balon😀 juj zvedava som na tvoj testik😉

dasiacik
20. okt 2012

@moonica
Ahóój 🙂 Ty berieš ten Femibion 800?A čo naň povieš? 🙂