Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte, chcem sa len opýtať dnes som zacala pit alchemilkový čaj pije sa 2x denne od 1DC az po ovu? potom nic a zas na 1DC???????dakujeeeeeeeeeem ya odpoved
ahojte baby...a co to je za caj na co je dobryyy 😨
@mirkamirkaa ano.. od 1DC max do ovulky.. potom nic....a.. snad uz potom nebudes musiet 😉
@moonica ja dostanem zajtra 😖 uz sa mi pomaly rozbieha, teda spinim.. a dnes mam aj pms, takze do zajtra je tu 😔
co uz, snad dalsi cyklus vyjde.. a tebe drzim palce aj na nohach, aby si bola tehu 🙂
@christie12 to ma mrzi ☹ bojim sa,ze ta budem nasledovat... ☹
@moonica hlavne mysli pozitivne! negativne myslenie nepomaha, a babatka maju radi vesele brusko 😉
@christie12 dakujem velmi pekne
@mirkamirkaa ano..tak sa pije.... 🙂) ale tak mne kamoška vravela,že aj mimo sa môže..že to neuškodí
@mattuliatko30 dakujem
@lenn1101 ja len dufam,ze mi takto nieje ozaj len tak, ale bude to priznak 🙂 No MS buduci vikend popripade do utorka. Ak nepride do stredy, urcite budem tehu lebo nikdy nemeska. No ostava mi len dufat, teraz som bola na navsteve, tak som si dala pohar sampanskeho, to snad nevadi, je to slabe jak vinea 🙂 No a este son si predsavzala,ze si skor ziadny test nebudem robit, len ak by som v stredu este nemala tak sa testnem vecer alebo stvrtok rano.
Ked mne to pride tak daleko este... tak dlho cakania ☹
A ako v polsku, da sa tam este nakupit? Par rokov som tam uz nebola.... som rada, ze je vsetko ok a nemas ziadne problemy ! 🙂
@moonica @cammille ahojte babule tak ako co nove? moon ty uz by si mala mat ms buduci vikend nie? ako to vidis? a cammille ty si na tom tak ako ja, mas pocit ze to vyslo? ja mam pocit ze tento mesiac nic lebo vsetci okolo mna su chory a asi aj na mna to uz lezie predvcerom vecer ked som lahla do postele tak som mala pocit ze mam horucku uplne ma boleli nohy, svaly, klby proste vsetko zimnica ale merala som teplotu a nic 37,4 a rano ked som sa zobudila tak som bola uplne v pohode 🙂 cez den mi nic nieje a ked vecer lahnem do postele tak mam upchaty nos takze asi nic z toho :(
@christie12 čauky, ako moja? nejaké novinky? 😉 🙂
@mattuliatko30 myslím, že áno 😉 tak ja som ten príznak mala 😀 😀 😀 aj to vygooglis 😉
@zelovocka ahoj moja.. nic nove, mam nejaku cudnu naladu.. 🙂
spisali sme si z drahym na papier " co treba zariadit, kym pride babatko"
a pustame sa do toho.. mozno mi to trochu pomoze..
a ty?ako?
@christie12 jéj, inšpiruj ma, prosím - čo treba zariadiť? 😕 🙂 klíďo aj do pošty, ak nechceš sem...
my sme sa dohodli, že si porobíme vyšetrenia, ja tie stery na gyn. a on podrobnú preventívku a naženiem ho ešte aj k zubárke 😝 ja som inak preťuknutá od hlavy po päty 🙂
teraz troška upratujem, včera mi bolo zle a nemohla som... a máme tu výbuch. akurát som drhla kúpeľňu 😅
@tanickaskorokubikova ahoj moja, no aj zapchaty nos a zvysena teplota su bezne na zaciatku tehu 😀 ako dalsich milion vecí...tak davaj na seba pozor, nech ti to rychlo prejde🙂 a ja nemam radsej ziaden pocit..kedze "vyroba" prvych dvoch deti nam trvala 5 mesiacov, nemyslim si, ze by to teraz vyslo na prvy sup, to by bol zazrak🙂 takze radsej cakam mrchatu, nech potom nie som velmi sklamana..ale tebe velmi drzim palceky😉
@cammille Ja to nepripisujem vôbec tomu :D všetci okolo mňa sú chorý takže to je skôr pôvod tohto môjho problému, práveže si skôr myslím že nič z toho keďže som chorá 🙂
@tanickaskorokubikova Tanicka, aj moj mm bol chory a na mna to liezlo, zimnica a plny nos a presne tak ako si to opisovala... a tiez som ti pripisovala tomu, ze som ochorela od muza, bola som skalopevne presvedcena 🙂 preto som si ani test nerobila skor... a vysledok je uplne iny 🙂 🙂 🙂 kedy ocakavas mrchu?
@zelovocka nic extra, len podokoncovat veci...spravit dole novy satnik, dokoncit schodisko, kupit novu postel, stol, chcem novu komodu, treba komplet prerobit spajzu pod strechou a vymalovat a tak 😀
nech to neriesime ked bude babo...
a povedala som si, ze chcem este kopec inych veci stihnut kym otehotniem... tak vidim..inak dnes sa mrcha rozbehla, presne na 29dc... svina 😀
a ty ako moja?

@cammille Si zlata, tak uvidim buduci vikend mi ma prist MS popripade ten dalsi pondelok, utorok.... nechapem ako by telo zareagovalo tak rychlo 😀